Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Semyaz Latasz to ty kurwo w navi na licencji nulled.

Pan z dużej śmieciu

Widać, że osoba jakaś podstawiona która ma tylko robić reklamę, robi to strasznie nie udolnie, poziom poniżej zera...

Szkoda, bo serwer fajnie się zapowiadał, przez takie osoby min, zakończyłem grę a co do navi to nie pierwszy raz słyszę, że jest tego sporo na serwie. 

Jeżeli ktoś chce pograć na serwie który postoi jeszcze max miesiąc to polecam, jeżeli coś na dłużej radzę sobie go odpuścić i poszukać czegoś nowszego! 

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niema zadnego navi hahaha

cioty z konkurencji zawsze cos glupiego wymysla :)

boli ich to ze serwer jest zajebisty :)

Zapraszam i niema lepszego serwera na ta chwile :) i dlugo nie bedzie lepszego ^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ogólnie radze nie przejmować się postami tych napinaczy pseudo graczy co niby się znają, ich wypowiedzi nie są objektywne gdyż za pewne mają coś do Administracji i obrzucają błotem na prawo i lewo :) Co do samego serwera to na prawde Polecam, wchodzi coraz więcej ludzi gra się przyjemnie, na początku może jest troche trudno ogarnąć eq i kase na ku od Leszka ale jest dużo graczy między innym i ja co pomagają :) Także zapraszam i pozdrawiam MeFiu

Opublikowano

Ogólnie radze nie przejmować się postami tych napinaczy pseudo graczy co niby się znają, ich wypowiedzi nie są objektywne gdyż za pewne mają coś do Administracji i obrzucają błotem na prawo i lewo :) Co do samego serwera to na prawde Polecam, wchodzi coraz więcej ludzi gra się przyjemnie, na początku może jest troche trudno ogarnąć eq i kase na ku od Leszka ale jest dużo graczy między innym i ja co pomagają :) Także zapraszam i pozdrawiam MeFiu

Nie wmawiaj, ze graczy przybywa, w m1 jest kilka osób na krzyz i bez pakowania w IS nie ma sensu grac. 

Ty jestes poprostu kolejnym psem Batiosa, który spami bo tak. Serwer pada, a administracja zakłada tematy wyzywając ludzi i trollujac ich z licencja od Ymira. Widac, ze to juz Wasz totalny koniec i nie macie szans na ratunek. Kaput batios. jak kazdy jego serwer.

Opublikowano

Sam jesteś psem buraczyno, radze Ci się nie wypowiadać w kwestiach o których nie masz pojęcia dziecinko ;] Ja gram bez Isu i jakoś da rade beż żadnych zeusów wierzchów petów i tym podobnych, wystarczy troche indywidualnych umiejętności  w grze. A co do tego czy serwer pada to sam się nad tym zastanawiam bo ostatnio coraz częściej off. Mam nadzieje, że nie bo fajnie się gra, i graczy na prawde przybywa.

Opublikowano

W tej ankiecie dodajcie :
"Naprawić serwer aby nie było żadnych problemów?"

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Po pierwsze, nikt z nas nie lata po żadnych prezentacjach serwerów. Nie mamy nawet na to czasu.

Po drugie, każdy kto twierdzi, że na naszym serwerze jest "eq z navi" niech strzeli barana o ścianę, kilka razy tak aby doszło do tej pustej głowy, że u nas jest system podglądania eq.

I kazdy może oglądać czyjeś eq.. Więc logicznie pomyślcie, że gracz może to sprawdzić i wstawić ss.. Nie ma eq z navi więc nie wstawi..

@Semyaz  Mały piesek głośno szczeka. Hał hał hał.

tW8Oe.png

Opublikowano

Pokazuje ile było dostępnych w ciągu 24h.

Pracujemy nad serwerem. I to ostro.

Ciężko powiedzieć o której ruszy serwer.

tW8Oe.png

Opublikowano

też jestem za reaktywacją tego serwera był spoko na starcie teraz dno niestety :( 

Opublikowano

też jestem za reaktywacją tego serwera był spoko na starcie teraz dno niestety :(

Oni to zrobia. Ten serwer mial juz z conajmniej 10 reaktywacji, za kazdym razem zgarniaja hajs potem w max 1 miech gracze uciekaja i po jakiejs chwili reaktywacja, a ludzie nadal to kupuja.

Opublikowano

@ Jesteś głupi czy masz wysoki poziom upośledzenia? Przygłupie. Nie obrażając upośledzonych. Mieli serwera Tavia który miał ponad rok.

Travica, która stoi do tej pory.  Tak cie dupeczka boli, że ich na to stać a ciebie nie? Zawistny gimbusku? I zmień te logo, lewacki stolcu. :D

Musisz mieć zajebiste życie, żeby tu siedzieć i komentowac, kupo.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

dużo ludzi w godzinach szczytu?

przez ostatnie 24godziny na serwer wbilo 289 graczy, nie, ze jest w ejdnej chwili tylko w ostatnich 24h tylu graczy wbilo czyli w najlepszych godzinach szczytu jest moze jakies ~250 graczy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...