Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile dziennie mozna mieć tytułów fifa world cup na online? bo mam 10 i jak gram następny turniej to po wygraniu meczu nie wrzuca wynikow do tabeli ?

W WC możesz grać tyle, ile chcesz.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z trainerem, ponieważ za każdym razem wywala mnie z futa i uznaje porażkę ;/ przed formatem komputera działał normalnie, co się mogło stać?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mozna rozłączać meczu zaraz po rozpoczeciu . Mecz należy rozłączyć po pominieciu wszystkich przedmeczowych scenek ( sklady itp) ,kiedy pilka jest na srodku boiska a pilkarze gotowi do rozpoczecia gry. W World cupie jestem w stanie zrobic troche ponad 300k potem nie nalicza coinsow :/ .

Opublikowano

Powiem wam tylko co ja robię ;)
przypuśćmy że jestem gospodarzem to w momencie gdy wyświetla mi skład przeciwnika wciskam liczbę bramek np. mum 1 lub 4 lub 7 i do tego jeszcze wciskam F10 czyli aby skład przeciwnika był zmęczony i gdy rozpocznie się mecz, zaraz po podaniu piłki ew. ich kilku przerwywa mecz i mamy go jako wygrany :D

Jeśli zaś jesteśmy gośćmi to wciskamy num 3 lub 6 lub 9 i dotego F9 ;)

Ps. nie używamy wcale przycisku F4 gdyż wywali nas z futa :3

U mnie taki sposób działa, jeśli zadziała u was zostawcie lubię to czy coś w tym stylu. Pozdro i udanego trainerowania

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem z tym trainerem. Pobrałem go, zastosowałem tak jak w instrukcji i wyrzuciło mnie z FUT'a i straciłem mecz jako przegrany.
Następnie zastosowałem się do sposobu użytkownika @FRUNEK1 , włączyłem mecz, odpaliłem num 9 i F9 (bo byłem gościem) i 2 razy to zadziałało, a potem już mnie zaczęło wywalać z FUTA lub rozłaczało z przeciwnikiem ale nie dodawało punktów. Jak włączam klawisze to nawet patrzę, że to co włącze jest podświetlone na czerwonwo na trainerze ale nie działa...przez to spadłem do 2 ligi. Jest w stanie ktoś pomóc ?

Opublikowano

Odpaliłem sezon jednego gracza, nie wiedziałem w którym momencie kliknąć więc jak przed meczem przeskakuje logo EA t wtedy włączyłem 3 (nie wiedziałem czy zadziała) to kliknałem jeszcze 1 no i dodało mi 5 bramek

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Trainer już nie działa, przynajmniej mi :__: , nie używałem do dodawania sobie goli itp. po prostu używałem go do tego by drużyna się nie męczyła, niestety jak nie  wywaliło to zmęczenia i tak narastało, widać to było w statystykach. Natomiast tak ogolnie to wywala na każdym meczu, jak klikne wcześniej f7 albo f8, jest napisane że utracono synchronizację z przeciwnikiem i Amen, wywala z meczu :/ 

Próbowałem raz z dodaniem sobie gola i skończeniem spotkania, ale wywaliło gre... no cóż..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...