Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra , koniec tematu czy serwer jest pod IS czy nie , ja uważam tak , wy uważacie tak , chciałem poprostu wyrazić swoje i zdanie i nadal myśle że mam racje , ale koniec tematu .

A co do serwera , Będzie można zmieniać np z Wp na Bm'a ? jak tak to do którego lvl .

Opublikowano

75 Cięzko bd wbic?

Exp nie jest jak na typowych hardach. U nas leci on trochę szybciej co można spostrzec na becie, która nadal trwa.

Opublikowano

:) No i  tak ma być szefie! Teraz czekać ten tydzien grr... No ale warto ;]

Bardziej przez ten czas serwer się dopracuje .

Opublikowano

Bardziej przez ten czas serwer się dopracuje .

Gdy już odpowiadasz to tez odpowiedz na moje pytanie gdybyś mógł , na serwerze bedzie mozna zmienic profesje ? jak tak to do którego lvl

Opublikowano

Gdy już odpowiadasz to tez odpowiedz na moje pytanie gdybyś mógł , na serwerze bedzie mozna zmienic profesje ? jak tak to do którego lvl

Będzie taka możliwość u starszej pani do 60 Poziomu.

Opublikowano

Dalej się nakręcacie, a pewnie będzie to kolejny niewypał :(

Po prezentacji idzie stwierdzić, że w IS będzie tyle przedmiotów że głowa boli. 

Zobaczyłem w prezentacji, że GM jest Harper, tzn że Wydymion jest technikiem zapewne. 

Nie widzę tego serwera jakoś.

jestem global modem na forum, z grą nie mam nic wspólnego :P

Opublikowano

Misja na 11 lv juz działa poprawnie bo chyba byla tam usterka czy coś :) Poza tym to miazga ;]

Tak tak już działa :)

Opublikowano

Skoro już odpowiadasz na pytania. To mam pytanie czy dałoby rade jakoś zwiększyc drop kd? Z metków? Dropią ok ale tak pytam z ciekawosci. 

Opublikowano

Skoro już odpowiadasz na pytania. To mam pytanie czy dałoby rade jakoś zwiększyc drop kd? Z metków? Dropią ok ale tak pytam z ciekawosci. 

Ku temu mamy pomysł . Proszę obserwować nasze forum .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...