Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA:
Temat przeznaczony dla osób które używają trainer'a.

Od dnia 24.08.2014 przestaje pomagać przy Trainer'rze.

NIE DZIAŁA CI? TO PRZECZYTAJ 5 RAZY I DOPIERO NAPISZ.

Rozdział 1 - Download.

Wersja 64 bit

Link nr1 - Online!

http://www.speedyshare.com/2XXpC/fut14trainerx64.exe

Skan nr1:

https://www.virustotal.com/pl/url/a0feec0efb032cd38936573fdde87a6989171b246fc6ea841ca437e5238d56d4/analysis/1399065231/

Link nr2 - Online!

http://www.sendspace.pl/file/33e8b9f76d78bc7250cb39e/fut14trainerx64

Skan nr2:

https://www.virustotal.com/pl/url/be01d7e401c42b16c80cd374285cb266b85afd63007f13d34f0efc6af3a89315/analysis/1398343555/

Wersja 32 bit

(Upload miszkurkam)

Link nr1 - Online!

http://www.mediafire.com/download/4b17yhu5dbbd3dj/fut14trainerx32+%281%29.exe

Skan nr1:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/74039a4f35c1724e43bea8e32b5d2ed2ca8cf0d5

Link nr2 - Online!

http://www.speedyshare.com/AVVd7/fut14trainerx32-1.exe

Skan nr2:

https://www.virustotal.com/pl/url/d567dd0258d7fafb8726fe5763683b5d546ccded25922735c05f902cf4ec32e6/analysis/1399133223/

Rozdział 2 - Uruchomienie.

1 - Po pobraniu należy wyłączyć antyvirusa aby nie blokował trainer'a.

2 - Sprawdzić czy są włączone numlock'i.

3 - Uruchomić Fifę w oknie, najlepiej 800x600.

4 - Zalogować się do UT. (Ultimate Team)

5 - Włączyć trainer'a za pomocą administratora (Prawy > Uruchom za pomocą administratora) - Aby mieć pewność ze zadziała.

Rozdział 3 - Rozpoczęcia trainerowania.

Działający trainer

500081408914951842150.jpeg

/|\

|

Obrazki pomocnicze.

|

\|/

538051408914951842150.jpeg

/|\

|

Obrazki pomocnicze.

|

\|/

379991408914951842150.jpeg

Czerwony kolor - Prawa strona

Niebieski kolor - Lewa strona      

1. Wyszukujemy gracza w trybie ONLINE.

2. Gdy znajdzie nam gracza musimy zapamiętać po której stronie jesteśmy.

3. Gdy pokarze składy naciskamy odpowiedni przycisk na num'ach.

3.1 Czyli po lewo: (Niebieski kolor)

1 - 1 gol

4 - 3 gole

7 - 5 goli.

3.2 Po prawo: (Czerwony kolor)

3 - 1 gol

6 - 3 gole

9 - 5 goli.

4. Po wykonaniu punktu 3. Naciskamy F4.

5. Darmowe 3 punkty!

Rozdział 4 - Pytania / Odpowiedzi.

P: Ile można max dziennie zarobić?

O: Polecam wejść w dodatek World Cup, i tam zarabiać nawet po 2kk dziennie.

P: Ile można max dziennie zarobić? (W normalnym UT)

O: Limit dzienny wynosi 100k. Po przekroczeniu dostaje się bana.

P: Co ile można uzywać trainera?

O: Doba mija o 2:00 czasu Polskiego czyli. Piątek popołudnie zarobiliśmy 100k Sobota rano możemy zarobić 100k (Ja tak robiłem)

P: Sprzedawanie zawodników wlicza się w zarobki meczowe?

O: Nie, można nabić 100k i sprzedać zawodnika np. za 1kk.

P: Czy trainer działa w trybie offline? Turniejach / Ligach itd.

O: NIE trainer działa tylko ONLINE.

P: Ile grać aby nie dostać bana?

O: Jeżeli jesteś w 1 lidze to 6 sezonów. Polecam 3 przerwa tak z 10-15 minut i dalej.

P: Czy jest sposób na ominięcie limitu 100k? Tak aby zarobić dziennie 100k+?

O: Nie, nie ma. Można ew. kupić kilka Fif. Np. 5 fif = 500k dziennie. 6 FIF - 600k dziennie itd.

P: Ile najlepiej dodawać goli?

O: Wg. najlepiej dodawać po 1 bramce. Mimo tego że ktoś może mieć 5 bramek, a Ty jedną to i tak tobie doda 3pkt.

O: Jeżeli jesteś w 1 lidze to 6 sezonów. Polecam 3 przerwa tak z 10-15 minut i dalej.

P: Czy ten trainer zadziała do Fify WORLD? / Lub też jest do niej trainer?

O:  Nie, ten trainer działa Tylko do Fify 14. / Trainer do FIFA WORLD - (Naciśnij) Autosrstwa @Pawellek

P: Rozpoczął mi się mecz dlaczego? I co robić?

O: Mecz rozpoczął się dlatego bo trafiłeś na 2 trainerowca. Nacisnąć raz F4 + dodać bramkę i po przerwie to samo.

P: Jak rozpoznać że dostałem bana na Ultimate Team?

O: Zaloguj się do e-mail'a na którym masz origin z fifą, poszukaj e-mail'u od EA. Jeżeli znalazłeś o takiej treści:

twój obrazek Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your FIFA 14 account, to be in violation of our Terms of Service.

You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Due to the above we have permanently blocked your access to your Origin account.

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/
Thank you for your understanding in this matter.

Yours sincerely,

EA Terms of Service

to dostałeś bana.

P: Czy istnieje taki trainer na PS/Xbox?

O: Prawdopodobnie jest gdzieś na forum, wystarczy poszukać.

P: Jak freez'ować kontrakty?

O: Poradnik by @Szymon2864 - (Naciśnij)

Bonus ~ Rozdział 5 - Jak spaść z 1 ligi? ~ Bonus

1 - Przechodzimy do sezonu Online.

2 - Znajdujemy przeciwnika.

3 - W trakcie pokazania składu odcinamy komputer od dostępu do internetu.

4 - Czekamy 5-10 sekund.

5 - Włączamy internet i pokazuje nam że utracono połączenie z Origin - klikamy Ok.

6 - Powtarzamy tę czynność 5 razy.

7 - Witam w 2 lidze ;-)

Poradnik robiłem na bazie informacji zawartych na forum. W razie błędów piszcie ^^ Proszę o zdjęcie kilku %.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kuźwa :D Elegancko Tobie to wyszło powiem szczerze :D 

Już mam nadzieje że takich wpisów jak ( wywala mnie z UT) nie będzie dzięki Tobie :) Lubie TO! :D

Opublikowano

Ciesze się, że Ci się podoba ;-) Pisałem ten poradnik z myślą o tych tematach typu: Nie działa mi trainer.

Opublikowano

Ostatnimi czasy iloraz inteligencji nie których spadł drastycznie :P

Pozdrawiam kolege z PW xD

Możesz dopisać, że jak chcemy jeszcze mniejsze okienko fify, możemy ściągnąć program Sizer.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

100k to jakieś 6-7 sezonów w fifie.

Przy tak dużej ilości rozegranych sezonów na pewno nie dostane bana?

Długo tak grałeś?

Jak dotąd gram tylko 3 sezony.

Specjalnie przegrywacie czy lecicie jak popadnie 6 sezonów na raz wygrywając?

Opublikowano

ja śmigam na 2 kontach i robię po 6 sezonów na raz po każdym sezonie zmieniam herb klubu bo niektórzy jak cię widzą to od razu wychodzą po prostu cie kojarzą.Nie róbcie więcej niż 6 sezonów no chyba że przyda wam się banik.Ja codziennie po 2 w nocy nabijam i tak w kółko czekam zawsze do tej 2:00.

Opublikowano

Czy działa to w grze na boty ? W sensie turnieju z botami ? Proszę o szybką odpowiedź.

Podłączam się do pytania czy działa to w sezonach offline lub pucharach offline  

Opublikowano

# 1 - Poradnik został zaktualizowany o kilka pytań.

Będę go aktualizował w razie pojawiania się nowych pytań.

Opublikowano

Żeby początkujących nie myliło te 6 sezony.

Ja polecam dodawać sobie 1 bramke i grac te 6 sezonów.

Bo jak daje sie po 5 można wyjsc po za (wiecej za mecz sie dostaje coinsow)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Teraz możecie sobie trainerować do bólu ..

EA ma to w dupie bo we wrześniu będzie fifa15. :)

Tak na marginesie dziennie mozna nawet 250k trąbić bo nie jest co 24h tylko chyba co 12 bo ostatnio 250k nabilem przez caly dzien :)

Opublikowano

Ja dodam od siebie, że jeśli chodzi o zarabianie offline dzięki temu programikowi to jest taka możliwość. Jednak zajmuje ona nieco więcej czasu (jedną połowę meczu).

Zaczynamy mecz w sezonach czy pucharach offline oraz:
1: dajemy od razu F4 żeby przewinąć do końca 1 połowy

2: w przerwie wyłączamy F4 (z tego co zauważyłem to konieczność!)
3:  po rozpoczęciu drugiej połowy dajemy sobie +1, 3 lub 5 bramek i czekamy do końca połowy, możemy dać jeszcze zmęczenie rywala i praktycznie nie ma szans żeby komputer to odrobił, a jak zdarzy się cud to resetujemy mu wynik.

Mecz kończymy "legalnie" więc nie wiem jak to się ma do możliwości zbanowania, może jest mniejsza szansa. Dostajemy też pełną liczbę monet tak jakbyśmy rozegrali cały mecz.

Opublikowano

Ja dodam od siebie, że jeśli chodzi o zarabianie offline dzięki temu programikowi to jest taka możliwość. Jednak zajmuje ona nieco więcej czasu (jedną połowę meczu).

Zaczynamy mecz w sezonach czy pucharach offline oraz:

1: dajemy od razu F4 żeby przewinąć do końca 1 połowy

2: w przerwie wyłączamy F4 (z tego co zauważyłem to konieczność!)

3:  po rozpoczęciu drugiej połowy dajemy sobie +1, 3 lub 5 bramek i czekamy do końca połowy, możemy dać jeszcze zmęczenie rywala i praktycznie nie ma szans żeby komputer to odrobił, a jak zdarzy się cud to resetujemy mu wynik.

Mecz kończymy "legalnie" więc nie wiem jak to się ma do możliwości zbanowania, może jest mniejsza szansa. Dostajemy też pełną liczbę monet tak jakbyśmy rozegrali cały mecz.

Online lepiej tak nie robić szczególnie jak twój przeciwnik będzie to akurat nagrywał.Offline próbowałem ale coś mi nie zaliczało meczy.

Opublikowano

Online lepiej tak nie robić szczególnie jak twój przeciwnik będzie to akurat nagrywał.Offline próbowałem ale coś mi nie zaliczało meczy.

Online tak nie próbowałem. Szukałem sposobu na offline i w ten sposób udało mi się wygrać jeden turniej. Dlatego o tym napisałem.

ps. 

Jest jakiś trainer który powodu przyśpieszanie upływającego czasu? Kiedyś grałem z kimś mecz i strasznie szybko czas zapindalał. Taki trainer były idealnym dopełnieniem mojego sposobu zarabiania, żeby nie czekać tej drugiej połowy.

Opublikowano

fajnie nadal nie mogę wejść do FUT "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 14 Ultimate team wystąpił błąd. Za chwile wrócisz do menu głównego gry FIFA 14." Brak jakiejkolwiek informacji o banie na poczcie  ale to bardzo prawdopodobne.Dodam jeszcze że na 2 koncie na którym nie trainerowałem również to samo.

Opublikowano

UP: Nie wydaje mi się aby to był ban. Ja w 13 kiedy dostałem bana pisało: Twoje konto zostało wykluczone..." i chyba coś na maila przyszło :P.

Dostał ktoś już bana w 14. za tego trainera?;p Oczywiście zarabiając -100k dziennie. Bo zastanawiam się czy nie ściągnąć :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...