Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypowiem się na temat serwera :)
Gram Surą WP gra jest bardzo przyjemna :P ekwipunek zrobić jest trudniej niż expić co jest dla mnie dużym plusem ;)
Biolog ma Ciekawe nagrody polecam kręcić go do samego końca :)

Administracja pomocna, ts3 oraz w grze jeśli mają czas odpiszą, porozmawiają :)

I ogólnie to yyy...  Zapraszam na serwer !!! :D

Pozdrawiam, Bobik z Mordon

Opublikowano

Tak Tak Wbijać Ludziska :) Serwer na prawde spoko, moim zdaniem jeden z lepszych aktualnie na rynku, więc dziwie się że nadal nie zbyt wielu graczy na nim jest. Ale z Tobą drogi graczu będzie o 1 więcej! Wbijać jeśli coś trzeba to pomogę! Pozdrawiam MeFiu

Opublikowano

Właśnie pobieram klienta i ocenie sobie serwer :).Może mi ktoś powiedzieć ile ludzi online jest w ciągu dnia lub nawet teraz(tak mniej więcej)

Opublikowano

chwilowa przerwa techniczna jest :<

serwer naprawde dobry serdecznie zapraszam^^

grasz od niedawna ? potrzebujesz pomocy ? :>

zapraszamy na tsa

vip 3 ^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Serwer nie jest easy. Po wczorajszym ox od razu skończyłem gre. POWÓD: same pytania pułapki, brak pomysłowości admina na serwer, 0 reklamy, skille dupnie się robi.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Tak nie jest to Easy jest to bardzo zaawansowane Medium i bliżej mu do Harda niż do easy ale ogólnie bardzo przyjemny serwer i jedyne czego tam brakuje to większej ilości graczy :)

Opublikowano

Ile graczy jest aktualnie online? Bo wbiłem 2 dni temu do m1 jinno ch1 i nie było dosłownie nikogo :>

Opublikowano

Ile graczy jest aktualnie online? Bo wbiłem 2 dni temu do m1 jinno ch1 i nie było dosłownie nikogo :>

Nie wbiłes po zadnym restarcie, tu po m1 lata max pare osob, te cale setki osob pewnie dropią i expią. 

Pozatym jesli nie zamierzasz kupic peta i wierzchowca to nawet nie polecam grac - nie da się bez totalnego no-life.

Do tego nie dosc, ze malo osob gra to gracze tego serwera nie prezentuja zbyt duzego poziomu skoro lataja po innych prezkach bezpodstawnie wyzywajac ludzi i hejtujac serwery. Na szczescie skapli sie, ze Batiosa juz nie wypromuja, chca dociagnac hajsu do konca wiec sobie darowali te szopki i wyzywanie bo im konta pobanowali.

Opublikowano

@Semyaz  Kolego jeśli gracze z naszego serwera latają po innych prezkach i komentują je negatywnie to coś jest na rzeczy.

Najwidoczniej wyznają zasadę oko za oko, ząb za ząb.

Kolego zajrzyj do słowniczka..

tW8Oe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...