Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uzasadnij swoją wypowiedz dlaczego nie warto zaczynać gry na tym servie chyba że to był sarkazm ^^ 

Sarkazm xD juz poprawilem odpowiedzi 

tW8Oe.png

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. ok. 400

2. Nie, początek jest bardzo ciężki

3. Szczerze ? nic, żeby coś osiągnąć musisz wydać przynajmniej 50 zł na IS, bo inaczej bedziesz musial zarabiac dropic stalki warte 20kk, gdy inni "bogaci" zabijają kapitany Shruki z których lecą magiczne metale warte 800kk

4. bardzo, zeby wbic skill na P musisz siedzieć w m1 (nie przesadzając) 2,3 godziny

5.Tony tak, ale Archanioł powinien zostać wyrzucony

6. bardzo cięzko, ulepki potrzeba nawet na branze z nieb. łez na +5

7. średnio

8. niestety są

9. w ogóle

10. średnio

wszystko na odwrot xD branse z lez+9 kupujesz za 50kk albo dropisz ze szkaty bossow z areny wiec nwm w czym problem, warto grac na serwerze bo jest genialny

Opublikowano

1.Gdzie respi się Rabus (wiem, że w m1, ale gdzie ?) ? :(

2.Poprawicie lemury żeby można było bic z ziemi ?

3.Po co te zmianki i dodania z moobow ?

91.jpg

Opublikowano

[ADD] "Nowa mapa" na 150 poziom

[ADD] Nowe przedmioty do dropu.

[ADD] Boss Tysięczny Wojownik

[ADD] Zamknięcie mapy - Wężowe Pole - Rekonstrukcja Krainy Gigantów.

[FIX] Misje 120/130/110. Skasowano Bony. Nadano nagrody - przedmioty.

Osoby, które wykonały tę misję proszę o zgłoszenie tutaj nicku postaci + jakie misje wykonaliście.

[FIX] Misja 45. BON INT został zastąpiony przedmiotem.

[CH] Zmiana misji biolog 80 - mobów na lemury.

[ADD] Nowy Pet "Pimpek" - wygląda jak tysięczny wojownik - jest duży.

[FIX] Kilka drobnych poprawek

tW8Oe.png

Opublikowano

Serwer jest świetny gorąco polecam mój nick Lord Phoenix wojowniczka body w patros. Zaraz ide w is zaladowac. Kostiumy pety i wierchowce w is sa na zawsze?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Witam, z powodu tego, że nowi gracze po zarejestrowaniu się i pobraniu clienta, nie mogą wbić na serwer, ponieważ pisze im, że nie prawidłowa nazwa konta lub hasło, postanowiłem na nowo wkleić aktualnego clienta na Hosting Mega. Nowego clienta można również znaleźć już na stronie głównej w dziale pobierz smile.png

Oto link : 

https://mega.co.nz/#!TshTmByb!PxAiDdHRh5Ucbr9ld1lXoFTbfW23usT0NIgmqITpUZI

Skan:

lcys8z.png

Pozdrawiam Jarexs.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Witam, z powodu tego, że nowi gracze po zarejestrowaniu się i pobraniu clienta, nie mogą wbić na serwer, ponieważ pisze im, że nie prawidłowa nazwa konta lub hasło, postanowiłem na nowo wkleić aktualnego clienta na Hosting Mega. Nowego clienta można również znaleźć już na stronie głównej w dziale pobierz smile.png

Oto link : 

https://mega.co.nz/#!TshTmByb!PxAiDdHRh5Ucbr9ld1lXoFTbfW23usT0NIgmqITpUZI

Pozdrawiam Jarexs.

Dodaj skan - czas do godziny 3:00

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatios przyjacielu mój Ty drogi, ja nie wiem może ja się nie znam ale kurde miałem swój serwer i mniej więcej wiem ile czasu zajmuje dodanie ulepszaczy do Npc bądź ich usunięcie z danego itemu. Pisałeś mi dwa dni temu że pracujesz nad tym. Przez dwa dni to chłopie ja nie wiem co Ty tam robisz. Kiedy trzeba pochwalę , kiedy trzeba skrytykuje. Pozdrawiam MeFiu. O pierścionkach zaręczynowych nie wspomnę

Opublikowano

serwer bardzo dobry polecam.

administracja jestcaly czas i POMAGA ! a nie tak jak na 99% serwerow.

serwer caly czas sie udoskonala w nowosci ktorych niema nigdzie indziej :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatios przyjacielu mój Ty drogi, ja nie wiem może ja się nie znam ale kurde miałem swój serwer i mniej więcej wiem ile czasu zajmuje dodanie ulepszaczy do Npc bądź ich usunięcie z danego itemu. Pisałeś mi dwa dni temu że pracujesz nad tym. Przez dwa dni to chłopie ja nie wiem co Ty tam robisz. Kiedy trzeba pochwalę , kiedy trzeba skrytykuje. Pozdrawiam MeFiu. O pierścionkach zaręczynowych nie wspomnę

borkos o co ci chodzi z perscionkami zareczynowymi ? Przecież one sa dostepne tam gdzie na każdym serwerze oraz dobrze działaja ....

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

może mi ktoś podesłać plik exe? bo za chuja nie mogę go pobrać przez waszego patchera. ciągle mi wywala błąd że plik jest uszkodzony.

dobra, już ogarnąłem. tylko odrzuca mnie ta chujowa grafika w m1 (nie wiem jak jest dalej) macie może coś co usunie te trawy i inne niepotrzebne lagujące śmieci?

Opublikowano

Mi piszę ciągle, że nieprawidłowe :v

Patchowałem kilka razy ;)

buli915 pobierz clienta z Mirrora nr2 tam jest najnowszy client, wiec jak go pobierzesz to nie ma bata byś miał już jakie kolwiek problemy :) Jutro zostanie jeszcze dodany client do Mirrora 1 czyli na Multi.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Arcymistrz
Opublikowano

1.Jak wygląda tutaj gra szamanem?

2.Ile osób jest średnio online?

3.Jak wygląda drop ulepszaczy na wyższych lvlach i czy jest to możliwe? 

Opublikowano

1. Popytaj graczy wiedza to najlepiej :) Nie mozna narzekac, jeszcze cos dodamy dla szamanow.

2. ok 900 graczy dziennie loguje sie u nas na serwer..

3. Drop jest dobry :)

tW8Oe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...