Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pare pytan:

Oplaca sie tu  grac od 0? Tak

ile os dzinnie? 700+

w ile wbije max lvl? myślę, że w tydzień luźnym tempem

i jaka klasa jest przewyzszajaca pvp? wp, mental, body

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Mam pare pytan:

Oplaca sie tu  grac od 0? Tak

ile os dzinnie? 700+

w ile wbije max lvl? myślę, że w tydzień luźnym tempem

i jaka klasa jest przewyzszajaca pvp? wp, mental, body

A powiesz mi jak bedzie z bm/szamanem? dadza rade?

Opublikowano

Wątpię, tylko te przewyższają. Co do wbicia max lvl to 7 dni nie wystarczy. Wczoraj była aktualizacja i zwiększono poziom do 205.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Healer też ładnie kosi, po aktualizacji 190 healer był praktycznie top1 postacią, jedynie miał problemy z bodziakiem.

Kiedyś bugowali, dawno temu, wszyscy dostali bany... BM, mental i ew. body to klasy przewyższające 

Nie kłam ludzi, bo bugowali zaledwie jeszcze miesiac temu przez prawie pół roku. Dostały bany tylko osoby z FearFactory za bug z SM, ja za amulety, runy, kryształy, biologa nie dostałem, bo sprzedałem konta i wszystko.

Gdybym nie sprzedał tych bugów dla True to dalej byłyby.

Opublikowano

Kiedyś bugowali, dawno temu, wszyscy dostali bany... BM, mental i ew. body to klasy przewyższające 

Mistrzu, oprócz Gildii Fearfactory, nikt nie został zbanowany. Mogę ci wejść teraz na konto i zarzucić parę amuletów. 

xD 

Opublikowano

Mistrzu, oprócz Gildii Fearfactory, nikt nie został zbanowany. Mogę ci wejść teraz na konto i zarzucić parę amuletów. 

Ok, wbij, wezmę (to nie sarkazm). 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Przesiedziałem dzisiaj kawał dnia na serwerze i grało mi się naprawde fajnie ;) Sporo fajnych osób gra i łatwo jest się dorobić od zera (DOSŁOWNIE!).

JEDNO mnie tylko WKURZA.

JAK NAPRAWIĆ TO C++  KTÓRE WYSKAKUJE TYLKO W M1 -.- 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przesiedziałem dzisiaj kawał dnia na serwerze i grało mi się naprawde fajnie ;) Sporo fajnych osób gra i łatwo jest się dorobić od zera (DOSŁOWNIE!).

JEDNO mnie tylko WKURZA.

JAK NAPRAWIĆ TO C++  KTÓRE WYSKAKUJE TYLKO W M1 -.-

Nie chce tu linków wysyłać do forum dreikona, ale tam poradnik, rozpoznasz po nazwie 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie chce tu linków wysyłać do forum dreikona, ale tam poradnik, rozpoznasz po nazwie 

Nie wywala już ;d

@topic

Jutro jest exp ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wywala już ;d

@topic

Jutro jest exp ?

Przez najbliższe 2 tygodnie nie będzie, z powodu aktualizacji poziomowej.

P.S Skup się na obowiązkach kidmoda ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Chcesz się pochwalić jakimś osiągnięciem na naszym serwerze?Przedstawić swoją postać?Ciekawe SS-y z Dreikona oraz zdjęcia powiązane z naszym serwerem możecie podsyłać na email [email protected] z swoim Nickiem z gry!Postaram się wszystko na bieżąco dodawać na FanPage serwera :)
Pozdrawiam!
[HA]True!

Opublikowano

To co z tego, że bugowali ?

Wiele osób wmawia, że żadnych bugów nie było i że trwały tylko kilka dni, to ja napisałem bo byłem jednym z trzech osób, który korzystały z niego przez prawie pół roku i zarobiły na niej spore kokosy.

Teraz są naprawione bo wszystkie sprzedałem im.

Opublikowano

Serwer dość dobrze zrobiony. Mam na myśli to ,ze Yangów na zmianki/ulepszenia nie brakuje. W dodatku można sobie bez większych problemów wydropic itemki(stalki/bronie 65lv/75lv) i ulepszacze do nich. Jedynym mankamentem jest exp od 130lvl który moim zdaniem jest trochę za ciężki jak na taki lvl, ale da się to przeżyć i sam wbiłem już 155lv nie grająć długo. Kolejnym plusem jest to że na serwerze nie brakuję ludzi. Codziennie gra ok. 1k osób. Administracje oceniam dość pozytywnie gdyż wszelkie bugi(mówię tu np. o braku dropu z bossów bo nie ma na serwerze wielkich bugów) naprawiają na bieżąco i szybko. To chyba tyle, jeszcze raz POLECAM !

Opublikowano

Zakładka dreikon.pl/pobierz nie działa a szkoda bo chciałem pobrać serwer.

#rein

Opublikowano

W Godzinach szczytu dochodzi nawet do 1000+, ja dzis zaczolem od poczatku i bardzo przyjemnie sie gra takze polecam. Jeszcze chcialem zapytac czy BS czy cos jest dozwolony bo nie doczytalem o tym ?

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...