Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie odnośnie trainera do F14.

Na sezonach ładnie leci, nie ma problemu z wygranym meczem. Natomiast na WC i  turniejach online juz nie zawsze mi zaliczy mecz.

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w którym momencie należy naciskać Num'y i F4 ? I w jakiej kolejności ?

Na sezonach zawsze naciskam +1 bramke (num7 lub num 9) podczas ładowania składu (albo jak się pojawią już karty albo zanim to nastąpi) a później dopiero F4.
Na turniejach i WC nie zawsze to działa. Poza tym miałem też tak, że niby wygrałem finał turnieju ale nie było ani coinsów ani paczki (tylko za pierwszym razem jakoś się udało to dostać)
Na finale WC mnie wywaliło z UT (albo jakiś błąd albo inny trainerowiec był szybszy).

I pytanie jeszcze o ew. bana. Czy on dotyczy tylko Fify i możliwości gry online w Fifie czy jest blokada całego konta Origin ze wszystkimi grami jakie tam są dodane ?

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam
madith

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie odnośnie trainera do F14.

Na sezonach ładnie leci, nie ma problemu z wygranym meczem. Natomiast na WC i  turniejach online juz nie zawsze mi zaliczy mecz.

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w którym momencie należy naciskać Num'y i F4 ? I w jakiej kolejności ?

Na sezonach zawsze naciskam +1 bramke (num7 lub num 9) podczas ładowania składu (albo jak się pojawią już karty albo zanim to nastąpi) a później dopiero F4.

Na turniejach i WC nie zawsze to działa. Poza tym miałem też tak, że niby wygrałem finał turnieju ale nie było ani coinsów ani paczki (tylko za pierwszym razem jakoś się udało to dostać)

Na finale WC mnie wywaliło z UT (albo jakiś błąd albo inny trainerowiec był szybszy).

I pytanie jeszcze o ew. bana. Czy on dotyczy tylko Fify i możliwości gry online w Fifie czy jest blokada całego konta Origin ze wszystkimi grami jakie tam są dodane ?

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

madith

W WC trainer działa tak samo.

Gdy jesteś gospodarzem naciskasz NUM1, natomiast gdy gościem NUM3. Musisz to zrobić podczas wyboru koszulek przed meczem. F4 zaś naciskasz podczas wczytywania składu przeciwnika.

W finałowym meczu w turnieju przed nim nie należy naciskać F4. Naciśnij je dopiero po pierwszym gwizdku sędziego, który rozpoczyna mecz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

mhm, to ja robiłem troszkę inaczej.

Sprawdze w domu :)
Wielkie dzieki :D

A dlaczego mogłem nie dostać paczek i coinow za wygrany final ? Limitu na pewno nie zrobilem, jednie ok 25-30k wtedy mialem.

Opublikowano

mhm, to ja robiłem troszkę inaczej.

Sprawdze w domu :)

Wielkie dzieki :D

A dlaczego mogłem nie dostać paczek i coinow za wygrany final ? Limitu na pewno nie zrobilem, jednie ok 25-30k wtedy mialem.

W finale F4 należy nacisnąć dopiero po gwizdku sędziego, a nie przed meczem tak jak w pozostałych spotkaniach.

Opublikowano

W finale F4 należy nacisnąć dopiero po gwizdku sędziego, a nie przed meczem tak jak w pozostałych spotkaniach.

Ja od pierwszego meczu do finału nie wyłączam f4...

Opublikowano

Ja od pierwszego meczu do finału nie wyłączam f4...

Możliwe, że tak.

Tak się robi tylko w turniejach online w zwykłym FUT.

Opublikowano

Wie ktoś może czy ten dodatek WC ma zostać usunięty ?

Zostaje zostaje ;D 

I nie trzeba dopiero po gwizdku bo u mnie jest tak że zawsze mam wciśnięty tylko zmieniam klawisze numlocka :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Usunięcie dodatku WC jest nie określone ~ FAQ EA Sports.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Mam pewien problem... zamrazam kontrakty, wchodze w WC i chce wyszukac przeciwnika i pisze "Podczas tworzenia sesji gry wystapil blad. Sprobuj ponownie."
Wie ktos jak to naprawic? Bo jak chcialem trainerowac w sezonach to normalnie wygrywalem mecze, dostawalem 100 iles coinsow, lecz nie dodawalo punktow. W czym tkwi problem? Dodam, ze uzywam Auto Trainera.

Opublikowano

Wczoraj w ogóle był jakiś problem chyba bo ten komunikat też miałem co chwile. Ale po paru próbach się udało połączyć. Wieczorem działało już normalnie u mnie.

Opublikowano

Wczoraj w ogóle był jakiś problem chyba bo ten komunikat też miałem co chwile. Ale po paru próbach się udało połączyć. Wieczorem działało już normalnie u mnie.

Dzieki, jutro sprobuje potrainerowac.

Opublikowano

Rozumiem, że to forum o cheatach, ale przez ten głupi trainer będąc w 1 lidze (sam, bez cheatów doszedłem ;) ) nie da się grać, bo co znajdę przeciwnika to on traci połączenie ;)..... Dzięki serdeczne, mam nadzieję, że EA zaostrzy i da wam wszystkim bany ;].. 

Opublikowano

Rozumiem, że to forum o cheatach, ale przez ten głupi trainer będąc w 1 lidze (sam, bez cheatów doszedłem ;) ) nie da się grać, bo co znajdę przeciwnika to on traci połączenie ;)..... Dzięki serdeczne, mam nadzieję, że EA zaostrzy i da wam wszystkim bany ;].. 

Cziterzy byli, sa i beda. Takie zycie. D:

Ja teraz w ogole nie moge zalogowac sie na servery EA w Fifie, polaczenie mam, zadnego e-maila od EA nie znalazlem na e-mailu. Czyli, ze chyba nie mam bana?

@Edit

Teraz wszystko dziala.

Opublikowano

Czy jak bede uzywal Trainera w Sezonach offline to dostane bana?

Ten trainer nie dziala w Offline, nawet jakbys mial dzialajacy trainer, to EA i tak mogloby to wykryc.

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie dotyczące tego trainera. Czy do ograniczenia 100k licza sie tylko zarobki meczowe czy też np. coinsy za mistrzostwo ligi albo jak wygram finał w world cup i dostane 30k za wygraną to też się do tego wlicza czy tylko coinsy za wygrany mecz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niektore trainery dzialaja w offline, lecz ten nie. EA i tak mogloby to wykryc.

Witajcie, mam pytanie dotyczące tego trainera. Czy do ograniczenia 100k licza sie tylko zarobki meczowe czy też np. coinsy za mistrzostwo ligi albo jak wygram finał w world cup i dostane 30k za wygraną to też się do tego wlicza czy tylko coinsy za wygrany mecz?

Zdaje mi sie, ze wlicza sie to wszystko, co napisales, lecz nie wiem, bo nigdy nie sprawdzalem.

Opublikowano

Nie korzystaj z ograniczenia 100k, bo nie działa ;).

Do niego zalicza się także mistrzostwo lig itp.

W World Cup nie ma limitu w coinsach, dziennie nawet możesz nawet 8m zdobyć.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie korzystaj z ograniczenia 100k, bo nie działa ;).

Do niego zalicza się także mistrzostwo lig itp.

W World Cup nie ma limitu w coinsach, dziennie nawet możesz nawet 8m zdobyć.

Ale i tak możesz bana wyłapać "grając" tylko w WC ?:>

Witam.Mam pytanko.Co jeśli przekrocze te 100k?Czy dostane bana z automatu?

Z automatu z tego co ludzie piszą to nie z automatu ale z większym prawdopodobieństwem.

Normalnie grając cięzko by Ci było zarobić na czysto 100k w np 30 min :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...