Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Me*inek padnie na 100% ;] Wiec macie juz duzo ludzi na starcie

Nie ma co robic na week wiec wpadam tu !

Polecam wszystkim serwerek !

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Me*inek padnie na 100% ;] Wiec macie juz duzo ludzi na starcie

Nie ma co robic na week wiec wpadam tu !

Polecam wszystkim serwerek !

Chamski człowieku coś ci wytłumaczę na twój temat:

Jesteś zwykłym wyjadaczem nie powiem czego, w życiu niczego nie osiągniesz to tyle.

Ja ten serwer poleciłem, cofnij się kilka kart do tyłu i zobaczysz co napisałem o tym serwerze.

Dalej go polecam dlaczego nie? Każdy powinien się szanować i to co robi, a nie że konkurencja to od razu ma ktoś po sobie jechać?

Jesteś żałosny w moich oczach, tyle ci powiem. Już wiem od czego te hejty.

Pozdrawiam bez odbioru. 

Opublikowano

Jesteś zwykłym wyjadaczem nie powiem czego, w życiu niczego nie osiągniesz to tyle.

Ja ten serwer poleciłem, cofnij się kilka kart do tyłu i zobaczysz co napisałem o tym serwerze.

Dalej go polecam dlaczego nie? Każdy powinien się szanować i to co robi, a nie że konkurencja to od razu ma ktoś po sobie jechać?

Pozdrawiam bez odbioru. 

Nie :P Wszystko co o true pada człowieku :D Zdziwisz sie 

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Pozdrawiam bez odbioru. 

Sielu, szacun za te słowa.

Opublikowano

Jak z IS na tym serwerze ?

Co w nim będzie i wogóle

Start w piątek ?

Dokładną informacje podamy na dniach.

Opublikowano

Pozdrawiam bez odbioru. 

Żebyś się nie zdziwił kolego :) Szacunek? Ty mówisz o szacunku? Zobacz jak Ty zareagowałeś. Każdy ma wolność słowa i każdy może wyrażać swoja oponie :)

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił kolego :) Szacunek? Ty mówisz o szacunku? Zobacz jak Ty zareagowałeś. Każdy ma wolność słowa i każdy może wyrażać swoja oponie :)

Jeżeli twoim zdaniem hejtowanie i oczernianie czyjejś pracy w zapowiedzi jest opinią, to ja ciebie pozdrawiam i trzymaj się tam.

Tak zareagowałem bo nie lubię  gdy bezpodstawnie oczernia i kłamie.

Polecam na przyszłość żebyś się nie pchał w nie swoje sprawy, bo nie znasz sytuacji.

Co do serwera już poleciłem go raz to zrobię to drugi.

Jeżeli to wszystko będzie to sporo graczy przywitacie, pozdrawiam i dużo sukcesów :)

Opublikowano

Jeżeli twoim zdaniem hejtowanie i oczernianie czyjejś pracy w zapowiedzi jest opinią, to ja ciebie pozdrawiam i trzymaj się tam.

Tak zareagowałem bo nie lubię  gdy bezpodstawnie oczernia i kłamie.

Polecam na przyszłość żebyś się nie pchał w nie swoje sprawy, bo nie znasz sytuacji.

Co do serwera już poleciłem go raz to zrobię to drugi.

Jeżeli to wszystko będzie to sporo graczy przywitacie, pozdrawiam i dużo sukcesów :)

Tak to jest opinia :) i Ty również się tam trzymaj :)

Dobra, spoko. :)

Opublikowano

Agorin mam wrażenie , że jesteś w tej zapowiedzi 24/h , co któryś post to twój o treści : " super serwer , polecam , z gildią czekamy " . Każdy już zna twoją opinię o serwerze i daruj sobie już ten spam , bo i tak zapewne większość graczy pogra maks. tydzień , może dwa i coś im się nie spodoba , np is albo coś innego . Ogólnie serwer wygląda w porządku , lecz z pewnością is będzie górował , aby szybko zarobić na dzieciach , które są zafascynowane tym , że serwerem. Jak na razie to macie kiepską reklamę i raczej nie zawita tutaj więcej niż 300 graczy , chodź życzę wam jak najlepiej . Kolejna sprawa to taka czy w ogóle utrzymacie ataki ddos bo z tego co tutaj wyczytałem , możecie mieć sporo wrogów , więc już radzę wam się przygotować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Agorin mam wrażenie , że jesteś w tej zapowiedzi 24/h , co któryś post to twój o treści : " super serwer , polecam , z gildią czekamy " . Każdy już zna twoją opinię o serwerze i daruj sobie już ten spam , bo i tak zapewne większość graczy pogra maks. tydzień , może dwa i coś im się nie spodoba , np is albo coś innego . Ogólnie serwer wygląda w porządku , lecz z pewnością is będzie górował , aby szybko zarobić na dzieciach , które są zafascynowane tym , że serwerem. Jak na razie to macie kiepską reklamę i raczej nie zawita tutaj więcej niż 300 graczy , chodź życzę wam jak najlepiej . Kolejna sprawa to taka czy w ogóle utrzymacie ataki ddos bo z tego co tutaj wyczytałem , możecie mieć sporo wrogów , więc już radzę wam się przygotować.

Zawita wiecej niz 1.000 ;]

Opublikowano

Zmieńcie ten ostatni set na 124, masakra. Zróbcie coś normalnego, hard - zbliżony do pl'a, a nie jakieś ohydne zbrojki z serwerów easy. ;/

Opublikowano

Zmieńcie ten ostatni set na 124, masakra. Zróbcie coś normalnego, hard - zbliżony do pl'a, a nie jakieś ohydne zbrojki z serwerów easy. ;/

To jest hard/medium ..

Opublikowano

1.Zgadzam się z opinią wyżej bezsensu jest ta zbroja na 124 lv :)

2.Po co dodaliście tyle zbędnych rzeczy (z 15 petów rly?)

3.To jest serwer hard? 125 poziom max. a z 13 nowych map/expowisk.Jak to ma być taki hard to chyba już lepiej wbić na Polski serwer metina niż grać na takimś czymś.Ludzie grają na serwerach poziomu hard by sobie pograć dłużej a nie wbić 125 poziom w 3 tygodnie i skończyć grę.Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

1.Zgadzam się z opinią wyżej bezsensu jest ta zbroja na 124 lv :)

2.Po co dodaliście tyle zbędnych rzeczy (z 15 petów rly?)

3.To jest serwer hard? 125 poziom max. a z 13 nowych map/expowisk.Jak to ma być taki hard to chyba już lepiej wbić na Polski serwer metina niż grać na takimś czymś.Ludzie grają na serwerach poziomu hard by sobie pograć dłużej a nie wbić 125 poziom w 3 tygodnie i skończyć grę.Takie jest moje Skąd 

Skąd masz info że max wbijesz w 3 tygodnie? :D

Jasnowidzący? :D

Opublikowano

Domyślam się ;) nie robili by chyba nowych expowisk z tego powodu ^_^

Są dostępne dwa nowe expowiska na 99 Poziom oraz 115 Poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...