Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ja mam problem z rejestracją? Po wypełnieniu wszystkich pól wyskakuje mi komunikat: "Wypełnij kod capatacha". Problem w tym, że takiego tam nie ma.

To jest taki obrazek, który trzeba złożyć ^^

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Tylko ja mam problem z rejestracją? Po wypełnieniu wszystkich pól wyskakuje mi komunikat: "Wypełnij kod capatacha". Problem w tym, że takiego tam nie ma.

Sprobuj zarejestrowac sie z innej przegladarki

Srij9JT.png

Opublikowano

Jest tu jeszcze jakiś hosting do pobrania clienta ? bo ze strony głównej mega mi nie działa ( pobierałem 3 razy i pisze mi ciągle że archiwum jest uszkodzone ( antywirus wyłączony , i nic nie stopowało pobierania )) a na drugim hoście client pobiera mi się 8 godzin -.- także pozdro 600 

Opublikowano

Jest tu jeszcze jakiś hosting do pobrania clienta ? bo ze strony głównej mega mi nie działa ( pobierałem 3 razy i pisze mi ciągle że archiwum jest uszkodzone ( antywirus wyłączony , i nic nie stopowało pobierania )) a na drugim hoście client pobiera mi się 8 godzin -.- także pozdro 600 

Na forum w subforze Poradniki masz temat "Dreikon Client v2" czy coś w ten deseń 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Na forum w subforze Poradniki masz temat "Dreikon Client v2" czy coś w ten deseń 

Temat jest do usunięcia ... nic w nim nie ma . A chciałem zagrać na tym serwerze :/

Opublikowano

Sa tutaj jakies bugi typu wywalanie z gry bo cos slyszalem (albo pomylilem servery).

Jak z eq i lvlem?

Czy w pvp kazda klasa jest rowna?      ( Nie pisac mi ze to zalezy od umiejetnosci bo to nie jest hard)

I czy oplaca sie tutaj grac?

Opublikowano

Ile gra średnio osób na tym serwerze?

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Elegancko :3

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Ponawiam.

Jest tu jeszcze jakiś hosting do pobrania clienta ? bo ze strony głównej mega mi nie działa ( pobierałem 3 razy i pisze mi ciągle że archiwum jest uszkodzone ( antywirus wyłączony , i nic nie stopowało pobierania )) a na drugim hoście client pobiera mi się 8 godzin  -.- także pozdro 600 

Opublikowano

Ponawiam.

Jest tu jeszcze jakiś hosting do pobrania clienta ? bo ze strony głównej mega mi nie działa ( pobierałem 3 razy i pisze mi ciągle że archiwum jest uszkodzone ( antywirus wyłączony , i nic nie stopowało pobierania )) a na drugim hoście client pobiera mi się 8 godzin  -.- także pozdro 600 

Pisz na forum, szybciej uzyskasz odp.

Sa tutaj jakies bugi typu wywalanie z gry bo cos slyszalem (albo pomylilem servery).

Jak z eq i lvlem?

Czy w pvp kazda klasa jest rowna?      ( Nie pisac mi ze to zalezy od umiejetnosci bo to nie jest hard)

I czy oplaca sie tutaj grac?

Były, już praktycznie nie ma

EQ nie jest trudne, lvl także szybko się wbija

Hmmm, Mental i BM przeważają, lecz Bodziakiem możesz także coś pokazać

Tak, możesz zaistnieć od zera

Tu taki mały harmonogram eventów

Dreikon:

25.04.2014 (piątek) 20:00 : Bonus EXP 30% (18 godzin),

26.04.2014 (sobota) 20:00 : Event OX [3 rundy] - Wejście Uriel,

27.04.2014 (niedziela) 12:00 : Event Zabij Tanaka (podział poziomowy) - Wejście Uriel

Wyjątkowo w tym tygodniu OX został przełożony z piątku na sobotę.

TeamSpeak3:

26.04.2014 (sobota) 18:00 : Event Idol

IP: ts.dreikon.pl

Zapisy odbywają się na TS3 na kanale "Zapisy na Idola"

NAGRODY:

1 MIEJSCE : Vip Idol + 200SM

2 MIEJSCE : 150SM

3 MIEJSCE : 100SM

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ile gra średnio osób na tym serwerze?

Na liczniku 1200 w grze około 500-600 MAX. także pozdro ;p 

SS z shinsoo Ch1 : http://scr.hu/2rvo/51wnx w jinno ciup więcej, ponieważ sklepy. 

True zaraz będziesz hejtował, no ale niestety taka jest prawda ;( 

To jest jedna z głównych przyczyn dlaczego sprzedałem konto. 

xD 

Opublikowano

SS z shinsoo Ch1 : http://scr.hu/2rvo/51wnx w jinno ciup więcej, ponieważ sklepy. 

Ty Gordon, cofnij się o kilka stron w tył i sam powiedz, czemu teraz zdanie zmieniasz? Już spinać się zaczynasz? Odszedłeś i głupoty gadasz, pis. O której godzinie to SS robiłeś, 2 w nocy? Dowody że jest podkręcony? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ty Gordon, cofnij się o kilka stron w tył i sam powiedz, czemu teraz zdanie zmieniasz? Już spinać się zaczynasz? Odszedłeś i głupoty gadasz, pis. O której godzinie to SS robiłeś, 2 w nocy? Dowody że jest podkręcony? 

Looknij sobie godzinę w prawym górnym rogu, poza tym wejdź teraz i zobacz ile jest ;)

/// Broniłem serwera racje, i pisałem takie bajki, ponieważ kumplowałem się z teamem, ale niestety azoom się sprzedał, i czas na fakty. 

xD 

Opublikowano

Hahaha ale beka  z ciebie nw czy masz zacofanie umyslowe ale ok jak jeszcze grales to polecales dreikona jak nie wiadomo jak i tak mowiles ze mega duzo ludzi gra a teraz go hejtujesz? hahhaha.

@av: wy tez mieliscie takie lagi na oxie? bylem 4 kontami i mialem lagi ;/

Opublikowano

Dobra ja się z wami spinać nie będę piszę tylko jakie są fakty, na serwerze nie gra tyle ludzi ile jest na liczniku pisał mi to nawet azoom, jak nie wierzycie zapytajcie lexusa dawnego gamemastera serwera. 

xD 

Opublikowano

Dobra ja się z wami spinać nie będę piszę tylko jakie są fakty, na serwerze nie gra tyle ludzi ile jest na liczniku pisał mi to nawet azoom, jak nie wierzycie zapytajcie lexusa dawnego gamemastera serwera. 

To dlaczego jak GRALES to wmawiales ludziom ze tak duzo ludzi gra na serverze i jaki on nie jest zajebisty? po prostu lizales dupsko jestes tak samo fałszywy :)

Opublikowano

To dlaczego jak GRALES to wmawiales ludziom ze tak duzo ludzi gra na serverze i jaki on nie jest zajebisty? po prostu lizales dupsko jestes tak samo fałszywy :)

Tak jak pisałem, kumplowałem się z teamem i pomagałem w reklamie. 

xD 

Opublikowano

Pisał już... To może gordon podasz jakieś dowody? To wiemy że się kumplowałeś, ale SS czy coś

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Tak jak pisałem, kumplowałem się z teamem i pomagałem w reklamie. 

Daj jakikolwiek dowod ze mowisz prawde :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...