Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem debilem, mam nowa klawe i w przegladarce normalnie dzialaly numy ale sie nie swiecily w trainerze, a jest tam przycisk do zmiany trybu numow...

zajebiscie juz dziala, 100k dziennie na ut przez np tydzien duza szansa na bana?

Wszystko zależy od szczęścia. Mogą cię nie wykryć już w ogóle.  Mogą cię wykryć po kilku dniach, a mogą cię wykryć np. po kilku tygodniach.

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostane za to bana ? Czy nie ? :/ Bo wole nie ryzykować jeżeli jest taka możliwość  c :ninja:

Pisali wyzej, ze to zalezy od szczescia... Chyba juz 10 osoba sie pyta o to w tym temacie... Albo Cie EA wykryje, albo 3 osoby raporta wysla i masz po koncie.

Opublikowano

Zawsze jest możliwość złapania bana. Albo będziesz podejrzanie dobrze grał, i wygrywał ciągle i EA zacznie Cię oglądać, albo ktoś napisze do EA w twojej sprawie, nie muszą to być 3 osoby może to być jedna, albo dwadzieścia.

Opublikowano

Dobra a ile osób jeszcze tego używa, jak długo i nie wpadło jeszcze?

Danych do takich statystyk nie mamy, ale ja używając tego z moim znajomym na offline grając z komputerem nie wpadliśmy.

Wszystko zależy od tego czy jak będziesz grał online to czy ktoś Cie zgłosi, czy ci odpuści :)

Opublikowano

Dostane za to bana ? Czy nie ? :/ Bo wole nie ryzykować jeżeli jest taka możliwość  :ninja:

Tak.

Mi wszystkie 5 kont zablokowali.

Zostało tylko te na którym gromadziłem monety.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Używałem trainera w WC. Po wygraniu 4 pucharów liczba trainerowców wzrosła do tego stopnia, że z ok 20 spotkań zebrałem tylko 3 pkt...

Opublikowano

Używałem trainera w WC. Po wygraniu 4 pucharów liczba trainerowców wzrosła do tego stopnia, że z ok 20 spotkań zebrałem tylko 3 pkt...

Hmm to dziwne bo ja trafiałem za każdym razem na trainerowca i ciągle wpadały punkty bez żadnej przegranej ;)

Opublikowano

Jeżeli przekroczę limit 100 k to na ile dostanę bana? można za trainerowanie i przekroczenie limitu dostać perma?

Limit nie istnieje.

Otrzymanie bana zależy od ilości otrzymanych zgłoszeń.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeżeli przekroczę limit 100 k to na ile dostanę bana? można za trainerowanie i przekroczenie limitu dostać perma?

Limit... niektorzy pisza, ze jak sie zagra 9 sezonow, to juz hajs nie leci, ja nie wiem, bo nie sprawdzalem. Jak EA wykryje, za masz trainer albo 3 lub wiecej osoby Cie zglosza to masz perma, watpie zeby EA uznalo, ze da Ci bana np. na miesiac.

Opublikowano

Mi działa tylko ,że nieraz nie dostaje punktów.Dlaczego ?

Upewnij sie, ze NumLock jest wlaczony i klikneles odpowiedni przycisk na klawiaturze numerycznej (jestes gosciem to 9,6,3, a gospodarzem to 7,4,1) a potem F4.

Co jest niezbędne do wysłania na mnie zgłoszenia przez innych graczy?

Nie chce wprowadzic w blad, ale wydaje mi sie, ze Twoj nick i dowod na to, ze masz trainer czyli film.

Opublikowano

Mi kolega użyczył swojego 2 konta do Fify 14 i od ponad tygodnia traineruję (czasami ja, a czasami mój kolega) na Fifie WC. Zarobiliśmy już razem ponad 6kk.

Dodatkowo mi się poszczęściło, bo trafiłem IMOTMA Mullera, a mój kolega zwykłego Robbena. Więc przez tydzień jesteśmy ustawieni do końca fify, a nawet na Fifę 15. Wam też tak polecam z tydzień na maxa pocisnąć na Fifie WC i przesyłać coinsy na inne konto.

Opublikowano

Trainer dalej działa? Polecacie go? Ktoś dostał bana? ;d

Dziala nadal. Polecam. Duzo osob dostalo bana, szczegolnie Ravoner dostal bana na 5 kontach.

Ja nie dostalem bana, rzadko go uzywam (ogolnie teraz rzadko wchodze na Fife)

Mogę nabijać 100k w sezonach + na WC 2x wygrany turniej czy będzie wtedy za duża szansa na bana?

EA musi wykryc, ze trainerujesz/3 raporty lub wiecej na Ciebie, albo po prostu zainteresuja sie Twoim kontem. Pisali, ze mozna 300k na WC nawet, przerwa co 100k.

Opublikowano

Cheat działa niesamowicie. A ile grać np. w WC żeby nie dostać bana?

W Fifie WC nie ma limitu i można grać ile się chce. Zależy wszystko od szczęścia.

Opublikowano

W Fifie WC nie ma limitu i można grać ile się chce. Zależy wszystko od szczęścia.

Czyli w WC mogę jechać na trainerze do woli i nie dostane bana?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czyli w WC mogę jechać na trainerze do woli i nie dostane bana?

To zależy od szczęścia czy dostaniesz czy nie. Ale powiem tak w WC od godziny 10:00 do godziny 15:00 raczej jest bezpiecznie ponieważ grają praktycznie sami trainerowcy a trainer trainera nie zgłosi. Gorzej może być potem lub rano. 

A i jeszcze jedno . Jeżeli nie wiesz jak rozpoznać trainera to zazwyczaj jest to gościu o nicku np. jdsfihfsidfs lub innym. Najczęściej z godłem Brazyli o słabym połączeniu i słabym zgraniu oraz małej ilości gwiazdek zespołu. tak do 3-4.  

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To zależy od szczęścia czy dostaniesz czy nie. Ale powiem tak w WC od godziny 10:00 do godziny 15:00 raczej jest bezpiecznie ponieważ grają praktycznie sami trainerowcy a trainer trainera nie zgłosi. Gorzej może być potem lub rano. 

Ja wczoraj trainerowałem tak od 22:30 do 23:30 i nic się nie stało.

Ale bezpieczniej jest w WC czy normalnie?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...