Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po raz kolejny powtarzam, że żaden limit nie istnieje.

Otrzymania blokady konta zależy jedynie od liczby otrzymanych zgłoszeń od graczy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam mały problem z trainerem.

Otóż, po jednym zakonczonym meczu na trainerze wywala mi fife, i muszę odpalać od nowa.

PS. wcześniej działal normalnie, wszystko robie jak w instrukcji. 

Opublikowano

Mam mały problem z trainerem.

Otóż, po jednym zakonczonym meczu na trainerze wywala mi fife, i muszę odpalać od nowa.

PS. wcześniej działal normalnie, wszystko robie jak w instrukcji. 

Usuń go z komputera i pobierz jeszcze raz.

Czasem się tak zacina.

Opublikowano

Usuń go z komputera i pobierz jeszcze raz.

Czasem się tak zacina.

Teraz mam jeszcze jeden problem, fifa wylącza sie po rozegranym meczu (Bez trainera)

Opublikowano

Ehhh. Ja dopiero miesiąc temu kupiłem od gościa niemiecka i starsza wersje tego traiera. Dopiero teraz pacze a tu Polska wersja, wydana przed totsami :P. Polak Potrafi.

Opublikowano

Teraz mam jeszcze jeden problem, fifa wylącza sie po rozegranym meczu (Bez trainera)

Spróbuj naprawić grę w Origin, a przed tym usuń trainera z komputera.

Jeżeli to nie pomoże, to spróbuj wykonać reinstalację gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serio dostane bana za przekroczeniu 100 k ?

Nie, bana się dostanie kiedy ktoś Cię zgłosi, jednak dziennie po zarobieniu 150k coinsów nie dostajesz. Najlepiej trainerować w dodatku WC, ponieważ tam nie ma limitów.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

A duża jest szansa, że dostane bana ?

To zależy od tego ile osób Cię zgłosi. Teraz EA zajmuje się FIFA15 więc szansa na dostanie bana jest mniejsza.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Wpadłem wczoraj na szatański pomysł, ale skuteczny.

Zmieniłem w Cheat Engine ilość coinsów na blisko 90 000 000, ustawiłem nierówną ilość, by nie wyglądało to podejrzanie, np. 89 956 552, zrobiłem screena, skontaktowałem się przez Live Chat Support z EA. Powiedziałem, że kupiłem gracza za 85 mln, po czym wyrzuciło mnie z serwera i zabrało mi pieniądze, a piłkarza nie miałem. Wysłałem mu screena, gdy "miałem" te ~90 mln i, ile mam obecnie.

Gość zweryfikował moje dane, tzn mail, prosił, bym połączył się z FUT, jak zobaczył, że się połączyłem, "zwrócił" mi różnicę, blisko 87 mln i 20 tys. w ramach rekompensaty :D

Aha, oczywiście rozmowa z Supportem wyłącznie po angielsku.

Opublikowano

Zmieniłem w Cheat Engine ilość coinsów na blisko 90 000 000, ustawiłem nierówną ilość, by nie wyglądało to podejrzanie, np. 89 956 552, zrobiłem screena, skontaktowałem się przez Live Chat Support z EA. Powiedziałem, że kupiłem gracza za 85 mln, po czym wyrzuciło mnie z serwera i zabrało mi pieniądze, a piłkarza nie miałem. Wysłałem mu screena, gdy "miałem" te ~90 mln i, ile mam obecnie.

Gość zweryfikował moje dane, tzn mail, prosił, bym połączył się z FUT, jak zobaczył, że się połączyłem, "zwrócił" mi różnicę, blisko 87 mln i 20 tys. w ramach rekompensaty :D

Każdy z konsultantów EA daje się na to nabrać?

Opublikowano

Pewnie trafiłes na jakiegoś idiote

Opublikowano

Nie było mnie trochę, więc piszę teraz:

Też wydawało mi się, że nie da się tego zrobić, ale faktycznie, musiałem trafić na idiotę, bo podobny sposób chciałem wykorzystać z kumplem i niestety jego konto zostało poddane weryfikacji i nie stwierdzili, by miał tyle coinsów kiedykolwiek.

W ramach dygresji będąc w 1 lidze zastanawia mnie jedna rzecz.

Mam silny skład, a trafiam czasem w I lidze na gości grających wyłącznie "srebrnym" składem, dostaję baty niesłychane i trochę mnie to zastanawia. Jak to jest możliwe, że srebrne karty czasem są lepsze od złotych+ ?

Opublikowano

HandiCap..

Wprowadziłem poprawki do poradnika + obrazki.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Mam do was pytanko -W jaki sposób założyć nowy klub,nowe konto  w Ultimate Team? Chętnie bym potrainerował ,ale szkoda mi mojego składu w razie bana.

Nowe konto to jedyne wyjscie.

Opublikowano

Czyli muszę kupić druga Fifę? Bo nie bardzo rozumiem...

Musisz zrobic nowe konto na Origin i na tym koncie kupic nowa Fife, wtedy bedziesz mogl zalozyc nowy klub.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...