Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacja o blokadzie konta:

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your FIFA 14 account, to be in violation of our Terms of Service.

You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Due to the above we have permanently blocked your access to your Origin account.

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/

Thank you for your understanding in this matter.

Yours sincerely,

EA Terms of Service

W końcu musieli to zrobić, ale udało mi się zarobić ponad 10kk na 3 kontach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

czyli że juz nie mozna trainować? zbanowali Ci wszystkie konta? 

Nie. Zbanowali tylko te, na których trainerowałem.

Na jednym koncie mam wszystko co zarobiłem - skład o wartości 10kk.

Opublikowano

a na ilu trainowałeś? zbanowali wszystkie oprócz tego "czystego"? 

Zbanowali 3 z 4.

Na 4 oczywiście mam wszystkie zarobione monety.

Opublikowano

Czy autor tematu jest w stanie mi odpowiedzieć w jakim celu w programie zawarte są trojany i po raz 2 pytam dlaczego program nie uruchamia się w sandboxie ?

i dlaczego mi teraz bf4 nie dziala ?

Opublikowano

fatalny trainer, po 1 meczu już wywala, a jak chce zagrać drugi to się zatrzymuje na składach, KAPA!!

Pozamykaj programy działające w tle.

Opublikowano

@Ranover, zbanowali ci od razu 3 konta jednocześnie czy jakoś pojedynczo? Pytam, bo chce ustalić czy po prostu to był pech, bo ktoś cię zgłosił czy po prostu EA sama obczaiła, że trainerujesz

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

Po 2 tygodniach używania tego trainera dostałem bana na 2 kontach jednocześnie na początku tylko FUT nie działało a po kilku dniach cała fifa jest offline.Na szczęście miałem te konta za darmo więc stratny nie jestem możliwe że odstałem bana za handel coinsami bo codziennie mi wpływało 2 MLN na 1 konto po czym sprzedawałem po 200 k 

Opublikowano

Ma ktoś trainera dobrego do Macro Recordera ?. Bo mam tego trainerx64 ale on nie działa dam w zamian plik do macro recordera

Jednak działa ale dlaczego nie leca mi punkty w lidze ?

Opublikowano

Jeden minus - teraz kazdy z tego korzysta. Chcialem se zagrac jeden meczyk i zobaczyc czy zadziala, ale wybralo mi kolesia z trainerem. :D

@Edit

Nie wiem, czy to ja cos zle robie, bo jak daje dodaj 5 goli a potem f4 to wywala z meczu ale nie dostaje punktow.

@Edit2
Nwm dlaczego ale jak widze sklad przeciwnika i daje sobie 1 bramke albo nic nie wciskam to i tak wygrywam mecz. xD

Opublikowano

Panowie, a orientujecie się czy przy korzystaniu z trainera grając sezony OFFLINE jest mniejsza szansa na bana?

Na pewno nie ma ryzyka, że ktoś zgłosi mnie do EA albo pracownik z EA trafi akurat na mnie i zbanują. Ale nie wiem do końca w jaki sposób oni wyłapują trainerujących.

Opublikowano

Panowie, a orientujecie się czy przy korzystaniu z trainera grając sezony OFFLINE jest mniejsza szansa na bana?

Na pewno nie ma ryzyka, że ktoś zgłosi mnie do EA albo pracownik z EA trafi akurat na mnie i zbanują. Ale nie wiem do końca w jaki sposób oni wyłapują trainerujących.

Trainer jest tylko pod tryb online.

Opublikowano

A ja robię tak jak w poradniku, niby działa ale po każdym meczu wyłącza mi fifę.

Punkty się dodają, więc da się przeżyć no ale trace na to kilka razy więcej czasu. 

Opublikowano

Trainer jest tylko pod tryb online.

Zarabiam tym trainerem offline, może nie takie kwoty jak bym zarabiał online ale wyciągam kolo 50-60k dziennie + 4 paczki za 7,5k w ten sposób. Jedak zastanawiam się czy mimo wszystko mogą mnie zbanować czy nie. 

Opublikowano

Mi niestety trainer nie działa.Robię tak:

1.Gdy widzę skład klikam np.1 na numerycznej (wiem,ze trzeba ustawiać w żależności czy jesteśmy gospodarzami czy gośćmi)

2.Na początku meczu klikam F4

3.Rozłącza mnie - Nie dostaje punktów.Dwa razy się udało,potem nic.

Pomoże ktoś?

Opublikowano

nie wiem co sie stało ale jade juz troche na nim i dzisiaj nabiłem sobie 5 sezonów i podczas nabijania 6-tego jak klikam F4 to też mnie wywala z Futa, jescze mi sie tak nie zdarzyło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...