Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jak będę sobie robić 100k/tydzień to jest możliwość dostania bana?

Tak, jesli trafisz na gracza, ktory jest przygotowany na trainerowcow, porobi filmiki itd. z dowodami, ze masz trainer, albo jesli 3 graczy Cie zglosi.

posada ktoś tego trainera z możliwością zamrażania kontraktów ?

Zamrazac kontrakty mozna programem Cheat Engine, a wersje tego trainera z zamrazaniem nikt nie udostepni za free, najwyzej mozna kupic.

Jeśli przykładowo zarobię około 100k coinsów we wtorek o godz. 1 w nocy to czy tego samego dnia np. rano mogę znowu zarobić 100k ? I później już codziennie tylko np. rano ?

Niektorzy pisali, ze limit na 1 dzien to chyba 150k coinsow, a zeby EA szybko Cie nie wylapalo to lepiej zarabiac max 100k, ale nie jestem pewien, zarabiam na tym po 50-90k max dziennie.

Opublikowano

Ja dodam od siebie, że jeśli chodzi o zarabianie offline dzięki temu programikowi to jest taka możliwość. Jednak zajmuje ona nieco więcej czasu (jedną połowę meczu).

Zaczynamy mecz w sezonach czy pucharach offline oraz:

1: dajemy od razu F4 żeby przewinąć do końca 1 połowy

2: w przerwie wyłączamy F4 (z tego co zauważyłem to konieczność!)

3:  po rozpoczęciu drugiej połowy dajemy sobie +1, 3 lub 5 bramek i czekamy do końca połowy, możemy dać jeszcze zmęczenie rywala i praktycznie nie ma szans żeby komputer to odrobił, a jak zdarzy się cud to resetujemy mu wynik.

Mecz kończymy "legalnie" więc nie wiem jak to się ma do możliwości zbanowania, może jest mniejsza szansa. Dostajemy też pełną liczbę monet tak jakbyśmy rozegrali cały mecz.

Nie działa ten sposób . 

Opublikowano

Witam, trainer jest darmowy ? Czy trzeba groszy placic ?

Trainer jest darmowy, lecz jesli chcesz miec funkcje zamrazania kontraktow to albo kupujesz od tworcy tego trainera albo trudzisz sie w Cheat Engine (link jak zamrazac kontrakty oczywiscie w pierwszym poscie).

Opublikowano

No to może jeszcze dwa pytania , czy będą w 4 lidze ( grałem bez trainera) uruchamiając go moge od razu sobie dojść do 1 ligi ? Czy robić przerwy kilku minutowe żeby EA nie dało bana ? Drugie pytanie czy trzeba odłączyć kabel od internety żeby trainer zadziałał ;o ? Tak przyczytałem, z góry dzięki za ODP

Opublikowano

Trainer do FUT 14 wraz ze skryptem, który zrobi wszystko za was + dorzucam jeszcze poradnik jak zamrażać kontrakty w programie Cheat Engine. Nie dajcie się naciągać do kupowania tych trainerów. W razie pytań można pisać pod spodem. JEST TO W 100% DARMOWY PROGRAM WRAZ Z PORADNIKIEM DO WSZYSTKIEGO. W razie pytań pisać :) 

http://www.sendspace.pl/file/238745d00ae2f45edbd8932/trainer

https://www.virustotal.com/en/file/704b62901998e29eac40fb03c07abbec8380ebabd8c1446f40552eb1f6c5b26c/analysis/1401372716/

skan samego exe.

https://www.virustotal.com/en/file/e7a8d49536f2a1134c39698423e5720515099dea65a3643c431cd3c4f28ff419/analysis/1401392124/

Osobny topic do tego jest tu

http://www.mpcforum.pl/topic/1216588-fifa-ultimate-team-14-trainer-automatyczny/
Opublikowano

Mam następujący problem . Kupiłem drugi klucz fifa 14 , by móć trenerować 180k dziennie ,ale UT na drugim koncie nie dziala. ''podczas nawiazywania polaczenia z fifa 14 ultitate team wystpil blad . za chwile wrocisz do menu glownego gry fifa 14'' I co teraz zrobic? dodam że na pierwszym koncie działa.

Opublikowano

Mam następujący problem . Kupiłem drugi klucz fifa 14 , by móć trenerować 180k dziennie ,ale UT na drugim koncie nie dziala. ''podczas nawiazywania polaczenia z fifa 14 ultitate team wystpil blad . za chwile wrocisz do menu glownego gry fifa 14'' I co teraz zrobic? dodam że na pierwszym koncie działa.

Problem rozwiązany - jest nastepny . Przed minutą wypuścili łatkę do FUT'a - żaden trainer już nie działa.

Opublikowano

Mi osobiście ta wersja już nie działa..

Ale za to działa mi wersja v.2.2 więc sie upiekło :) Mam nadzieje że do końca fify to będzie działać ;) 

Opublikowano

Mam pytanko jeśli dodałem sobie w jedym meczu 3 branki o odrazu wyskoczyło że raport meczu zostanie wysłany i połaczenie utracone następnie mnie wyrzuciło spowrotem do UT to mogę obawiać się bana ? Zrobiłem tak tylko raz. Dodam że dostałem coinsy i 3 punkty,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no własnie o to chodzi w tym trainerze, żeby Cie rozłączyło i żebyś dostał 3pkt ;) ludzie tak po 6 sezonów wygrywają pod rząd, także jak zrobiłeś tak 1 mecz to się nie obawiaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...