Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wiesz ze cie wykryli???

Wygrana z wc wlicza sie do zarobionych coinsow???

chodzi o to czy wlicza sie do tych 100k?

Tak wlicza się. Wykryli mnie na 99% bo od około 5 dni nie mogę wchodzić na Futa i pokazuję się ten sam błąd przy banie.

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ktoś ma 2 konta z fifą to ma dobrze bo moze przenosic coinsy :D a jak działa ten trainer u mnie normalnie konczy mecz wygraną 3-0 a przeciwnik widzi tez ze przegrał 3-0 ??

Opublikowano

jak ktoś ma 2 konta z fifą to ma dobrze bo moze przenosic coinsy :D a jak działa ten trainer u mnie normalnie konczy mecz wygraną 3-0 a przeciwnik widzi tez ze przegrał 3-0 ?

Ja mysle, ze przeciwnik widzi, ze albo jest 0:0 albo 1:0 dla przeciwnika, ale jakie to ma znaczenie? Przeciez tu chodzi tylko o nabijanie coinsow...

Opublikowano

U mnie wszystko działa też dobrze tylko po 4 do 7 meczy podczas pokazywania skladu przeciwnika zacina się tzn cały czas jest skład przeciwnika pokazywany to kółeczko w lewym dolnym rogu się kreci i tak w nieskonczonosc az nie uruchomie fify ponownie. Ma ktos rozwiazanie?

Opublikowano

U mnie wszystko działa też dobrze tylko po 4 do 7 meczy podczas pokazywania skladu przeciwnika zacina się tzn cały czas jest skład przeciwnika pokazywany to kółeczko w lewym dolnym rogu się kreci i tak w nieskonczonosc az nie uruchomie fify ponownie. Ma ktos rozwiazanie?

Tak jak Ravoner pisze... powylaczaj zbedne procesy i programy dzialajace w tle. :D

Opublikowano

Czasem się zacina, jak masz dużo uruchomionych programów.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

kiedy ja mam wszystkie programy w tle powyłączane, a i tak srednio co 4-5 mecz sie zatnie

Nie powinno tak być.

Przeglądarka też jest wyłączona?

Opublikowano

czemu wywala mi mecze jak jestem gospodarzem a jak gościem to już nie ?

Należy zmieniać przyciski.

Będąc gospodarzem naciskamy klawisz numeryczny 1, a gościem NUM3.

Opublikowano

Należy zmieniać przyciski.

Będąc gospodarzem naciskamy klawisz numeryczny 1, a gościem NUM3.

Zmieniam i tak nie wywala jako gość a gospodarz wywala i odwrotnie.
Opublikowano

Teraz jeszce jak jest WC to jest milion trainerowcow :/ nie da się grać ...  I niestety trzeba trainerowac z nimi :/

Opublikowano

Teraz jeszce jak jest WC to jest milion trainerowcow :/ nie da się grać ...  I niestety trzeba trainerowac z nimi :/

Zainstaluj sobie autotrainera i po sprawie (temat jest na forum), wystarczy poszukac.

Opublikowano

Jak wy zarabiacie w Fife WC?

Ja dziennie 350k - 400k.

Robię 100k, przerwa, 100k, przerwa itd.

W ogóle opłaca się robić przerwy czy iść bez przerwy jak leci?

I wiecie czy jest jakiś limit na Fife WC? Ile można max zarobić dziennie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...