Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MichalBloomy i bana nie wyłapałeś? 

jak grałem wc to tylkor az na trainerowca natrafiłem, bezpiecznie jest trainowac na wc? czy lepiej normalnie sezony leciec? i na tym wc jakis limit jest? 

@Orzech12321 Na WC to połowę graczy traineruje... Z tego co słyszałem to nie którzy nawet po milion dziennie zarabiają. Ja jednak jestem ostrożny i robię przerwy i traineruję max ok. 400k. Na WC jest lepiej, bo szybciej. Nie wiem właśnie czy jest jakiś limit ale wydaje mi się w sumie, że nie. Ja zarabian na WC, bo jak napisałem szybciej, ale czy bezpieczniej... Wydaje mi się, że nie ma różnicy.

Opublikowano

A no dobra dzięki, a długo już tak trainujesz? I codzień Max 400k?

Już od 6 - 7 dni na 1 koncie. Ja max 400k, ale spróbuję nie długo więcej. 

Zresztą w WC jest tak dużo trainerowców, że warto trainerować, bo trainer trainera nie zgłosi. A jak ktoś ma dobry bilans to normalnie sobie nie pogra.

Opublikowano

Na WC, możecie tak jak pewna osoba która znam cisnąć po 1kk.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Michal Napisz do nich :) moze Ci obbanują mi sie udalo :) zlapalem bana po 3 moze tygodeniach napisalem ze mialem keylogera na kompie i przez ten caly okes bylem na wyjezdzie i nie mialem dostepu do Fify :) udalo sie

Opublikowano

Michal Napisz do nich :) moze Ci obbanują mi sie udalo :) zlapalem bana po 3 moze tygodeniach napisalem ze mialem keylogera na kompie i przez ten caly okes bylem na wyjezdzie i nie mialem dostepu do Fify :) udalo sie

Dzięki, spróbuję :)

Opublikowano

Jak szybko zarobić Panowie? Za mecz dostaje 150 coinsów średnio. Da się to jakoś przyspieszyć?

Traineruj w World Cupie. Tam duzo coinsow za mistrzostwo swiata. ;)

Opublikowano

Traineruj w World Cupie. Tam duzo coinsow za mistrzostwo swiata. ;)

W WC jak chcialem ja trainerowac to pol godziny mi jednego przeciwnika szukalo... wiec wolalem auto trainerem w sezonach.

Opublikowano

Ktoś wyżej pisał o .. AUTO TRAINErze. Czy jest to jakiś lepszy trainer i sam wykonuje czynności za nas etc. ?

PS. Jeśli tak to może ktoś podesłać link ?

Opublikowano

mi trainer nie działa ! wywala mnie z ut jak klikne f4

Odpalasz jako administrator i wyłączasz anty wira?

Opublikowano

Ktoś wyżej pisał o .. AUTO TRAINErze. Czy jest to jakiś lepszy trainer i sam wykonuje czynności za nas etc. ?

PS. Jeśli tak to może ktoś podesłać link ?

Wystarczy, ze ustawisz go, zamrozisz kontrakty i sam nabija 3 punkty (skrypt), ktory spamuje enterem.

Link: http://www.mpcforum.pl/topic/1216588-fifa-ultimate-team-14-trainer-automatyczny/?hl=%20fifa%20%20ultimate%20%20team

Opublikowano

ej pytanko jak jestem w meczu dodam sobie tą jedną bramkę to wciskam F4 i wszystko jest spoko ale widzę że w trainerze F4 i np 7 lub 9 się świeci jak nie nacisnę jeszcze raz(żeby odskoczyło) i wejdę do następnego to mnie od razu wywala i nie dostaję punktów to normalne, bo teraz robię tak czekam aż wyświetli się ekran z graczami na boisku dopiero wtedy dodaję sobie 1 bramkę i naciskam F4 i tak w kółko a jak zostawię wcisnięte (świecą się na czerwono) przyciski i wejdę do następnego to odrazu wyrzuca i nie dostaję punktów i czy takie mecze się liczą nawet jak nie dostanę punktów 

Opublikowano

ej pytanko jak jestem w meczu dodam sobie tą jedną bramkę to wciskam F4 i wszystko jest spoko ale widzę że w trainerze F4 i np 7 lub 9 się świeci jak nie nacisnę jeszcze raz(żeby odskoczyło) i wejdę do następnego to mnie od razu wywala i nie dostaję punktów to normalne, bo teraz robię tak czekam aż wyświetli się ekran z graczami na boisku dopiero wtedy dodaję sobie 1 bramkę i naciskam F4 i tak w kółko a jak zostawię wcisnięte (świecą się na czerwono) przyciski i wejdę do następnego to odrazu wyrzuca i nie dostaję punktów i czy takie mecze się liczą nawet jak nie dostanę punktów 

Trainer ci się zapewne zaciął. Wyłącz wszystkie zbędne procesy.

Tak w ogóle opłaca się tego auto trainera używać? Wiem, że nie działa on na Fifa WC, tylko na zwykłych sezonach. I niestety jest limit na sezony.  

Opublikowano

wszystko ok, tylko nic sie nie swieci jak klikam obojetnie czy f4, czy tez ktorys z num'ow

wywala z meczy pod f4 tylko nie zalicza bramek, bez roznicy czy nacisne num raz, czy pietnascie

x64 i pobrane z dwoch linkow, nadal to samo (odpalane jako administrator)

#ed

zadnego antywira nie posiadam, ewentualnie game boster ktory jest wylaczony.

Opublikowano

wszystko ok, tylko nic sie nie swieci jak klikam obojetnie czy f4, czy tez ktorys z num'ow

wywala z meczy pod f4 tylko nie zalicza bramek, bez roznicy czy nacisne num raz, czy pietnascie

x64 i pobrane z dwoch linkow, nadal to samo (odpalane jako administrator)

#ed

zadnego antywira nie posiadam, ewentualnie game boster ktory jest wylaczony.

Grasz na laptopie?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Grasz na laptopie?

jestem debilem, mam nowa klawe i w przegladarce normalnie dzialaly numy ale sie nie swiecily w trainerze, a jest tam przycisk do zmiany trybu numow...

zajebiscie juz dziala, 100k dziennie na ut przez np tydzien duza szansa na bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...