Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak Wy robicie,ale mi działa tak:

1. Kliknij F4

2.Wyszukaj Przeciwnika

3.W zależności czy jesteś gospodarzem,czy gościem dodaj jednego gola

4.Masz 3 pkt

PS.F4 w ogóle nie wyłączam nigdy.

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak Wy robicie,ale mi działa tak:

1. Kliknij F4

2.Wyszukaj Przeciwnika

3.W zależności czy jesteś gospodarzem,czy gościem dodaj jednego gola

4.Masz 3 pkt

PS.F4 w ogóle nie wyłączam nigdy.

Tak tez mozna, czasami jak sie nie wylaczy to zauwaza sie, ze i tak sie dostalo 3 punkty. ;p

Opublikowano

Uwaga będę robił test!Jestem już tak zażenowany poziomem moich paczek(1,5 mln i 0 tots) więc już mi szczerze obojętne czy dostanę bana czy nie :) Spróbuję naczaskać na trainerze 1 mln coinsów w 1 dzień.Czy dostanę bana podzielę się z wami.

Opublikowano

Uwaga będę robił test!Jestem już tak zażenowany poziomem moich paczek(1,5 mln i 0 tots) więc już mi szczerze obojętne czy dostanę bana czy nie :) Spróbuję naczaskać na trainerze 1 mln coinsów w 1 dzień.Czy dostanę bana podzielę się z wami.

Nie naczeszesz, bo w jeden dzień max 150k możesz zarobić limit jest ;C

CPU: Intel Core i5 4670 3.8GHz

GPU: Gigabyte GeForce GTX 760 2GB 256BiT DDR5

RAM: Kingstone HyperX Green 1600 8GB

PSU: SilentiumPC Deus G1 600W 80Plus Bronze

System: Windows 7 Ultimate 64BiT

Opublikowano

Siema... zacząłem grać w fife jakieś 4 dni temu... grałem turnieje jednego gracza + ze znajomymi + nabiłem trainerem drugą ligę... i moje pytanie jest.. poprzegrywać trochę meczy ? ponieważ mam W/R/P - 69-5-4

I czy jak robie jedną ligę dziennie to też mogę bana dostać ? czy bez problemu mogę zarobić te 45k bez obaw czy EA mnie zbanuje ?;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Siema... zacząłem grać w fife jakieś 4 dni temu... grałem turnieje jednego gracza + ze znajomymi + nabiłem trainerem drugą ligę... i moje pytanie jest.. poprzegrywać trochę meczy ? ponieważ mam W/R/P - 69-5-4

I czy jak robie jedną ligę dziennie to też mogę bana dostać ? czy bez problemu mogę zarobić te 45k bez obaw czy EA mnie zbanuje ?;p

EA nie patrzy na statystyki...I nie ważne czy robisz 15k czy 140 jak Cię ktoś zreportuje to i tak masz bana... :)

Opublikowano

Dołączam się do tego pytania bo mam 33-1-4 :/

Opublikowano

EA bedzie patrzec na Twoje zarobki dopiero po 3 raportach od graczy, wiec to zalezy czy trafisz na gracza, ktory specjalnie lapie trainerowcow, czy na takiego, ktory chce se po prostu pograc w lidze. Jesli EA zobaczy, ze np. zarobiles wiecej niz 100k ( chyba ) to tez moze zainteresowac sie Twoimi zarobkami. Wiec tak podsumowojac, to nie zalezy tylko od EA. 

To daj znac, bo ja wbijam tylko 3 max 5 razy 1 lige mistrzostwo, wiec nie wiem. 

@2up

Wydaje mi sie, ze nie trzeba przegrywac, bo po prostu kazdy moze miec taki bilans, np. jakis dobry gracz jak MattHDGamer ktory ma serie Zero To Hero, czy KamykHD, ktory mial serie Pozegnanie z FUT PC.

@up

Te punkty sa za mecze, znalezienie rare zawodnika, puchary i te inne, a premie do coinsow mozesz kupic dopiero na wyznaczonym poziomie, ale lepiej byloby, jakbys gral normalne mecze z premia, bo jak klikniesz F4 jak bd ta animacja to wywali z meczu, ale nie pokazuje na koncu wyniku, dlatego nie dostaniesz tej premii nawet jak ja kupisz, ale sie chyba zuzyje ( ale nie jestem pewien, nie robilem tak nigdy ).

Opublikowano

Źle to napisałem... chodzi mi o to że np na 6 poziomie odblokowałem tą opcje coinsów 200x10 i jeśli mi się ona skończy mogę znów ją kupić ? tę samą ?:p 

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Źle to napisałem... chodzi mi o to że np na 6 poziomie odblokowałem tą opcje coinsów 200x10 i jeśli mi się ona skończy mogę znów ją kupić ? tę samą ? :P

Nie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A gdy np mój kumpel ma możliwość kupienia tego i wysłania mi ? moge wtedy użyć tego kilka razy ?:D bo jest opcja aby wysłać w prezencie jeszcze to.. :p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

A gdy np mój kumpel ma możliwość kupienia tego i wysłania mi ? moge wtedy użyć tego kilka razy ? :D bo jest opcja aby wysłać w prezencie jeszcze to.. :P

Nie mozna, samemu tylko 1 raz  mozesz kupic, ale np. wlasnie mozecie sie umowic, ze on Ci wysle, a Ty jemu.

Opublikowano

Walnąłem trochę offtopem... sry za to ale mam ostatnie pytanie dot. premii właśnie tych monet ze sklepu... one się sumują ? np jak kupie 200x10 i 200x15 - to za zagranie 25 meczów dostane tą premię ?;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Walnąłem trochę offtopem... sry za to ale mam ostatnie pytanie dot. premii właśnie tych monet ze sklepu... one się sumują ? np jak kupie 200x10 i 200x15 - to za zagranie 25 meczów dostane tą premię ?;p

Raczej tak, ale lepiej nie ryzykowac.

jak wejść w ten sklep co się kupuje za tą walutę koło nicku?

Fifa 14 - Football Club - Katalog

Opublikowano

Daj info jak cos :)

Rekrut
Opublikowano

Nie da się tak. Gdy przekroczysz dzienny zarobek po prostu nie będziesz już dostawał coinsów.

Opublikowano

Witam wszystkich, mam takie pytanie.

Zamierzam uzywac trainera, ale planuje tez zrobic drugie konto na ktore bede przerzucac monety i zawodnikow, musze kupic do tego druga Fife?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich, mam takie pytanie.

Zamierzam uzywac trainera, ale planuje tez zrobic drugie konto na ktore bede przerzucac monety i zawodnikow, musze kupic do tego druga Fife?

Tak, musisz do tego kupic Fife na drugie konto, ale pobierac nie bedziesz juz musial, bo juz masz zainstalowana.

Opublikowano

Tak, musisz do tego kupic Fife na drugie konto, ale pobierac nie bedziesz juz musial, bo juz masz zainstalowana.

Dzieki za info;)

Pozdrawiam.

edit. Naprawione.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli przykładowo zarobię około 100k coinsów we wtorek o godz. 1 w nocy to czy tego samego dnia np. rano mogę znowu zarobić 100k ? I później już codziennie tylko np. rano ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...