Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie robicie zapewne źle tylko trafiacie prawdopodobnie także na trainerowca. W takim przypadku gdy jesteście w meczu to kliknijcie 2 razy F4 gdy już zaczniecie grać. Dostaniecie punkty i coinsy.

ale gra zacina sie na ekranie gdzie pokazuje sie sklad druzyny przeciwnika laduje sie to kolko po lewej i nic dalej sie nie dzieje trzeba wyjsc z gry..

Opublikowano

ale gra zacina sie na ekranie gdzie pokazuje sie sklad druzyny przeciwnika laduje sie to kolko po lewej i nic dalej sie nie dzieje trzeba wyjsc z gry..

Ile razy tak miałeś? Ja też tak miałem z 5 razy. Nie wiem jak na to poradzić. Znaczy czasami chwilę czekam i wtedy jak by ten mecz jest nie zaliczony a tak to nie wiem. Ewentualnie przegraj z kilka / kilkanaście meczy żebyś mniej trafiał na trainerów.

Opublikowano

Do World'a do 14 jest za bodajże 50zł.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Wiecie można dlaczego mi się tak często trainer zacina? Tzn. odpalam grę, trainera, wyszukuję przeciwnika, jak pokazuje składy to naciskam 1,4,7 lub 3,6,9 i jak się ładuje taka kulka z napisem EA to naciskam F4 i wywala mnie z meczu i dostaję 3 pkt. Kiedy robię to samo drugi raz to już nie działa. Wiecie może o co chodzi. Tzn. robię wszystko to samo, ale pkt. już nie dostaję i muszę resetować grę i znowu za pierwszym razem dostaję pkt. a za drugim już nie.

Opublikowano

ten trainer mi dziala podobnie 1 mecz ok potem wychodzenie z gry i tak w kolko bez sensu w tym czasie mozna mecz wygrac normalnie liczac jeszcze szukanie graczy rozlaczanie ktore trwa najmniej 5 minut 

Opublikowano

Wiecie można dlaczego mi się tak często trainer zacina? Tzn. odpalam grę, trainera, wyszukuję przeciwnika, jak pokazuje składy to naciskam 1,4,7 lub 3,6,9 i jak się ładuje taka kulka z napisem EA to naciskam F4 i wywala mnie z meczu i dostaję 3 pkt. Kiedy robię to samo drugi raz to już nie działa. Wiecie może o co chodzi. Tzn. robię wszystko to samo, ale pkt. już nie dostaję i muszę resetować grę i znowu za pierwszym razem dostaję pkt. a za drugim już nie.

A naciskasz wszystko tak samo jak wcześniej? A może nie masz antywirusa wyłączonego i ci blokuje.

Opublikowano

miałem tak samo, wygląda na to że trafiasz na trainerowca

Opublikowano

A naciskasz wszystko tak samo jak wcześniej? A może nie masz antywirusa wyłączonego i ci blokuje.

Tak naciskam wszystko tak samo jak wcześniej. Spróbowałem z wyłączonym antywirusem i cały czas to samo. Na samym początku jak pobrałem trainera to robiłem wszystko normalnie i jak się kulka ładowała to spamowałem F4 tzn. nacisnąłem go z 20 razy aby mieć pewność, że się wyłączy, ale teraz nawet to nie działa bo wcześniej działało.

Opublikowano

Otwórz FIFĘ w oknie. Obok okienka z fifą włącz trainera. Gdy ładuje się skład przeciwnika klikasz NUM + F4. Wówczas napisy podkreślą ci się na czerwono. Połączenie zostanie zerwane, odeśle cie do menu Ligi i bedziesz mial 3 pkty. Wtedy przed rozpoczęciem meczu znowu wciśnij ten sam NUM i F4, żeby napisy zrobiły się znów na czarno. Wyszukaj przeciwnika i gdy bedzie sie mu wczytywał skład klikasz znowu NUM + F4 i tak dalej :)

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

Otwórz FIFĘ w oknie. Obok okienka z fifą włącz trainera. Gdy ładuje się skład przeciwnika klikasz NUM + F4. Wówczas napisy podkreślą ci się na czerwono. Połączenie zostanie zerwane, odeśle cie do menu Ligi i bedziesz mial 3 pkty. Wtedy przed rozpoczęciem meczu znowu wciśnij ten sam NUM i F4, żeby napisy zrobiły się znów na czarno. Wyszukaj przeciwnika i gdy bedzie sie mu wczytywał skład klikasz znowu NUM + F4 i tak dalej :)

Pierwszy sezon działało, ale znowu nie działa...

Opublikowano

Czy jak usunę klub to mogę od nowa trainerować bez obawy bana?

Nie, ponieważ zarobki meczowe się nie zresetują.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

a gdzie mogę sprawdzić zarobki meczowe z dziś?

Po zalogowaniu do FUT po prawej stronie ekranu jest tabelka z rankingami.

Należy w nią wejść.

Opublikowano

??? mam tam napisane 235 tysięcy a na pewno tyle dziś nie zarobiłem...

EDIT@ zarobek 7dniowy to ok 155 tyś, szkoda że nie da się sprawdzić dziennego :]

Opublikowano

Pomozcie mam win8 64 biti jak klikam f4 i num7 to na czerwono m i się nie pojawia co jest?

Grasz na laptopie?

Opublikowano

dzisiaj cos mi jeblo po wygraniu sezonow i uzyskaniu ok 80k wygrałem lige 1 nie dostałem kasy... specjalnie wkurzony spadłem do 2 ligi(dosalem kase za spadek) wygralem 2 lige i znowu kasy nie dostalem teraz jak chce wbic w sezony pisze ze problem z polaczeniem z serwerami ea ... a herb z liga zmienia sie z 1 na 2( po odswiezaniu) turnieje online mi dzialaja ;/ Dobra juz moge grac ale kasy dalej nie dostaje za mistrzostwo dalej nie dostaje :/

Opublikowano

dzisiaj cos mi jeblo po wygraniu sezonow i uzyskaniu ok 80k wygrałem lige 1 nie dostałem kasy... specjalnie wkurzony spadłem do 2 ligi(dosalem kase za spadek) wygralem 2 lige i znowu kasy

a wiesz ze przebiles wlasnie 100k?  to sie nie dziw ze masz bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...