Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanko probowalem tego trainera na turnieju onilen i do wygrania byla zlota paczka i 2k monet wygralem turniej przez trainer i nie dostalem ani kasy ani paczki moze ktos powiedziec dlaczego? z góry dzieki :)

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam takie pytanko probowalem tego trainera na turnieju onilen i do wygrania byla zlota paczka i 2k monet wygralem turniej przez trainer i nie dostalem ani kasy ani paczki moze ktos powiedziec dlaczego? z góry dzieki :)

Przekroczyłeś pewnie już dzienny limit zarobku.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

#5 Aktualizacja:

- Wielki czerwony napis dla tłumoków ~ Nie obrazm nikogo.

- Informacja e-mail'owa o banie.

- Aktualizacja rozdziału "Pytanie/Odpowiedzi"

- Dalsze aktualizacje pojawią się jeżeli znajde sensowane pytania w tym temacie.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jeżeli twoje konto zostanie zgłoszone więcej niż 3 razy.. Wtedy masz bana na 100% Bo wątpię że EA sprawdza konta po 1 raporcie.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Podczas nawiazywania polaczenia z Fifa ultimate team wystapil blad. Czy to jest ban? Moge grac normalnie sezony online

Opublikowano

Czy moglby mi ktos powiedziec czy mozna caly czas byc w 1 lidze i tam zarabiac, nie spadajac do 2?

A po co spadać do 2 ligi? W 1 możesz cały czas nawalać.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Podczas nawiazywania polaczenia z Fifa ultimate team wystapil blad. Czy to jest ban? Moge grac normalnie sezony online

Prawdopodobnie tak.

Opublikowano

Mi to działa w ten sposób, że przy pokazaniu teamu przeciwnika wciskam przycisk do dodania goli, po czym zaczyna się mecz i piszę, że jest błąd i jeśli to z mojej winy, to porażka będzie na moim koncie dopisana. W efekcie dostaję kasę i nie są dodawane wygrane/porażki/remisy. Czy tak to ma działać?

Opublikowano

Mi to działa w ten sposób, że przy pokazaniu teamu przeciwnika wciskam przycisk do dodania goli, po czym zaczyna się mecz i piszę, że jest błąd i jeśli to z mojej winy, to porażka będzie na moim koncie dopisana. W efekcie dostaję kasę i nie są dodawane wygrane/porażki/remisy. Czy tak to ma działać?

Nie. To nie ma tak dzialac, jak widzisz squad przeciwnika to klikasz, zeby Tobie dodalo gola (nie przeciwnikowi, patrzysz po ktorej stronie jestes, bo jak sie pomylisz to ani Tobie ani jemu nie da punktow), a potem jak juz bd ta animacja krecacej sie kuli czy co to tam jest to klikasz F4, a w efekcie powininienes dostac kase i 3 punkty, ale czasami tez mozesz trafic na trainerowca i to jemu doda 3 punkty, chociaz zrobiles wszystko dobrze.

Opublikowano

Nie. To nie ma tak dzialac, jak widzisz squad przeciwnika to klikasz, zeby Tobie dodalo gola (nie przeciwnikowi, patrzysz po ktorej stronie jestes, bo jak sie pomylisz to ani Tobie ani jemu nie da punktow), a potem jak juz bd ta animacja krecacej sie kuli czy co to tam jest to klikasz F4, a w efekcie powininienes dostac kase i 3 punkty, ale czasami tez mozesz trafic na trainerowca i to jemu doda 3 punkty, chociaz zrobiles wszystko dobrze.

A słuchaj co najlepiej grać, by najwięcej kasy leciało? Bo narazie pojedyńcze mecze gram.

Opublikowano

A słuchaj co najlepiej grać, by najwięcej kasy leciało? Bo narazie pojedyńcze mecze gram.

Oczywiscie, ze w lidze online, wbijasz sie do 1 ligii i tam farmisz caly czas, po 15k za mistrzostwo jest. ;d

Opublikowano

A ja wlasnie ciągle mam problem bo robię jak w poradniku a efekt jest taki ze zaczyna sie mecz dobiera mnie ( na pojedynku w meczu online ) pokazuje enemy squad daje te +3 i od razu jak sie pilka kreci z napisem fifa 14 czy cos tam to pisze ze jakiś błąd jest i jeżeli to z mojej winy to zostanie mi zaliczona prążka. Klikam ok i dostaje tylko trochę kasy nic wiecej a np. w turnieju online taka sama sytuacja ale tylko różnica taka ze dolicza wygrane.. Nie wiem co mam zrb :\ pomocy

Opublikowano

DOSTAŁEM BANA A KOPAŁEM PO 90K PRZEZ OKOŁO TYDZIEŃ WEDŁUG INSTRUKCJI PORADNIKA

NIE POLECAM TEGO SYFU !!!

ZABLOKOWALI MI WSZYSTKIE TRYBY ONLINE TZN SEZONY, ULTIMATE TEAM, A NAWET MECZE TOWARZYSKIE ONLINE !!! 

Opublikowano

ZABLOKOWALI MI WSZYSTKIE TRYBY ONLINE TZN SEZONY, ULTIMATE TEAM, A NAWET MECZE TOWARZYSKIE ONLINE !!! 

Jeżeli ktoś Cb zgłosił, to nie ważne czy robiłeś po 10k, czy po 140k.

Opublikowano

Witam.

Mam poważny problem z trainerem.Dziś ztrainerowałem kilka meczu,po czym trainer się zfrreezował i wyłączył.

Teraz,gdy go włączam żadne klawisze w nim nie działają. 

Proszę o pomoc :(

EDIT:Nowy problem : Trainer raz zadziałał ale sie wyłączył....

Opublikowano

Witam.

Mam poważny problem z trainerem.Dziś ztrainerowałem kilka meczu,po czym trainer się zfrreezował i wyłączył.

Teraz,gdy go włączam żadne klawisze w nim nie działają. 

Proszę o pomoc :(

EDIT:Nowy problem : Trainer raz zadziałał ale sie wyłączył....

Usuń go z komputera i pobierz ponownie.

Opublikowano

A ja wlasnie ciągle mam problem bo robię jak w poradniku a efekt jest taki ze zaczyna sie mecz dobiera mnie ( na pojedynku w meczu online ) pokazuje enemy squad daje te +3 i od razu jak sie pilka kreci z napisem fifa 14 czy cos tam to pisze ze jakiś błąd jest i jeżeli to z mojej winy to zostanie mi zaliczona prążka. Klikam ok i dostaje tylko trochę kasy nic wiecej a np. w turnieju online taka sama sytuacja ale tylko różnica taka ze dolicza wygrane.. Nie wiem co mam zrb :\ pomocy

Sprobuj dodawac po 1 golu, a jak nie zadziala to usun i pobierz od nowa.

Inni pisali, ze jak 3 razy Cie zglosza, albo EA zobaczy, ze zarabiasz za duzo, to mozesz dostac bana.

Opublikowano

Dalej mam taki problem. Co zrobić? Powiedzcie DOKŁADNIE w którym momencie mam dodać gole i f4 klikać.

Gole dodaj jak bedzie gdzies w polowie pokazywania enemy squad ( ja przynajmniej tak robie ) a F4 kliknij po tej animacji kuli jakos tak chwileczke przed rozpoczeciem meczu od podania pilki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...