Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a do łuku lud\kryt\sił\zrek\szyb zaklec czy zamiast szyb. zaklec szycie ,albo omdlenia?

jak z szamanen też go robic pod srednie?

Łuk - Siła / Zr / Lud / Kryt / Zaklęcie

Co do szamana to smoka polecam robić pod ŚR, a healera pod UM.

39935986022375653157.png

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer, przybywa coraz więcej graczy. ;)

W połowie sierpnia wejdzie duża aktualizacja. Serwer będzie przechodził na nowe pliki. ;) 

Pozdrawiam Jabson. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale pisze server Easy ale to nie ejst easy to jest bardziej Medium niz easy...

chyba cie porąbało, lepszego easy nie widziałem niż ten, no chyba że grasz na siłe to wtedy może być medium 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ale pisze server Easy ale to nie ejst easy to jest bardziej Medium niz easy...

To jest easy...

Może ktoś zrobić ss z m1 jinno? Chciałbym zobaczyć czy jest chociaż z 50 sklepów...  

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Siema opłaca się tu zaczynać od zera ?

Tak i nie. Łatwo się dorobić kokonów, wystarczy wiedzieć co i jak oraz znać ekonomie serwera. Nie ponieważ 0 eventów ze strony administracji, pewnie jakiś OX w piątek, od święta drop jakiegoś itemka z czego jest dobry drop, a raz na 4/6 miesięcy jakaś aktualizacja.

501 osób na kanale? Ciekawe 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ile tutaj ludzi gra?

I jeszcze jedno pytanie :) Czy na tym serwie jest problem z tym gównem : "microsoft visual c++" ? Lub z wywalaniem poprzez pierscień teleportacji ?

erfgreg.png

Opublikowano

Ile tutaj ludzi gra?

I jeszcze jedno pytanie :) Czy na tym serwie jest problem z tym gównem : "microsoft visual c++" ? Lub z wywalaniem poprzez pierscień teleportacji ?

Nie sugeruj się licznikiem, bo na prawie każdym serwerze nie działa on poprawnie lub jest podkręcony, wejdź do gry i sam zobacz ;)

xD 

Opublikowano

Kurde właśnie w tym problem że pobrałem/spaczowałem i wyskakuje mi "microsoft visual c++ to już mam pograne :/ I to tylko Na Dreikonie tak mam i Invori.. szlak to trafi..

I dzięki za info :) Like w profilu masz ;)

erfgreg.png

Opublikowano

Kurde właśnie w tym problem że pobrałem/spaczowałem i wyskakuje mi "microsoft visual c++ to już mam pograne :/ I to tylko Na Dreikonie tak mam i Invori.. szlak to trafi..

I dzięki za info :) Like w profilu masz ;)

pobierz microsoft visual c++ . .

licznik jest podkręcony, serwer sam w sobie nudny, grałem i nie polecam, is tani ale na większym levelu bez niego lepiej nie grajcie, sam miałem full is także wiem:P

licznik jest podkręcony o jakieś 300 graczy (gdy jest 1k) co jest rzadkością, eventy są te same - odgrzewane.

Opublikowano

pobierz microsoft visual c++ . .

licznik jest podkręcony, serwer sam w sobie nudny, grałem i nie polecam, is tani ale na większym levelu bez niego lepiej nie grajcie, sam miałem full is także wiem:P

licznik jest podkręcony o jakieś 300 graczy (gdy jest 1k) co jest rzadkością, eventy są te same - odgrzewane.

Ja już pobierałem to kilka razy i nic.. dalej to samo..

erfgreg.png

Opublikowano

Uhuhu. Wielu graczy widzę. Nudny serwer, pograłem 5 minut i skończyłem. ^^

Nudny powiadasz?  Wbij 205 eq, zobaczymy czy dalej będziesz się nudził. ;) 

Jak najbardziej Polecam oraz Zapraszam na server. Co raz więcej graczy przybywa. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Uhuhu. Wielu graczy widzę. Nudny serwer, pograłem 5 minut i skończyłem. ^^

C**j wbijam w ten serwer, ale ascarial też nie jest ciekawy po wbiciu 115 lvl-a na WH i zrobieniu eq xD, ale chociaż trochę kasy się zyskało za sprzedaż xD

io7e.jpg

Opublikowano

No to tak gram już 9 miesięcy. Server stabilny, bez żadnych problemów. ;)

Jak najbardziej polecam oraz Zapraszam na server. 

Obecnie można na wszystkim ładnie zarobić. ;) 

2e6ftab.png

Opublikowano

Również powróciłem do  gry, ponieważ nie ma żadnych fajnych easy, a ten serwer bynajmniej jest stabilny i gra dosyć sporo ludzi. Niedługo wchodzą sporo nowości, więc będzie co robić. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...