Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Godzinach szczytu dochodzi nawet do 1000+, ja dzis zaczolem od poczatku i bardzo przyjemnie sie gra takze polecam. Jeszcze chcialem zapytac czy BS czy cos jest dozwolony bo nie doczytalem o tym ?

Dozwolony.Jest przecież wbudowany.

#rein

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszę że 1000, lecz w zasadzie jest 600 (obliczenia)

A tak się o to spinałeś i pisałeś, że jest to tylko i wyłącznie moja chora wyobraźnia, ale cieszę się że sam to zauważyłeś i w końcu zrozumiałeś, że jest tak a nie inaczej. Powiem tak, serwer ogólnie jest ciekawy, grałem przez 7 miesięcy i grało mi się zajebiście szkoda, że Azoom postanowił trzymać się jednej strony chodzi mi tu o Piekasza i Gildię Agonię, no ale cóż bywa i tak, życzę powodzenia w rozwoju i czekam na nowy serwer Azooma który startuje w wakacje ;) 

xD 

Opublikowano

Szkoda serwera, był dobry, miał potencjał, ale niestety administracja zje..ała go lenistwem. Niby reklama była chu,a prawda zapłacili 2/3 youtuberową po 10złoty na chipsy których mało kto ogląda i tyle było z tej reklamy. Administracja się teraz totalnie rozleniwiła nawet eventów już nie ma. Szkoda gadać. Azom kiedy otworzysz to s2? Bo podobno s2 będzie, bo tu już coraz mniej hajsu wpada. 

Opublikowano

A tak się o to spinałeś i pisałeś, że jest to tylko i wyłącznie moja chora wyobraźnia, ale cieszę się że sam to zauważyłeś i w końcu zrozumiałeś, że jest tak a nie inaczej. Powiem tak, serwer ogólnie jest ciekawy, grałem przez 7 miesięcy i grało mi się zajebiście szkoda, że Azoom postanowił trzymać się jednej strony chodzi mi tu o Piekasza i Gildię Agonię, no ale cóż bywa i tak, życzę powodzenia w rozwoju i czekam na nowy serwer Azooma który startuje w wakacje ;)

Teraz przejrzałem na oczy. Nie potrzebnie się tak spinałem, za co bardzo Cię przepraszam.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

GordOnix Ty już dawno odleciałeś z tej planety dlatego szkoda mi się na ten temat nawet wypowiadać...

Szkoda serwera, był dobry, miał potencjał, ale niestety administracja zje..ała go lenistwem. Niby reklama była chu,a prawda zapłacili 2/3 youtuberową po 10złoty na chipsy których mało kto ogląda i tyle było z tej reklamy. Administracja się teraz totalnie rozleniwiła nawet eventów już nie ma. Szkoda gadać. Azom kiedy otworzysz to s2? Bo podobno s2 będzie, bo tu już coraz mniej hajsu wpada. 

A to ciekawe,widzę niektórzy z swoich "plotek" które same tworzą i później piszą na MPC,wiedzą więcej od mnie nawet spraw dot.S2:)

Otóż Azoom nie planuje otwierać s2 i nawet nie było o tym mowy,jednakże "podobno" ma być według nie których znawców .

Brak słów.

Co do licznika jest on nie podkręcony i akurat pod tym względem mam czyste sumienie,a pierdolety pisane na forum nie wiele mają sie do rzeczywistości.Licznik jest w granicach błędu 50/70 graczy,jako tako bo to By BombWork,jednakże z naszej strony nie jest on nic tykany :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

GordOnix Ty już dawno odleciałeś z tej planety dlatego szkoda mi się na ten temat nawet wypowiadać...

A to ciekawe,widzę niektórzy z swoich "plotek" które same tworzą i później piszą na MPC,wiedzą więcej od mnie nawet spraw dot.S2:)

Otóż Azoom nie planuje otwierać s2 i nawet nie było o tym mowy,jednakże "podobno" ma być według nie których znawców .

Brak słów.

Co do licznika jest on nie podkręcony i akurat pod tym względem mam czyste sumienie,a pierdolety pisane na forum nie wiele mają sie do rzeczywistości.Licznik jest w granicach błędu 50/70 graczy,jako tako bo to By BombWork,jednakże z naszej strony nie jest on nic tykany :)

Pozdrawiam

[HA]True

S2 może dreikona nie robi, lecz robi nowy serwer na który pójdzie większość graczy z Dreikona, na dreikonie zostanie 100 graczy i serwer upadnie. 

Nawet dowodów szukać nie musiałem, sam się przyznałeś pozdro 600 True. 

http://scr.hu/2rvo/sg428

xD 

Opublikowano

S2 może dreikona nie robi, lecz robi nowy serwer na który pójdzie większość graczy z Dreikona, na dreikonie zostanie 100 graczy i serwer upadnie. 

Nawet dowodów szukać nie musiałem, sam się przyznałeś pozdro 600 True. 

http://scr.hu/2rvo/sg428

To trzeba być jednak ociężałym jak Ty Gord żeby nie umieć czytać z zrozumieniem.

Piszę JASNO I WYRAŹNIE że nie jest to S2,tylko drugi serwer (Inny),z resztą on go będzie jeszcze tyle robił że hoho poczekamy sobie,a przed Dreikonem świetlana przyszłość :)

WIadomo że tacy jak Ty będą zazdrościli sukcesu z serwerem Azoomowi,albo że ktoś zajął twoją posadę że tak to nazwę,lecz czas Gord pogodzić się z swoim smutnym losem,i otrzeźwieć trochę po czym zejść na ziemie.

Ps:KOCHAM MOJĄ ARLĘ <3

Opublikowano

Brak słów.

Pozdrawiam

[HA]True

Nie jest podkręcany, ta? 1050+ osób jest teraz na serwerze, m1 pewnie max. 120 osób z shopami. Powiedz mi, gdzie jest reszta? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie jest podkręcany, ta? 1050+ osób jest teraz na serwerze, m1 pewnie max. 120 osób z shopami. Powiedz mi, gdzie jest reszta? 

Kolego nie mam pojęcia nie latam za graczami jak pies.

Wiem co jest w skryptach strony,i czy licznik jest podkręcony ....

Licznik jest normalny,bez żadnych podkręcanek,jednakże widać że domagacie się żeby go wręcz zamiast podkręcać,zaniżyć od realnej liczby graczy :)

Opublikowano

Licznik jest normalny,bez żadnych podkręcanek,jednakże widać że domagacie się żeby go wręcz zamiast podkręcać,zaniżyć od realnej liczby graczy :)

Sory ale to jest jak dla mnie śmieszne, w jinno max 100 osób w shinsoo może z 50 a więc 800 osób expi tak ? Nie widzę jakoś tego. Gdyby wam zależało na serwie to byście zainwestowali w porządnych youtuberów, a nie w takich których wyświetlenia nawet do 1k nie dochodzą na filmach (Nie licząc darka) i do tego kręcą śmieszne materiały które nawet w 15% nie prezentują tego co serwer ma najciekawsze. 

Opublikowano

Powiem tak licznik nie jest może specjalnie podkręcany, ale po prostu nie działa on poprawnie tak jak mi azoom mówił niedawno, także. Mistrzu ja gram na serwerach od lat i wiem, kiedy na serwerze jest 1k ludzi a kiedy tyle nie ma, także nie oszukuj sam siebie, bo sam wiesz jak jest. 

To trzeba być jednak ociężałym jak Ty Gord żeby nie umieć czytać z zrozumieniem.

Piszę JASNO I WYRAŹNIE że nie jest to S2,tylko drugi serwer (Inny),z resztą on go będzie jeszcze tyle robił że hoho poczekamy sobie,a przed Dreikonem świetlana przyszłość :)

WIadomo że tacy jak Ty będą zazdrościli sukcesu z serwerem Azoomowi,albo że ktoś zajął twoją posadę że tak to nazwę,lecz czas Gord pogodzić się z swoim smutnym losem,i otrzeźwieć trochę po czym zejść na ziemie.

Ps:KOCHAM MOJĄ ARLĘ <3

No chyba ty jednak masz problemy z czytaniem z zrozumieniem, ponieważ wyraźnie napisałem, że Azoom robi nowy serwer ( inny) a nie s2 (na tych samych plikach etc) wiem tyle, że będzie to podobny Dreikon tyle że troszkę cięższy. 

Ps:Kocham Mojego Kota  <3

xD 

Opublikowano

Powiem tak licznik nie jest może specjalnie podkręcany, ale po prostu nie działa on poprawnie tak jak mi azoom mówił niedawno, także. Mistrzu ja gram na serwerach od lat i wiem, kiedy na serwerze jest 1k ludzi a kiedy tyle nie ma, także nie oszukuj sam siebie, bo sam wiesz jak jest. 

No chyba ty jednak masz problemy z czytaniem z zrozumieniem, ponieważ wyraźnie napisałem, że Azoom robi nowy serwer ( inny) a nie s2 (na tych samych plikach etc) wiem tyle, że będzie to podobny Dreikon tyle że troszkę cięższy. 

No to BANG

Otóż Cie od razu wyprowadzę z błędu kolego iż nie robi na tych samych plikach co Dreikon stoi-BANG KŁAMSTWO

Przecież potwierdziłem że licznik może działać nie poprawnie bo jest by BombWork jednakże jest on w granicach błedu około 50-70graczy.

Gord jak widać za mało grasz,lub zazdrość Cię tak pochłania że jesteś świadomy tego że jednak graczy jest tyle ile pisze,tylko żeby "zaszkodzić serwerowi" piszesz głupoty na forum :) Standard przy osobach które kierują się zawiścią a nie mózgiem :)

Opublikowano

No to BANG

Otóż Cie od razu wyprowadzę z błędu kolego iż nie robi na tych samych plikach co Dreikon stoi-BANG KŁAMSTWO

Przecież potwierdziłem że licznik może działać nie poprawnie bo jest by BombWork jednakże jest on w granicach błedu około 50-70graczy.

Gord jak widać za mało grasz,lub zazdrość Cię tak pochłania że jesteś świadomy tego że jednak graczy jest tyle ile pisze,tylko żeby "zaszkodzić serwerowi" piszesz głupoty na forum :) Standard przy osobach które kierują się zawiścią a nie mózgiem :)

Podkręcony o 70 graczy ? True chyba zgubiłeś jedno zero, ale wybaczam Ci bo słyszałem, że u Ciebie w gimbazie tylko do 10 uczą liczyć. 

True, nie żebym cię hejtował no ale taka prawda, jak widzisz nie tylko ja mam takie zdanie. 

xD 

Opublikowano

Podkręcony o 70 graczy ? True chyba zgubiłeś jedno zero, ale wybaczam Ci bo słyszałem, że u Ciebie w gimbazie tylko do 10 uczą liczyć. 

True, nie żebym cię hejtował no ale taka prawda, jak widzisz nie tylko ja mam takie zdanie. 

No tak tak Gord oczywiście!To w takim razie na dreikonie 1000-700 bo zero zgubiłem=300

Spokojnie,policzyłem na kalkulatorze bo jak to sam napisałeś u mnie w Gimbazie do 10 uczą liczyć.

Ale patrz teraz według Ciebie 300,kolega pisał 600 to ja już się gubić zaczynam!Już nie wiem któremu graczowi wierzyć żeby wiedzieć ile graczy gra na moim serwerze! xD

Gord pisałeś nie dawno że nie będziesz się udzielał a znów wróciłeś z swoją szaloną orgią pod ten temat jakby CI rozrywek w życiu zabrakło,czy Panowie z Invorii cię nie przyjeli do elity?:c

I zamiast pisać to samo co Ci na gg napisałem wstawie SS (Nauczyłem sie):

gijlhi.jpg

Ps:Kocham Cie Arla najmocniej na świecie <3

Opublikowano

No tak tak Gord oczywiście!To w takim razie na dreikonie 1000-700 bo zero zgubiłem=300

Spokojnie,policzyłem na kalkulatorze bo jak to sam napisałeś u mnie w Gimbazie do 10 uczą liczyć.

Ale patrz teraz według Ciebie 300,kolega pisał 600 to ja już się gubić zaczynam!Już nie wiem któremu graczowi wierzyć żeby wiedzieć ile graczy gra na moim serwerze! xD

Gord pisałeś nie dawno że nie będziesz się udzielał a znów wróciłeś z swoją szaloną orgią pod ten temat jakby CI rozrywek w życiu zabrakło,czy Panowie z Invorii cię nie przyjeli do elity?:c

I zamiast pisać to samo co Ci na gg napisałem wstawie SS (Nauczyłem sie):

gijlhi.jpg

Ps:Kocham Cie Arla najmocniej na świecie <3

300, 600, co za różnica. Jeżeli na liczniku jest 1000, więc 400 lub 700 to duża liczba graczy, myśl pls. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

300, 600, co za różnica. Jeżeli na liczniku jest 1000, więc 400 lub 700 to duża liczba graczy, myśl pls. 

Ale to ja piszę według waszej logiki i jednocześnie wyśmiewając to co wypisujecie...

Niestety kolego dziobak wyczuj tzw.ironie w tym że WY wiecie lepiej od właściciela serwera ile gra graczy na jego serwerze :)

To jest aż zabawne same w sobie,lecz desperackie "posty" w stronę serwera że licznik jest podkręcony nie wiele zaskodzą serwerowi,lecz rozumiem że niektórzy muszą wyrzucić swe emocję pod naszą prezentacją,rozumiemy i bardzo to szanujemy :)

Pozdrawiam!

[HA]True ;)

Mam nadzieję że Panowie darujecie sobie pisanie tych bzdur na forum,bo na prawdę nic tym nie zdziałacie na niekorzyść serwera,a widać że tylko do tego dojrzycie,a kto będzie chciał wejdzie na serwer i sam się przekona ile tak na prawdę gra graczy :)

Ja na razie już znikam,bo niestety muszę zająć się ważniejszymi sprawami niż odpisywanie na głupoty które ktoś napiszę pod prezentacją....

@down

Kurcze już miałem wyłączyć MPC,ale się jeszcze pokusiłem.

Dobra Lexus mam coś dla Ciebie w sam raz:

gorax_01.gif

Wypisujesz brednie tak samo jak Gord,bo oboje dostaliście po dupce wylatując z Teamu i dalej płaczesz o tym samym.Dziwne,teraz jakieś testy By Lexus and Azoom sie pojawiły,szkoda że wcześniej o nich nie pisałeś ale rozumiem że jak się wstawia bajki na MPC to muszą być bardziej kolorowe przykład By GordOnix.

Jedyne kłamstwa jakie widzę to niestety tylko z waszej strony wybacz ;)

Lexus kurcze no najwięcej robiłeś!Dziwne że jeszcze gracze na Dreikonie Ci pomnika ŚP.[sGM]Lexusa nie postawili.

Widzę Lexus że bacznie obserwujesz rynek allegro na naszym serwerze,miło z twojej strony! :)

To że muszę odpisywać na większość głupawych postów z waszej strony jest już wystarczającą karą dla mnie,z resztą powód bana masz jasny i wyraźny i po tym co tu wypisujesz każdy sobie zinterpretuje czy powód jest prawdziwy :)

Lexus wróć na ziemie,na prawdę,rozumiem że ludzie z którymi przebywasz zrobili Ci już wystarczający sajgon zamiast mózgu,lecz postaraj się chodź samodzielnie myśleć.Na przyszłość nie przekładaj ekwipunku dla administracji na swoją prywatną postać,by wygrać wojnę gildii z "SWOIMI NOWYMI KOLEGAMI" którzy właśnie robią Ci wodę zamiast mózgu,co niestety widać po tym co wypisujesz,smutne.Kiedyś byłeś inny,ale jak widać ludzie się z czasem zmieniają...

Dobranoc Wszystkim   :)

True :)

Opublikowano

Ale to ja piszę według waszej logiki i jednocześnie wyśmiewając to co wypisujecie...

Niestety kolego dziobak wyczuj tzw.ironie w tym że WY wiecie lepiej od właściciela serwera ile gra graczy na jego serwerze :)

To jest aż zabawne same w sobie,lecz desperackie "posty" w stronę serwera że licznik jest podkręcony nie wiele zaskodzą serwerowi,lecz rozumiem że niektórzy muszą wyrzucić swe emocję pod naszą prezentacją,rozumiemy i bardzo to szanujemy :)

Pozdrawiam!

[HA]True ;)

Mam nadzieję że Panowie darujecie sobie pisanie tych bzdur na forum,bo na prawdę nic tym nie zdziałacie na niekorzyść serwera,a widać że tylko do tego dojrzycie,a kto będzie chciał wejdzie na serwer i sam się przekona ile tak na prawdę gra graczy :)

Ja na razie już znikam,bo niestety muszę zająć się ważniejszymi sprawami niż odpisywanie na głupoty które ktoś napiszę pod prezentacją....

Co ty mozesz wiedziec jak nawet na serwer nie wchodzisz? xD 

licznik nie nalicza prawidlowo, sam Azoom to potwierdzal a ja jako byly GM robilem nieraz testy.  Wyniki są mniej wiecej takie: 1000 na liczniku = 400-450 w grze

i nie pierdol już bo żal patrzeć na te kłamstwa

PS. pozdrawiam bana na forum za "działanie na niekorzyść serwera", gdzie ja zrobiłem dla tego serwera więcej niż ktokolwiek :)

aa i jeszcze jedno, bryłki na allegro w pakietach po 3000 sztuk nie biorą się znikąd  :D

siemanko 

Opublikowano

Nikogo nie hejtuje, wyrażam swoją opinie. Tak jak wcześniej pisałem uważam że Dreikon jeśli chodzi o sam serwer jest naprawdę dobry, spędziłem tam 4 miesiące i mogę szczerze powiedzieć ze na lepszym serwerze easy nie grałem, ale niestety metin jest grą multiplayer, a na dreikonie niestety robi się powoli singiel player bo ludzie odchodzą/sprzedają eq, bo widzą co się dzieje i co administracja odwala. Olewacie graczy, na tsie nawet nie ma głupiego adma od wymian, tylko jakiś test gm który ma zablokowane pw na tsie ;). Widać ze true chce zarobić, ale nie za bardzo zainwestować. 

Opublikowano

Jak najbardziej polecam , zacząłem grać i nie narzekam , gra się przyjemnie lecz troszkę exp na wyższych lvlach wolny ale ujdzie :)

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...