Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tak pierwszy raz, myślę, że dzisiaj już będzie ok ;d

Problem powinien sam zniknąć z czasem.

Sam tak miałem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jest możliwość cheatowania offline oczywiście:) Sam to robię i uważam to za bezpieczniejsze niż online. Ma ktoś sposób jak szybko można tą kasę zarobić? Czy kasa z WC liczona jest w normalnym fucie też?

Opublikowano

Jest możliwość cheatowania offline oczywiście:) Sam to robię i uważam to za bezpieczniejsze niż online. Ma ktoś sposób jak szybko można tą kasę zarobić? Czy kasa z WC liczona jest w normalnym fucie też?

Offline ten cheat nie działa.

Btw. mam to samo co wczoraj

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Działa:)

To znaczy nie działa on jak w przypadku online, ale przykładowo podczas meczu stawiam sobie wynik i potem zgarniam coinsy bez jakichkolwiek prób wysilenia się:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

EA Sports wrzuciło taką informację:

http://www.easports.com/pl/fifa/wie%C5%9Bci/2014/czerwona-kartka-dla-oszustow

Nie polecam cheatów.

Co mam rozumieć poprzez " intesywne gromadzenie monet " ? W fife 14 w jeden dzień potrafilem uhandlować kilka milionów  w legalny sposób nie używając żadnych hacków . I niby za to mam dostać bana bo intesywnie gromadze monety w sposób k***a legalny ?

Opublikowano

ja tam raz tego użyłem i teraz jak normalnie chce grać mecze itd, to wygrywam/przegrywam ale mam z tego zerko, kasy, przeszedłem sezon 3 legalnie ebz pomoc i miałem mistrzostwo i dupa nawet 1 coinsa nie dostałem zamiast 5,600 coins ;// jak to naprawić?!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z*********e działa ale takie pytanie, ile można zagrać gier w 1 dniu na trainerze ? czy to liczy że jak zagram ileśtam meczy i dostane 100k to wtedy czy jak xD

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Działa jeszcze? :D

Edit. Działa :)

Fifa 15 to dno, wracam do 14.

A czy w 14 można jeszcze dostać bana? xD

chyba można , bo to nie fifa dostaje bana tylko konto origin, na którym jest zainstalowana, ja dostalem w 15 bana bo koledze sprzedalem 200k coins.... żal. i cale konto, wszystkie gry wywaliło.

Opublikowano

Nie macie czasem problemów z "brakiem odpowiedzi" od programu ? Zdaża mi się, że naciskam f4 to freezuje mi program.. i nic sie nie dzieje...

Spotkał się ktoś z takim problemem?

Opublikowano

chyba można , bo to nie fifa dostaje bana tylko konto origin, na którym jest zainstalowana, ja dostalem w 15 bana bo koledze sprzedalem 200k coins.... żal. i cale konto, wszystkie gry wywaliło.

To ja nie wiem co Ty zrobiłeś, że dostałeś na konto. Kumpel dostał bana w 14 ale tylko w 14.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

To ja nie wiem co Ty zrobiłeś, że dostałeś na konto. Kumpel dostał bana w 14 ale tylko w 14.

Można dostać również na wszystkie funkcje online w każdej grze znajdującej się na naszym koncie Origin, czyli tak jakby na konto.

Opublikowano

Można dostać również na wszystkie funkcje online w każdej grze znajdującej się na naszym koncie Origin, czyli tak jakby na konto.

Widze, ze kolega wytłumaczył dokładnie to o co mi chodziło, myślałem że wyraziłem się jasno

Opublikowano

Można teraz dostać za to bana?

Jeżeli ktoś zgłosi, to tak.

Szansa na to po wydaniu FIFA 15 jest jednak niewielka.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ile dziennie mozna mieć tytułów fifa world cup na online? bo mam 10 i jak gram następny turniej to po wygraniu meczu nie wrzuca wynikow do tabeli ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...