Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLECAM SERVER. 

Faktycznie co jakis czas jest lagg lecz serwer ten sie rozwija i ma bardzo fajny pomysł na grę

~MilionZTruty

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również powróciłem do  gry, ponieważ nie ma żadnych fajnych easy, a ten serwer bynajmniej jest stabilny i gra dosyć sporo ludzi. Niedługo wchodzą sporo nowości, więc będzie co robić. 

serwer działa cały czas ;)

Plz ;-;. Kilka miesięcy temu mówiłeś, że serwer jest tak c*****y, po wbiciu maksymalnego lvl'a nie ma co robić, licznik podkręcany, a teraz? Znów wracasz do starych korzeni? Invoria już się znudziła? Fakt faktem, teraz wychodzi jakaś tam aktualizacja, z ciekawości obejrzałem SS z forum i wygląda to całkiem dobrze, lecz nie sam klimat gry tworzy udaną rozrywkę ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

serdecznie zapraszam na serwer, miła atmosferka.

Także nic innego jak tylko i wyłącznie grać.

Prezentacja git.

Prezentacja nie jest uaktualniona.Aktualnie Max.Lv to 205 oraz set biżu i broni/zbroji na 205.

Opublikowano

Plz ;-;. Kilka miesięcy temu mówiłeś, że serwer jest tak c*****y, po wbiciu maksymalnego lvl'a nie ma co robić, licznik podkręcany, a teraz? Znów wracasz do starych korzeni? Invoria już się znudziła? Fakt faktem, teraz wychodzi jakaś tam aktualizacja, z ciekawości obejrzałem SS z forum i wygląda to całkiem dobrze, lecz nie sam klimat gry tworzy udaną rozrywkę ;)

Byłem w konflikcie z azoomem, ale już sobie wszystko wyjaśniliśmy i jest okej ;) Poza tym, od czasów gdy skończyłem tu grę, grałem na 30 serwerach i żaden mi się nie spodobał, invoria niby spoko ale tam wgl wojen nie ma więc ja podziękuje. 

xD 

Opublikowano

ile +/- graczy online w taką niedziele po południu ?

Na stronie masz licznik - 570 teraz. W rzeczywistości jest inaczej ;) Gordonix może ci wszystko wytłumaczyć

1394047278-U990178.png

Opublikowano

hmm, grałem, grałem, nagle konto opier*olone, komp w 100% czysty, ja jedyny właściciel kompa no i poszło sie yebać że niby hasła nie upilnowałem o.O Kolega w sumie to samo, a grał z 2 tyg zamieniając jakąś tam top8 surę z Ravii na bryłki tutaj. generalnie to nie polecam, grałem bo grałem, nie było lepszego mediuma kiedy miałem chcice na metka. Wkurwiające 175lvle robiące questa bijące wszystko co ma mniejszy lvl, nie raz stojąc na mouncie pod handlarą byle tylko nikt nie wstał i nie spierdolił im spod miecza ;) I ten ból dupy kiedy zrobiłem surę z rozpro na P, mega płacz świadczący o tym, że znaczna część graczy była <16 lat :| No i generalnie to ze 3 razy wyjebało mnie z OX'a mimo, że stałem na dobrej odpowiedzi, dużo głębiej np. na X'ie jak pozostali, którzy dalej brali udział. Meh.

łatwo zarobić na eventach, potem dość średnio jeśli by się chciało zaczynać od 0, ale wiadomo jak sie dobrze zakręci to nawet git. Jednak nie wróciłbym do tego serwera za nic ;)

167161466687770313241.png

Opublikowano

hmm, grałem, grałem, nagle konto opier*olone, komp w 100% czysty, ja jedyny właściciel kompa no i poszło sie yebać że niby hasła nie upilnowałem o.O Kolega w sumie to samo, a grał z 2 tyg zamieniając jakąś tam top8 surę z Ravii na bryłki tutaj. generalnie to nie polecam, grałem bo grałem, nie było lepszego mediuma kiedy miałem chcice na metka. Wkurwiające 175lvle robiące questa bijące wszystko co ma mniejszy lvl, nie raz stojąc na mouncie pod handlarą byle tylko nikt nie wstał i nie spierdolił im spod miecza ;) I ten ból dupy kiedy zrobiłem surę z rozpro na P, mega płacz świadczący o tym, że znaczna część graczy była <16 lat :| No i generalnie to ze 3 razy wyjebało mnie z OX'a mimo, że stałem na dobrej odpowiedzi, dużo głębiej np. na X'ie jak pozostali, którzy dalej brali udział. Meh.

łatwo zarobić na eventach, potem dość średnio jeśli by się chciało zaczynać od 0, ale wiadomo jak sie dobrze zakręci to nawet git. Jednak nie wróciłbym do tego serwera za nic ;)

Jeżeli chodzi i OX to nie raz miałem taką sytuacje, lecz można tam dobrze zarobić. Po wygraniu dostaje się skrzynkę OX, z której można zarobić praktycznie 200 bryłek. Eventy podobnie. Wystarczą 2/3 konta (boty) na noc i super zarobek.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

W najbliższym czasie na serwer zostanie wprowadzona dość znacząca aktualizacja (przejście na nowsze pliki).

Więcej informacji znajdziecie na naszym forum w tym temacie.

Jest również dostępna otwarta beta: tutaj.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Warto zaczynać grę znaczy od 120lvl ;d ?

Stabilny serwer, trochę nudno, ale na ten czas warto wpaść:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...