Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze moderatora o zbanowanie użytkownika @Mizune . Ględzi o kradzieży a my od paru dni mamy okazje pliki Nexanity sobie pobrac :D 

http://www.mpcforum.pl/topic/1196252-sf-nexanity/

Zastanow sie idioto co ty piszesz? Jaka kradziez? Ja mialem serwer na tych plikach i co? I nic ! Byly za friko na mpc i sobie pobralem gotowca i co mi zrobisz? Jestem zlodziejem?

A jak ktos zrobi pliki na aline, warum , terenzo tez ich wyzwiesz od zlodzieja? Masakra co za tepy idiota z wysokim bolem dupy.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze moderatora o zbanowanie użytkownika @Mizune . Ględzi o kradzieży a my od paru dni mamy okazje pliki Nexanity sobie pobrac :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1196252-sf-nexanity/

Zastanow sie idioto co ty piszesz? Jaka kradziez? Ja mialem serwer na tych plikach i co? I nic ! Byly za friko na mpc i sobie pobralem gotowca i co mi zrobisz? Jestem zlodziejem?

A jak ktos zrobi pliki na aline, warum , terenzo tez ich wyzwiesz od zlodzieja? Masakra co za tepy idiota z wysokim bolem dupy.

Pliki sf są udostępnione - fakt który jest mi bardzo dobrze znany ale co robią na serwerze Naida mapy (np. ta do dungeonów)?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pliki sf są udostępnione - fakt który jest mi bardzo dobrze znany ale co robią na serwerze Naida mapy (np. ta do dungeonów)?

OMG XDD Nie moge z niego ;p Sam napisal ze pliki sa udostepnione a teraz sie pyta o mapy naida.  ;D :D

Opublikowano

No co za idiota. K*rwa skoro sf byly udostepnione to chyba znaczy ze mapy i wszystko co naid zrobil znajduje sie w tych sf? No k*rwa co za idiota.

Opublikowano

OMG XDD Nie moge z niego ;p Sam napisal ze pliki sa udostepnione a teraz sie pyta o mapy naida.  ;D :D

Tylko wziąć pistolet i zastrzelić..

Pliki SF są udostępnione, nie klient, po za tym na użycie składników klienta potrzeba zgody autora, teraz rozumiesz imbecylu?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Do kiedy beta trwa :) ?

Ja juz z gildia czekamy na serwer miazga;]

Mizune ogarnij sie juz czlowieku nikogo nie interesuje co ty piszesz.

Opublikowano

Do kiedy beta trwa :) ?

Ja juz z gildia czekamy na serwer miazga;]

Mizune ogarnij sie juz czlowieku nikogo nie interesuje co ty piszesz.

Niech usuną zawartość klienta Nexanity ze swojego klienta to nie będę miał najmniejszego powodu by przebywać w tym temacie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tylko wziąć pistolet i zastrzelić..

Pliki SF są udostępnione, nie klient, po za tym na użycie składników klienta potrzeba zgody autora, teraz rozumiesz imbecylu?

Prosze bardzo link do pobrania klienta nexanity.

Sprzed miesiaca:

https://mega.co.nz/#!fxhiCDQB!YIAq8lu0RhDxWMhWUva5-XVj4uASiXMfgmmbiQdp9Kw

Sprzed roku: od avreatha

https://www.copy.com/s/vmffBuj6iioc/Avreath.pl.rar

Chlopie klinet nexanity jest w chuj latwo do pobrania w necie. Twoje denne posty sa tak zjebane ze szkoda pisac.

Wpisz w google Avreath metin2 mpc forum - i masz do pobrania klienta haha xD Lub inne serwery na tych plikach. Smieszny chlop.

Opublikowano

Sprzed miesiaca:

Chlopie klinet nexanity jest w chuj latwo do pobrania w necie. Twoje denne posty sa tak zjebane ze szkoda pisac.

Wpisz w google Avreath metin2 mpc forum - i masz do pobrania klienta haha xD Lub inne serwery na tych plikach. Smieszny chlop.

Seon, skończ już wchodzić na to forum bo tylko je zaśmiecasz, i zaniżasz jego poziom. Idź otwórz kilka serwerów, zawiń te 200zł i żyj sobie..

Co do serwera, wygląda spoko, w tym że nic swojego.

Ale cóż, ważne aby było co robić na serwerze. Prócz kilku rzeczy jak to ktoś u góry pisze 'ukradzionych z pewnego klienta' nie ma tragedi. Tak to prawda, Naid pisał im aby coś usuneli, niby było ale jest :)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Sprzed miesiaca:

Pobranie to jedna sprawa, zgoda autora druga.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pobranie to jedna sprawa, zgoda autora druga.

Nie moge z typa xD Jak jest za darmo do pobrania niezabezpieczony to chyba mozna z nim robic co sie chce czyz nie? To jego sprawa ze nie zabezpieczyl no ludzie zbanujcie tego typa-.-

Wbijac na forum otwarta rekrutacja do gildii !

Pro serwer;]

Opublikowano

Nie moge z typa xD Jak jest za darmo do pobrania niezabezpieczony to chyba mozna z nim robic co sie chce czyz nie? To jego sprawa ze nie zabezpieczyl no ludzie zbanujcie tego typa-.-

Wbijac na forum otwarta rekrutacja do gildii !

Pro serwer;]

Czyli jak ukradną Ci samochód (o ile go masz) i postawią go na środku ulicy, to też uznasz że legalnie go sobie wzięli ponieważ stał niezabezpieczony?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Czyli jak ukradną Ci samochód (o ile go masz) i postawią go na środku ulicy, to też uznasz że legalnie go sobie wzięli ponieważ stał niezabezpieczony?

Haha nic z tego zdania nie rozumiem . Nie wiem czemu nawiązujesz wirutalnosc do rzeczywistośći? Tutaj w metinie wszystko jest Metin2 - Prywatny serwer.  ( prywatne) Kazdy robi co chce na wlasna odpowiedzialnosc.

Prosze cie ogarnuj juz swoje posty bo jak ja widze to mam ochote jebnac ci barana w leb. Smutny jestes i tyle.

Co do serwera jako gracz gorąco polecam i zapraszam . Perełka <3

Opublikowano

Już dawno powinien dostać bana. Ale moderatorzy nie ogarniają.

Ten serwer jest i bedzie epikiem tego roku. Nic tylko czekac na start ;]

Opublikowano

Już dawno powinien dostać bana. Ale moderatorzy nie ogarniają.

Ten serwer jest i bedzie epikiem tego roku. Nic tylko czekac na start ;]

Skończ już spamić.

Haha nic z tego zdania nie rozumiem . Nie wiem czemu nawiązujesz wirutalnosc do rzeczywistośći? Tutaj w metinie wszystko jest Metin2 - Prywatny serwer.  ( prywatne) Kazdy robi co chce na wlasna odpowiedzialnosc.

Prosze cie ogarnuj juz swoje posty bo jak ja widze to mam ochote jebnac ci barana w leb. Smutny jestes i tyle.

Co do serwera jako gracz gorąco polecam i zapraszam . Perełka <3

Ziom, myślisz, że w internecie jesteś bezkarny? Niestety, prawo jest takie same. Bardzo dobrze to porównał. Metin2 - prywatny serwer [ prywatna działalność czyli nie globalna a nawet jak czyt. że prywatne czyli osoby, która to stworzyła]. Każdy robi co chce? on też może zrobić co chce i zadzwonić do adwokata.

~ nie polecam serwera, skoro mają problem z głupią  grafiką, której nie mogą sami zrobić tylko muszą kraść to nie będzie za dobrze się tu działo.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Skąd się biorą tacy idioci i to jeszcze w modder team ... 

Serwer miazga. 

To sa administratorzy innych serwerów maja bol dupy bo serwer jest pro i tyle.

Serwer jest zajebisty <3

Opublikowano

To sa administratorzy innych serwerów maja bol dupy bo serwer jest pro i tyle.

Serwer jest zajebisty <3

Tylko że sam administrator serwera ma doskonałą świadomość że ukradł pracę i nie wypowiada się on, tylko jego psy czyli między innymi Ty.

Wystosowałem do niego PW, mam nadzieję że zaskoczą Cię rezultaty i dotrze do Ciebie że mam pełne prawo domagać się sprawiedliwości.

Póki co nie mogę mieć do Ciebie pretensji, bo zapewne podjarałeś się serwerem i tym że spędzisz na nim pare "cudownych" godzin, a jak wiadomo człowiek w stanie euforii nie myśli jak należy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ta zapowiedz mozna ogladac 24/7 epicka - Slinka leci serwer epik ;]

Akurat siedzialem wczoraj z administratorem tego serwera. Ten czlowiek jest bardzo dojrzaly i chyba starszy od kazdego z nas.Na jego miejscu tez bym nie zawracal sobie glowy takimi pierdolkami.

Odpowiada tylko graczą i to mnie kreci.

Pierwszy raz widze tak zajebista administracje;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...