Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CVyTVmC.png

aNTtQ9K.png

Ocb?

Czego to dowodzi? Że umiesz otworzyć pliki edytorem tekstu? 

Opublikowano

Zapowiedź pod względem graficznym jest genialna, ale za dużo tego (można było połączyć w jednym obrazku kilka dungeonów, ponumerować i krótko opisać, gdyż Katakumby, Komnatę, Wieża Demonów, itd., raczej każdy dobrze zna). Rozumiem, że tworząc prezentacje chce się pokazać od najlepszej strony serwer, ale można było pominąć parę rzeczy i np. opowiedzieć w filmiku. Pomijając fabułę i te obrazki - na pierwszy rzut oka wydaje się, że tak wygląda metin na waszym serwerze (btw. widzę, że mania jest na Aion'a i Tera Online, jeżeli chodzi o zaczerpywanie krajobrazów, wszelkich itemów z tych gier i wprowadzanie ich do Metina) :P

Ogólnie żaden set mi się nie spodobał, jest masa ślicznych setów, nie rozumiem dlaczego nie są one wykorzystywane i dobrze dobierane. Jedynie na 90 lvl jest w miarę OK.

Oczywiście nie są to wszystkie co tydzień będziemy starali się dodawać coś nowszego.

Na pewno nie będziecie się nudzić.

Czy nie będzie to za często? BO rozumiem, że co tydzień będziecie dodawać nowe rajdy/dungeony.

Niepotrzebne pokazanie mobków np. w "Zielona kraina". Również zbędne było wstawianie tego:

Obraz_2.png

Za często to występuje, przez co tylko zwiększyliście sobie sami "obszar zapowiedzi".

Pety będą zdobywane z? Mam na myśli te pod PvP.

Kostiumy tylko z eventów i IS? Nie będzie można zdobyć z jakiegoś Bossa lub szkatułki, chociażby jednego? Chociaż fryzury za darmo w grze... Bossy ciekawe.

P. Pół-Księżyca, nie będzie dropić z żadnego bossa/szkatułki? A Lizak?

U nas wartości są nieco podrasowane jeżeli chodzi o bonusy w stosunku do pla.

Czyli? ;d

Jako iż to HARD to oznacza , że nie będzie łatwo.

Co za tym idzie? Wasze klęski w walce z potworami będą dosyć częste..

Dlatego dodaliśmy respawn co 1 sec !

Czy nie jest to przesadzone? Będzie ten respawn co 1s działać tylko od zabicia potwora? Czy również od zabicia przez innego gracza?

Mogliście zmienić nazwę "Tęczowy kamień"... Ten jest czerwony :P

Fajny pomysł z łowieniem i perłami - wymiana.

Tak myślałam, że serwer ma powiązanie z Nexanity, ten "klimat" :rolleyes:

Serwer wydaje się być dopracowany, ciekawy, ładny(?). Zobaczymy, co z tego wyjdzie, na razie życzę powodzenia :)

Opublikowano

Ze client to zlepek innych serwerów?

Dobra wypier.dalaj juz mam cie dosc czlowieku od poczatku ich hejtujesz a nikogo to nie interesuje jakos. Kazdy serwer leci na gotowcach.

A moze cenia sobie czyjes autorstwo i zostawili? Fajny masz mozg cepie.

Opublikowano

Endymion a co to ma zamiar udowodnic? Ze sa inni czy co? Zalosny czlowieku nie uwazaj sie za speca bo jestes 0 . Otworzyles plik ktory golem okiem siedzi w kliencie. Gz .

Kazduś.... 

Opublikowano

Gram do dzis i tylko 1 bledzik znalazlem.Widac ze dopracowany serwerek , swieci zajebista grafika. Polecam ;]

Opublikowano

Ale macie ból dupy bo pokazałem ze nawet plików z innych clientow nie usunęli, lel.

Ból dupy to Ty masz i jak widać nie mały :D  Piszesz te swoje posty od samego początku i myślisz ze zhejtujesz serwer i zniechęcisz graczy? Mi tam osobiście lata z czego jest posklejany client,  liczy się by fajnie się grało :) A ten serwer akurat pod tym względem jest bardzo obiecujący. I tego właśnie nie możesz przeboleć :)

Opublikowano

Fajnie tylko , ze powinienes troche zaczerpnac uwagi do zapowiedzi.Administracja napisala ze te ss na poczatku sa pod fabule i nie sa w grze. Pzdr.

Prezentując np. auto marki VW Golf pokazujesz zdjęcia Audi A6? Logicznie myśląc prezentacja/zapowiedź serwera to zapowiedź serwera - metin2, nie  innej gry.

Opublikowano

Nie mogę przeboleć tym bardziej, że mam wyjebane w to totalnie. inb4.

To już wyjdz z tematu a nie spamujesz na 18 stron :P

Opublikowano

Nie mogę przeboleć tym bardziej, że mam wyjebane w to totalnie. inb4.

Czy ty jesteś głupi? 

Skoro to cię nie interesuje to po co odwalasz taki cyrk? Zaprzeczasz sam sobie tym działaniom..

Jedyne wytłumaczenie na to co robisz to jest. tzw. ból dupy, ale to nie jest zwykły ból dupy, ty osiągnąłeś już maksymalne stadium. 

Nie rozumiem twojego działania.. Po co te ssy? Ludzie, którzy chcą tu grać to i tak tu będą grali, większość ma to gdzieś co tu robisz.

@aw Ile potek na start? Polecam i zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...