Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze rusza kozak serwer ;D duzo osob sie szykuje? 

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze rusza kozak serwer ;D duzo osob sie szykuje? 

Nie wiadomo ile , nie stwierdzi tego tak w liczniku :) Lecz powiem Ci że będzie bardzo dużo graczy , jest bardzo dobra reklama a serwer jedyny w swoim rodzaju ;)

Opublikowano

Dalej się nakręcacie, a pewnie będzie to kolejny niewypał :(

Po prezentacji idzie stwierdzić, że w IS będzie tyle przedmiotów że głowa boli. 

Zobaczyłem w prezentacji, że GM jest Harper, tzn że Wydymion jest technikiem zapewne. 

Nie widzę tego serwera jakoś. 

Opublikowano

up. 

Byłeś na serwerze ? Za pewne nie , więc skończ pier*olić farmazony z dupy wyssane -.-

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich postów , jedynie 1 i ostatnią stronę ..i myślę , że będzie można wbić obczaić itp :) Czy się szybko znudzi ? nie wiem .. ostatnio grałem na Exalion/Vixa .. szkoda gadać niby spoko ale zero misji po 40lvl+ .. Oby tu było dobrze :) Pozdrawiam. :) aa tak ogólnie wiadomo mniej więcej kiedy start ? , bo nie doc

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich postów , jedynie 1 i ostatnią stronę ..i myślę , że będzie można wbić obczaić itp :) Czy się szybko znudzi ? nie wiem .. ostatnio grałem na Exalion/Vixa .. szkoda gadać niby spoko ale zero misji po 40lvl+ .. Oby tu było dobrze :) Pozdrawiam. :) aa tak ogólnie wiadomo mniej więcej kiedy start ? , bo nie doc

Trwaja właśnie Beta Testy , więc jak chcesz sprawdzić sobie serwer to zapraszam! :)

Opublikowano

Dalej się nakręcacie, a pewnie będzie to kolejny niewypał :(

Po prezentacji idzie stwierdzić, że w IS będzie tyle przedmiotów że głowa boli. 

Zobaczyłem w prezentacji, że GM jest Harper, tzn że Wydymion jest technikiem zapewne. 

Nie widzę tego serwera jakoś. 

Zobacz sobie pierwsze klika stron tematu i będziesz miał odpowiedź na to czy jestem technikiem. ^^ 

Opublikowano

Tylko gościu się jebnął z nazwą powinno być:

Speed Webdesign - Restychuj.pl

Zamiast:

Speed Webdesign - Zentoria

64562221938.png

Opublikowano

xD Ale cie boli dupa o zwykla str mi sie nawet nie podoba :D Zalosny Ise sie odzewal - wrocmy do czasow alistri s1 .

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Bombeczka - Serwer z bety prezentuje sie zajebiscie. Prezka to juz wgl naj na tym forum. Zbieram ekipe i wbijam na start ;]

Opublikowano

Bedzie git od poczatku czekam na ten serwer i jak na razie to jest w ch*j dobrze. Pozostalo nam tylko czekac :)

Opublikowano

Fajny serwer , ale to druga Astillia , typowo serwer pod IS , być może zagram . PS będzie można zmieniac z Wp na Bm'a ? jak tak to do którego lvl

Kocham takie wypowiedzi.... Wyślij mi kolego linka do is bo chce sprawdzić co w tym is jest. 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Kocham takie wypowiedzi.... Wyślij mi kolego linka do is bo chce sprawdzić co w tym is jest. 

Co jest w IS ?? , jest Wszystko .... , lizaki , Mounty , kostiumy , pierścienie pół księżyca , Amulety , Certyfikaty boj/militar  ... i co dalej powiesz że serwer nie pod IS ? to samo co na Asti**i  Kostiumy , mounty , lizaki itp...

Opublikowano

Co jest w IS ?? , jest Wszystko .... , lizaki , Mounty , kostiumy , pierścienie pół księżyca , Amulety , Certyfikaty boj/militar  ... i co dalej powiesz że serwer nie pod IS ? to samo co na Asti**i  Kostiumy , mounty , lizaki itp...

Hahaha xD is nie dziala co za koles ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...