Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dlaczego jak gram jeden mecz to normalnie dziala a jak chce zagrac drugi to zostaje caly czas na pokazanym okienku z skladem przeciwnika ;/

Opublikowano

Na jakiej zasadzie wy liczycie to 100k , które mozna zarobic, np. 4 razy wygram finaly WC, czyli 4x30k=120k, wtedy juz powininen byc ban? Czy raczej liczy sie 100k ze za mecz mam np 600 coinsow, zagram 100 meczy to mam 60k coinsow?

Opublikowano

myslicie ze nadal jest ban za 100k? przeciez za wygranie wc jest teraz 30k+ więc trzy wygrane wc to już ponad 100k. A przecież są tacy, którzy na luzie wygrają te 3 wc dziennie GRAJĄC, a nie hakując ;d

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

myslicie ze nadal jest ban za 100k? przeciez za wygranie wc jest teraz 30k+ więc trzy wygrane wc to już ponad 100k. A przecież są tacy, którzy na luzie wygrają te 3 wc dziennie GRAJĄC, a nie hakując ;d

Nie ma czegoś takiego już jak limit zgłosi Cię ktoś to masz bana i tyle.

Opublikowano

Na bank nie ma już takiego limitu? no bo to z drugiej strony byłoby chore, jeśli ktoś jest pro w futa, wygrał sobie 3 mundiale w jednym dniu i dostał bana, bo przekroczył 100k :D

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

Na bank nie ma już takiego limitu? no bo to z drugiej strony byłoby chore, jeśli ktoś jest pro w futa, wygrał sobie 3 mundiale w jednym dniu i dostał bana, bo przekroczył 100k :D

Nie ma używasz=ban prędzej czy pózniej :)

Opublikowano

siemka, mam małe pytanko, chciałbym pobawić się trochę z tym trainerem, ale chce wiedzieć jak jest z tym ze gra może się zjebać(czy da się to naprawć), jakie jest tego ryzyko i czy używacie tego samego trainera udostępnionego w 1 poście czy macie swoje lepsze? <_<

Opublikowano

siemka, mam małe pytanko, chciałbym pobawić się trochę z tym trainerem, ale chce wiedzieć jak jest z tym ze gra może się zjebać(czy da się to naprawć), jakie jest tego ryzyko i czy używacie tego samego trainera udostępnionego w 1 poście czy macie swoje lepsze? <_<

Jest wersja v2.2 którą ja posiadam ale wątpie ze Ci ktoś ją za darmo udostępni

Opublikowano

Używacie trainera w trybie World Cup ? Ile zarabiacie coinsów dziennie biorąc pod uwagę, że 30k można za zwycięstwo w pucharze wyciągnąć ? :) bo nie wierze, że dalej się trzymacie 100k, a jak chcę zagrać normalnie mecz to 90% graczy ma trainery i nie idzie już normalnie pograć xD

Opublikowano

Jeżeli przelewam coinsy z konta na którym używam trainera na moje konto na którym gram normalnie,

to w razie zbanowania konta na którym był używany trainer jest szansa na to, ze moje konto również zostanie zbanowane ?

Opublikowano

witam czy da się jakoś używać trainera na laptopie który nie posiada numerycznej ?

Musialbys przeprogramowac trainer, albo podczepic klawe pod USB.

Ja uzywam tego trainera (przynajmniej tydzien temu uzywalem), ale teraz to nie wiem, bo ostatnie wejscie moje do Futa to bylo tydzien temu, a ze Fifa Ci sie zjebie... male prawdopodobienstwo, a nawet jesli, to wystarczy pobrac od nowa. :O

@up

EA chyba moze po IP wykryc, ale raczej jest male prawdopodobienstwo na bana.

Opublikowano

Jest jakaś różnica między trainerowaniem w world cup, a normalnym fut? W WC mam problem, jeden mecz wygram treinerem, a drugiego nie moge bo mam wczytywanie gry (widzę skład przeciwnika) i nic się nie dzieje. Mogę czekać i czekać i nic. W normalnym FUT mogę cisnąć pod rząd pełno meczy.
Jeszcze pytanie, ile się czeka na bana mniej więcej?
W niedzielę chyba zrobiłem 500k na wc i jak narazie bana nie mam. Znajomy wczoraj zrobił milion i ciekaw jestem ile się czeka na interwencję EA.

Opublikowano

Siemanko mam problem z Trainerem nie dodaje mi pkt za mecz a trace kontrakty mam wlaczaną klawiature numeryczną ale scina mi trainera nie pokazuje np czerwonej 7 a klawisz f4 na czerwono sie wyswietla ogolnie to dziala mi klawiatura numeryczna mam Laptopa WINDOWS 8 64 BIT przeinstalowywalem trainera instalowalem nawet wersje 32 bit odpalem jako admin i nic scina trainera jak klikam obojetnie jaki klawisz numeryczny.Prosze o pomoc

Opublikowano

Jest jakaś różnica między trainerowaniem w world cup, a normalnym fut? W WC mam problem, jeden mecz wygram treinerem, a drugiego nie moge bo mam wczytywanie gry (widzę skład przeciwnika) i nic się nie dzieje. Mogę czekać i czekać i nic. W normalnym FUT mogę cisnąć pod rząd pełno meczy.

Jeszcze pytanie, ile się czeka na bana mniej więcej?

W niedzielę chyba zrobiłem 500k na wc i jak narazie bana nie mam. Znajomy wczoraj zrobił milion i ciekaw jestem ile się czeka na interwencję EA.

Na interwancje... zalezy czy ktos Cie zglosi, czy nie, lub po prostu czy EA akurat trafi na Cb.

Opublikowano

Otworzyłem chyba z 200 paczek do WC i wypadł mi Hulk i Hernanez, skompletowanie jednego kraju chyba nastąpi przy kolejnym WC z takim dropem kart. Ciekawe jak ludzie robią bez trainera, przecież to jest  masakra jakaś, wypadają jakieś parchy po 48 OVR co nawet na WC nie są powołani.

Opublikowano

Ja na trainerze na FIFA WC jechałem na początku 2 x 30k a potem w zwykłym Fucie 2 x 15k. Uzbierało się jakieś 98 - 99k. Ale, że ostatnio wygrałem darmowe konto postanowiłem na FIFA WC zarobić około 200k. I tak zrobiłem. Nastepnego dnia postanowiłem ponad 500k. Póki co na trainerze na FIFA WC zarabiam codziennie 250 - 500k (Zależy jak mi się chce). Robię tak od 4-5 dni i przelewam na moje konto. Póki co nikt mnie nie wykrył. Ale to zależy od szczęścia.

Opublikowano

Ja na trainerze na FIFA WC jechałem na początku 2 x 30k a potem w zwykłym Fucie 2 x 15k. Uzbierało się jakieś 98 - 99k. Ale, że ostatnio wygrałem darmowe konto postanowiłem na FIFA WC zarobić około 200k. I tak zrobiłem. Nastepnego dnia postanowiłem ponad 500k. Póki co na trainerze na FIFA WC zarabiam codziennie 250 - 500k (Zależy jak mi się chce). Robię tak od 4-5 dni i przelewam na moje konto. Póki co nikt mnie nie wykrył. Ale to zależy od szczęścia.

To napisz jak Cie wykryja i dostaniesz bana, bo niektorzy pytaja sie co chwile jakie jest prawdopodobienstwo na bana lub wykrycie.

Opublikowano

Wydaję mi się, że już dostałem. Wczoraj zarobiłem tylko 100k... Dzisiaj rano wchodzę i wyskakuje komunikat, gdy chcę włączyć FUT "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 14 Ultimate team wystąpił błąd". Czyli taki jak zawsze po dostaniu bana. Dziwne jest to jednak, że mogę grać w inne tryby Online... Mam nadzieję, że może jeszcze nie wykryli. Miałem taki sam problem kiedyś na innym koncie a potem się wszystko naprawiło i do dzisiaj na nim traineruję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...