Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wczoraj trainerowałem tak od 22:30 do 23:30 i nic się nie stało.

Ale bezpieczniej jest w WC czy normalnie?

Wydaje mi się że bezpieczniej na WC i szybciej. 8 meczy = +35 k  :)  

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się że bezpieczniej na WC i szybciej. 8 meczy = +35 k   :)

Czyli jak dziennie np. będę trainerował od 12:00 do 15:30 to mam małe szanse na bana? Chodzi o WC

A jeszcze 2 pytania.

1. Ban byłby na stałe?

2. Czy byłaby szansa przeproszenia EA i wymusić odbanowanie?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czyli jak dziennie np. będę trainerował od 12:00 do 15:30 to mam małe szanse na bana? Chodzi o WC

A jeszcze 2 pytania.

1. Ban byłby na stałe?

2. Czy byłaby szansa przeproszenia EA i wymusić odbanowanie?

Masz szansę ale mniejsze. 

1. tak 

2. Nie ma takiej opcji chyba że napiszesz im że miałeś keya i nie było Cię w domu wtedy szansa na odbanowanie będzie 

PS: Wystarczy dokładnie przeczytać to co koledzy na wcześniejszych stronach pisali to nic trudnego ;D Ale wiem że się nie chce ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki problem. Otóż ostatnio ustawiłem trainera na całą noc. Budzę się i jest 850 k. Kolejnej nocy jak ustawiłem, zacięło się na statystykach meczu. Po prostu raz trafia mi na "Dalej", a raz na "Statystyki meczu". Próbowałem odłączyć myszkę i klawiaturę oraz pada. Ktoś ma jakiś pomysł ? Kursor oczywiście mam ustawiony w odpowiednim miejscu (tam gdzie Następny mecz).

Opublikowano

Mam taki problem. Otóż ostatnio ustawiłem trainera na całą noc. Budzę się i jest 850 k. Kolejnej nocy jak ustawiłem, zacięło się na statystykach meczu. Po prostu raz trafia mi na "Dalej", a raz na "Statystyki meczu". Próbowałem odłączyć myszkę i klawiaturę oraz pada. Ktoś ma jakiś pomysł ? Kursor oczywiście mam ustawiony w odpowiednim miejscu (tam gdzie Następny mecz).

Sposob uzytkownika ig_or.

http://www.mpcforum.pl/topic/1216588-fifa-ultimate-team-14-trainer-automatyczny/page-5

Skopiowana wypowiedz uzytkownika ig_or:

Mam rozwiązanie jak pisałem na stronie 4 tylko się gdzieś zagubiło wśród postów. Otóż uruchomcie fife 14 w oknie, 800x600, następnie zmniejszcie ją jak najbardziej się da. Włączcie trainera i autotrainera, a myszkę ustawcie nad oknem FIFY dokładniej nad "Następny mecz" i włączcie autotrainera. To powinno zapobiec tzw. "zacinaniu się autotrainera". : )

Opublikowano

Witam czy da sie wygrac przeciwko trainerowi w WC bo ciagle trafiam na takiego i nie daje mi w ogole punktow (robie wszystko dobrze:P)Czy poprostu musze grac przeciwko nie trainerom

Opublikowano

Witam czy da sie wygrac przeciwko trainerowi w WC bo ciagle trafiam na takiego i nie daje mi w ogole punktow (robie wszystko dobrze:P)Czy poprostu musze grac przeciwko nie trainerom

Da sie, ja normalnie wygrywalem. Wystarczy miec od razu wcisniete F4 i Num np. 9 jak jestes gosciem.

Opublikowano

A sluchaj za kazdym razem powininem miec na czerwono np num 9 jak nacisne? bo mi prawie w ogole nie wyswietla sie jak naciskam

Opublikowano

Sposob uzytkownika ig_or.

http://www.mpcforum.pl/topic/1216588-fifa-ultimate-team-14-trainer-automatyczny/page-5

Skopiowana wypowiedz uzytkownika ig_or:

Mam rozwiązanie jak pisałem na stronie 4 tylko się gdzieś zagubiło wśród postów. Otóż uruchomcie fife 14 w oknie, 800x600, następnie zmniejszcie ją jak najbardziej się da. Włączcie trainera i autotrainera, a myszkę ustawcie nad oknem FIFY dokładniej nad "Następny mecz" i włączcie autotrainera. To powinno zapobiec tzw. "zacinaniu się autotrainera". : )

***** *** NO CZEMU TO NIE DZIAŁA, JEST JESZCZE JAKIŚ SPOSÓB ? ZOSTAWIŁEM TO NA CAŁY DZIEŃ I TYLKO 30 K SIĘ ZAROBIŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY

Opublikowano

A sluchaj za kazdym razem powininem miec na czerwono np num 9 jak nacisne? bo mi prawie w ogole nie wyswietla sie jak naciskam

F4 powinno byc na czerwono, a jak nie swieci Ci sie jakis Num to wlacz Num Locka.

***** *** NO CZEMU TO NIE DZIAŁA, JEST JESZCZE JAKIŚ SPOSÓB ? ZOSTAWIŁEM TO NA CAŁY DZIEŃ I TYLKO 30 K SIĘ ZAROBIŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY

Ja zostawilem na okolo 2 godziny i nawet jednego punktu wbilo. To zalezy od tego czy wyszukalo jakiegos przeciwnika.

Opublikowano

Powinno się podświetlać, ale czasem się zacina.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Powinno się podświetlać, ale czasem się zacina.

Mi jak sie zatnie to pisze, ze program Cheat Engine.exe przestal dzialac i musze usuwac i pobierac od nowa.

Opublikowano

Sormin, chodzi o to, że przeciwnika szuka mi bez problemu, ale po kilku razach zacina się na statystykach. Nic nie mogę farmić ;/ Kiedyś zostawiałem na noc i rano budziłem się z milionem, a teraz nic :/ Proszę o pomoc

Opublikowano

Sormin, chodzi o to, że przeciwnika szuka mi bez problemu, ale po kilku razach zacina się na statystykach. Nic nie mogę farmić ;/ Kiedyś zostawiałem na noc i rano budziłem się z milionem, a teraz nic :/ Proszę o pomoc

To tamten sposob powinien dzialac, przynajmniej mi dziala. Ja malo traineruje, poniewaz nawet z auto trainerem nie chce szukac mi przeciwnika. :/

Opublikowano

Czytając wypowiedzi innych użytkowników wiem, że najlepiej zarabiać do 100k dziennie. Moje pytanie brzmi, czy 100k w Fifie WC i 100k w UT sumuje się? Czy można tu i tu dziennie 100k nabić?

Opublikowano

Kurde, jak wchodzę w mecz online z graczem to jestem po lewej stronie na przykład. No i jak pokazuje skład klikam na numerycznej 7 żeby dodało mi jedną bramke i jak klikne F4 to nie dostaje punktów, ale coinsy dostaję. Czemu tak się dzieje? 

Opublikowano

A ja mam tak, że gdy wchodzę do meczu od razu mnie wywala i dostaję małą ilość coinsów, robię tak jak jest podane w instrukcji. Wiecie może o co chodzi?

73670526207991201935.png

Opublikowano

Kurde, jak wchodzę w mecz online z graczem to jestem po lewej stronie na przykład. No i jak pokazuje skład klikam na numerycznej 7 żeby dodało mi jedną bramke i jak klikne F4 to nie dostaje punktów, ale coinsy dostaję. Czemu tak się dzieje? 

Musi dzialac, zobacz czy masz wlaczone Num Locki i zobacz, czy na pewno dobrego Num Locka kliknales.

Opublikowano

Czytając wypowiedzi innych użytkowników wiem, że najlepiej zarabiać do 100k dziennie. Moje pytanie brzmi, czy 100k w Fifie WC i 100k w UT sumuje się? Czy można tu i tu dziennie 100k nabić?

Możesz zarabiać ile chcesz, EA prędzej poprawi serwery niż da ci bana.

Opublikowano

Nie ma żadnego limitu.

Otrzymanie bana zależy od liczby otrzymanych zgłoszeń.

Możecie zarabiać nawet po 100, ale jak parę osób Was zgłosi to i tak konto zostanie zablokowane.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Do wszystkich,którzy obawiają się bana. Już was raczej nie zbanują. Ja na spokojnie zarabiam 1kk dziennie gdy mi się chce i bana już raczej nie wyłapę,a traineruję ok. półtora miesiąca xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...