Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i to by było na tyle , klient się zpaczował odpala się chack sheild pro i koniec... Jakies sugestie?

Proponuje wbić na forum Restynid.pl lub ts i skorzystać z pomocy Administracji. Na ts prawie cały czas jest jakiś GM (miłe zaskoczenie), na forum również szybka reakcja administracji.

Odnośnie serwera powiem tak, zgodność prezentacji z tym co zdążyłem zobaczyć na beta oceniam 10/10

Polecam.

Opublikowano

Proponuje wbić na forum Restynid.pl lub ts i skorzystać z pomocy Administracji. Na ts prawie cały czas jest jakiś GM (miłe zaskoczenie), na forum również szybka reakcja administracji.

Odnośnie serwera powiem tak, zgodność prezentacji z tym co zdążyłem zobaczyć na beta oceniam 10/10

Polecam.

Dokładnie a nawet lepiej ;]

Opublikowano

No i to by było na tyle , klient się zpaczował odpala się chack sheild pro i koniec... Jakies sugestie?

Wystarczy wypakować tylko klienta bez żadnego patcha.

W razie problemów zapraszam na PW/TS/GG/Forum

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Te levele co są w rankingu są w tyle wbite czy są jakieś Skrzynki z Expem na czas Bety?

W ile wbije 75lvl przy siedzeniu 2h dziennie?

Opublikowano

Te levele co są w rankingu są w tyle wbite czy są jakieś Skrzynki z Expem na czas Bety?

W ile wbije 75lvl przy siedzeniu 2h dziennie?

Drogi Przemysławie.. Te levele w Rankingu to są postaci które testują serwer. Oni podostawali te levele by móc przetestowac wszystkie mapki. 

Po becie te postacie zostaną usunietę i ranking będzie czysty ;)

Serwer jak najbardziej polecam i czekam na start. A wszystkich którzy sie nie przekonali do serwera zapraszam na Beta Testy ;)

Opublikowano

Jest beta on bo mi klient nie uruchamia się

Tak, beta cały czas jest ON

Napisz mi dokładnie na pw swój problem.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Drogi Przemysławie.. Te levele w Rankingu to są postaci które testują serwer. Oni podostawali te levele by móc przetestowac wszystkie mapki. 

Po becie te postacie zostaną usunietę i ranking będzie czysty ;)

Serwer jak najbardziej polecam i czekam na start. A wszystkich którzy sie nie przekonali do serwera zapraszam na Beta Testy ;)

Bardzo dziękuję Panie Miłoszu:)

Mam jeszcze pytanie:

Czy są jakieś reklamy u youtuberów wiem o Castle coś tam bez urazy a więcej?

Opublikowano

Siedzę na becie ale nie wiem czemu mi co 10 min wywala clienta 

Jest łatka na forum u nich.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Bardzo dziękuję Panie Miłoszu:)

Mam jeszcze pytanie:

Czy są jakieś reklamy u youtuberów wiem o Castle coś tam bez urazy a więcej?

Tak jest paru Youtuberów którzy będą nagrywać serie z tego serwera. Będzie bardzo dużo graczy nie martw się.

MyCastleGame , xLarry7 i Volvering  zajmują się reklamą i jeszcze paru innych Youtuberów ;)

Zapraszam na  ts.restynid.pl !

Opublikowano

Dawać mi już ten serwer..

Wszedłem dziś na bete znalazlem drobny bledzik i administracja w lada moment go naprawila. Administracja ciagle sluzy pomoca , serwer ma wiele dopracowanych systemow wszystko widoczne w grze. Mega duzo nowosci. Profesjonalny fajny serwer polecam i zapraszam ;]

Opublikowano

Dawać mi już ten serwer..

Wszedłem dziś na bete znalazlem drobny bledzik i administracja w lada moment go naprawila. Administracja ciagle sluzy pomoca , serwer ma wiele dopracowanych systemow wszystko widoczne w grze. Mega duzo nowosci. Profesjonalny fajny serwer polecam i zapraszam ;]

Dokładnie mimo , że prezka top 1 to i serwer jak i administracja zajebista. Polecam goraco.

Opublikowano

Nie, nie jestem w teamie tego serwera ponieważ mam na utrzymaniu swój serwer i nie mam zamiaru bawić się w kolejny.

'Sheila^^' ma serwer Ethandia.pl i tak większość osób się skapnęło już ale i tak hejtu nie ma ponieważ na start 0 bugów i do teraz 0 bugów.

Polecam ten serwer ponieważ mają dobrą administracje.

Opublikowano

Eh zes se zareklamowal w ich zapowiedzi.

No zgodze sie z jednym maja profesjonalnego technika wiec polecam goraco.

Widze ze gra larry to jest pompa ;] Gran !

Opublikowano

Już  nie ma co testować tylko teraz polepszają serwer . Raz dwa poszło  ;] Teraz czekamy z gildia na starcik z niecierpliwoscia. 

Do tej pory serwer zapowiada sie elegancko poki co polecam preferuje sie ekstra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...