Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra mi się nie chce odpalic , włączam łąduje się , nagle w prawym dolnym rogu hackshield się ładuje , załaduje i nic się nie pojawia. CO zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że cały czas rejestrujecie się na już stojących projektach i próbujecie w żałosny sposób się zareklamować wstawiając na forum Waszą krótką prezentację. Jestem akurat z administracji serwera na którym próbowaliście reklamować się najmocniej i mając już tego dość postanowiłem się przejść do założyciela aby rozwiązać ten problem. Nawet zarejestrowałem się na ich forum i założyłem temat próbujący objaśnić tamtejszej społeczności, że takim zachowaniem tylko szkodzą projektowi i nic nie zdziałają. Temat był usuwany jakieś pięć razy, próbowałem skontaktować się z głównym administratorem aby wyjaśnić ten problem - wszystko na marne. Chciałem podrzucić kilka ip aby się nimi zajął i dał im do zrozumienia, że takie zachowanie jest nie korzystne dla projektu ale widocznie administracji to wszystko odpowiada. Chciałem to wyjaśnić na Team Speaku - pisałem z założycielem to nawet nie wszedł na kanał gdy go o to poprosiłem. Czasami mam przeczucie, że takie nie na poziomie reklamowanie projektu gdzie popadnie administracji bardzo odpowiada, a nawet może robi to właśnie ona. Na sam koniec zostałem zbanowany.

Opublikowano

Według mnie drop zmianek/dodań jest zbyt niski. Do 15lvlu nie wydropiłem ani jednej. Ponadto szansa na ulepszanie mogłaby być jednak ciut wyższa, spalenie 10 itemków pod rząd na +5 może zniechęcać do dalszego ulepszania.

Opublikowano

Gra mi się nie chce odpalic , włączam łąduje się , nagle w prawym dolnym rogu hackshield się ładuje , załaduje i nic się nie pojawia. CO zrobić?

Wypakuj tylko i nic więcej nie rób. Grę włącz za pomocą białek ikonki z literą "R".

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Według mnie drop zmianek/dodań jest zbyt niski. Do 15lvlu nie wydropiłem ani jednej. Ponadto szansa na ulepszanie mogłaby być jednak ciut wyższa, spalenie 10 itemków pod rząd na +5 może zniechęcać do dalszego ulepszania.

Zwykły pech... ja do 15 lvla zdążyłem 4 bony wbić do miecza z czego 1 spaliło i 3 zmianki wlepiłem

Opublikowano

Został zwiększony drop.

Opublikowano

Gdzie tu fms dropne?

z besta lecą specjalne szkatułki z których lecą losowe bronie na 30lvl.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

No to 23/24 Maj = Ostre pierd*lnecie ;] Polecam wszystkim !

Tak napisał Moderator Metin2 :) Nie oni xD

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Witajcie !

Na początku pragniemy wam serdecznie z całego serca podziękować  za udział oraz pomoc w becie.

Bez waszego poświęconego czasu oraz chęci pomocy wykrycie usterek w grze było by niemożliwe!

W dniu dzisiejszym 2014-05-20 Faza Open Beta serwera się zakończyła pomyślnie.

Już jutro pojawi się nowy officjalny klient serwera Restynid.

Start serwera odbędzie się 2014-05-23. tzn. Piątek - 18:00

Rejestracja zostanie włączona w czwartek godziny wieczorne.

Dziękujemy i pozdrawiamy Team Restynid.pl !

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer. Doświadczona administracja . 

Bardzo łatwo się idzie z nimi dogadać.

Co do serwera to brak słów. Na becie mnie przekonali ;] 

Polecam serdecznie ;]

Opublikowano

Zapraszamy na Ts3 ! Możecie tam nas spotkać

ts.restynid.pl

Lub na naszym forum

forum.nazwaserwera.pl

Bieżące informacje na FP

facebook.com/pages/Restynidpl/1441679832737855

Opublikowano

Mistrzostwo świata!! 
Udowodnili, że są mistrzami w swojej dziedzinie! Pomysł z eventem wyjeba/|y w kosmos :D Koszulka Realu jest moja już :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...