Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi się wydaję, że to już koniec serwera Batios :)

Jaki koniec ? Borkos ty sobie chyba zartujesz ;) To, że jest mocna poprawa serwera by dla graczy bylo owiele lepiej i to kazdy odczuje to nie znaczy ze serwer zaraz upada ... To tak jakbyś powiedział do kazdego serwera ze jak jest przerwa konserwacyjna to juz upadl bo jest off ... 

PS. Są robione ostatnie poprawki ! Dzisiaj serwer bedzie Online ! A tym czasem zapraszamy serdecznie na TeamSpeak3 Oficial Batios - ts.batios.pl

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi się wydaję, że to już koniec serwera Batios :)

Nie, nie koniec. Wlasciciele tego serwera slyna z tego, ze swoje serwery trzymaja dlugo nawet jak nikt na nich nie gra lub tylko pare osób, w kazdym razie zawsze gra gildia kumpli wlasciciela z navi. 

Opublikowano

Nie, nie koniec. Wlasciciele tego serwera slyna z tego, ze swoje serwery trzymaja dlugo nawet jak nikt na nich nie gra lub tylko pare osób, w kazdym razie zawsze gra gildia kumpli wlasciciela z navi. 

Semyaz na serwerza nie gra nikt z navi ... Taka plotka sie roznosi ponieważ niektorzy na serwerze korzystają dosłownie ze wszystkich zasobów ktore można dostac na serwerze tylko, ze wiekszosc mysli ze to i to sie nie przyda bo nic nie daje, ale jak sie wszystko zlaczy razem to wychodzi ze duzo daje. Wiec nie piszcie ze ktos ma navi, bo jak by mial to przeciez byscie widzieli je w jego eq, po to jest zrobiona ta zakładka ,, Zbroje " byście zobaczyli na wlasne oczy eq przeciwnika. Jak by ktos uzywal Navi to wątpie by przez ten rok nikt go nie złapał na tym :) Takie sa moje słowa :P

PS. Dla niewiedzących EQ NAVI to eq ktore ma nietypowe bony np. na serwie jest max 15% na miecze to navi jest juz wtedy kiedy ktos ma wiecej nic 15% :) np. EQ NAVI dla GM wyglada tak ze ma np. 10000000 PZ / 30000% na ludzi / 10000% na miecze itp :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Semyaz na serwerza nie gra nikt z navi ... Taka plotka sie roznosi ponieważ niektorzy na serwerze korzystają dosłownie ze wszystkich zasobów ktore można dostac na serwerze tylko, ze wiekszosc mysli ze to i to sie nie przyda bo nic nie daje, ale jak sie wszystko zlaczy razem to wychodzi ze duzo daje. Wiec nie piszcie ze ktos ma navi, bo jak by mial to przeciez byscie widzieli je w jego eq, po to jest zrobiona ta zakładka ,, Zbroje " byście zobaczyli na wlasne oczy eq przeciwnika. Jak by ktos uzywal Navi to wątpie by przez ten rok nikt go nie złapał na tym :) Takie sa moje słowa :P

PS. Dla niewiedzących EQ NAVI to eq ktore ma nietypowe bony np. na serwie jest max 15% na miecze to navi jest juz wtedy kiedy ktos ma wiecej nic 15% :) np. EQ NAVI dla GM wyglada tak ze ma np. 10000000 PZ / 30000% na ludzi / 10000% na miecze itp :)

nie, poprostu administracja tego serwera dawala im eq na max lvl(to tez navi, bo robione w navica...) z perfekt realnymi bonami i dali zakladke zbroje zeby tym sie bronic

widze, ze grzecznie szczekasz probujac sie opanowac bo wszystkie Wasze multikonta ktorymi spamowalsicie hejtujac w kazdym temacie i spamujac zostaly pobanowane, przykre

Opublikowano

@ Przykry to ty jesteś mając KNP w avatarze i kłamiąc o serwerze. Admin tego serwera jest członkiem tej partii i potępia twoje zachowanie. :unsure:

Zapraszamy na serwer :) Ludzi coraz wiecej1!@!

tW8Oe.png

Opublikowano

Opłaca się zagrać? 700 ludzi online ale słyszałem, że w m1 nie ma ludzi więc trochę lipa...

1. Jesli chcesz cokolwiek osiagnac musisz kupic wierzcha i peta bo maja po 500-1000 atakui bez nich potem ani rusz. 

2. Licznik podkrecony, ludzi jest malutko. W m1 pustki.

Opublikowano

Batios ale dzisiaj sprawdzałem jak ten licznik liczy i odświeżałem stronę i się zmieniło raz końcówka 42, raz 43, a po iluś minutach 37 więc licznik raczej nie powinien się cofać jeśli liczy ile osób odwiedziło już dzisiaj.... No ale spoko. Wbiłem 40lvl i wydropiłem całe eq ku i uważam, że trochę nudnie jest.

Opublikowano

nie dziwie Ci sie ze jak wbiles 40 i cale eq :DDD na az 40 i stoisz w m1 to troche Ci sie nudzi :DDDDDDDDDDDDDDD

Serwer polecam niema na ta chwile nic ciekawszego , a to dopiero poczatek bo beda dodawane nowosci itp ^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Można by dodać jakiegoś pro dunga bo co ze smoka nic ciekawego , z azraela nic ciekawego , to na co tu iść na dt ? :D Jak dla mnie smok powinien być troche trudniejszy , Azrael to samo i wtedy lepszy drop dać z nich było by ciekawiej. I opłacało by się chodzić na te dwa bossy a tak to co nikt na to nie chodzi praktycznie bo się nie opłaca jest bo jest taka prawda :)

Opublikowano

Dużo topki nie ma :D mają zwiekszac max poiom

GRAM I JEST ZAJEBISCIE

I smiac sie czy plakac wszakze? Bowiem pan potwierdza iz mialem racje.

Graczy malo, serwer upada, kumple latają w navi to musicie robic takie troll tematy i liczyc, ze ktos przyjdzie. Zalosne i dziecinne.

Opublikowano

oplaca sie zagrac na serwerze?

w ile max lvl wbije?

w ile zrobie jakieś takie ogarniete eq do pvp?

dmg wyrownane?

( jesli pytania juz były to sory, ale nie chce mi sie przegladac 38 stron )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...