Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaję mi się, że już dostałem. Wczoraj zarobiłem tylko 100k... Dzisiaj rano wchodzę i wyskakuje komunikat, gdy chcę włączyć FUT "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 14 Ultimate team wystąpił błąd". Czyli taki jak zawsze po dostaniu bana. Dziwne jest to jednak, że mogę grać w inne tryby Online... Mam nadzieję, że może jeszcze nie wykryli. Miałem taki sam problem kiedyś na innym koncie a potem się wszystko naprawiło i do dzisiaj na nim traineruję. 

I jak tam ,działa wszystko? Ja używam tego od wczoraj ,wczoraj 100k i dzis narazie okolo 60 i działa.

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak tam ,działa wszystko? Ja używam tego od wczoraj ,wczoraj 100k i dzis narazie okolo 60 i działa.

Blokada konta pewnie i tak nadejdzie z czasem.

Wszystko zależy od ilości otrzymanych raportów.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Blokada konta pewnie i tak nadejdzie z czasem.

Wszystko zależy od ilości otrzymanych raportów.

Ehh,mi się wydaje ,że nikt nie zgłasza trainerowców ,szkoda czasu a kontakt z EA jest tak zjebany ,że szkoda zachodu dla ludzi.Każdy to zlewa,EA i inny też

Opublikowano

Ehh,mi się wydaje ,że nikt nie zgłasza trainerowców ,szkoda czasu a kontakt z EA jest tak zjebany ,że szkoda zachodu dla ludzi.Każdy to zlewa,EA i inny też

Przekonasz się z czasem.

Już moje 4 konta zostały zablokowane.

Opublikowano

Ja proponuje dodać DUŻYMI literami że bana mozna zarobić nawet po 1 dniu trainerowania...Wystarczy ze ma się pecha jeden traineruje 3 miesiące jeden 2-3 dni i ban.

Opublikowano

Dziwne jest to, że w Sezony Online, mecze towarzyskie Online itp. mogę grać. A w  Futa ciągle to samo... A i na Emailu nie mam żadnej informacji ani wiadomości od EA...

Opublikowano

Działa na Fifie World ?

Do Fify World jest inny trainer, ten jest tylko pod Fife 14.

Dziwne jest to, że w Sezony Online, mecze towarzyskie Online itp. mogę grać. A w  Futa ciągle to samo... A i na Emailu nie mam żadnej informacji ani wiadomości od EA

Daj znac jak beda jakies postepy w sprawie. ;d

Opublikowano

Ja proponuje dodać DUŻYMI literami że bana mozna zarobić nawet po 1 dniu trainerowania...Wystarczy ze ma się pecha jeden traineruje 3 miesiące jeden 2-3 dni i ban.

Ale to zależy tylko od EA czy od ludzi.Czy EA wykrywa trainerowców czy banuje tylko za zgłoszenia od ludzi.

Opublikowano

Ale to zależy tylko od EA czy od ludzi.Czy EA wykrywa trainerowców czy banuje tylko za zgłoszenia od ludzi.

Mi sie zdaje, ze EA moze wykrywac i idzie tez zgloszeniami od ludzi.

Opublikowano

Po zgłoszeniu konta przez kilka osób, sprawdza je i decyduje o przyznaniu blokady konta.

Opublikowano

Witam , mam pytanie dlaczego trainer mi nie działa. Robię wszystko tak jak w instrukcji i gdy klikam numy i f4 nie podświetlaja sie na czerwono i nic się nie dzieje. Numy oczywiście są włączone , antyvirusy wyłączone. Używam windows 7 64 bit.

Opublikowano

Witam , mam pytanie dlaczego trainer mi nie działa. Robię wszystko tak jak w instrukcji i gdy klikam numy i f4 nie podświetlaja sie na czerwono i nic się nie dzieje. Numy oczywiście są włączone , antyvirusy wyłączone. Używam windows 7 64 bit.

Najpierw włączasz grę, a potem trainera?

Opublikowano

a ja wbijam po 300k dziennie od 2 tygodni i nic, jest tyle trainerowców na Fifa World Cup, że trainerowiec drugiego i tak nie zgłosi bo ma to w dupie. Każdy i tak 3pkt dostaje.

Opublikowano

a ja wbijam po 300k dziennie od 2 tygodni i nic, jest tyle trainerowców na Fifa World Cup, że trainerowiec drugiego i tak nie zgłosi bo ma to w dupie. Każdy i tak 3pkt dostaje.

Też tak robię.

Opublikowano

Mnie na 99 % niestety wykryli.  Ale EA oczywiście nie wyśle mi Emaila... A tak w ogóle czy opłaca się kupować konto nowe do Fify 14 i jeszcze potrainerować czy zaryzykować i trainerować na moim głównym koncie? Trochę się boję na moim. A jeśli opłaca się kupić jakoś tanio to znacie jakieś źródła? Albo jakieś generatory czy coś. (Nigdy z tego nie korzystałem)

Opublikowano

Nie szkoda wam czasu, tak sięciągle łączyć i szukać przeciwnika mi 30 min zchodzi żeby ze 40 k zebrać... xD

Ja w zwykłym Fucie około 95k zarabiam w 40 minut max. A w Fifie WC około 200k zarabiam w 30 minut :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...