Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swojego czasu grałam na serwerze mogę o nim napisać tyle że jest dobrym serwerem

Expi się łatwo,z ulepszaczami nie ma zbytnio problemu. Dużo gra osób bynajmniej grało

jakieś pół roku temu nie wiem jak jest teraz ale ponoć mniej ludzi a z tego co wiem

ze odchodzą   z powodu panującej nudy na serwerze. Także odeszłam/zawiesiłam

konto z tego powodu (nudy na serwerze i powtarzających się eventów)

Myślę że powinna administracja przeprowadzić ankiete wśród graczy Dreikon ''

co można by było zmienić/wprowadzić do serwera'' sądzę że dzięki radą

mogła by się poprawić nieco sytuacja serwera a ja np bym może wróciła .

Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.

Pozdrawiam ;)

wilowo.jpg

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram jakoś 4 dni (?) i jest dobrze, jedyne co to wygląd zbroi i broni... oraz dungeony, dodajcie tego więcej a bronie i zbroje zmieńcie bo to jest masakra, mam nadzieje że serwer dalej będzie się rozwijał, polecam wszystkim i zapraszam do gry! ;)

Opublikowano

Siema . 

Warto zagrać na serwerze ? Proszę o odpowiedzi na pw bo nie wiem czy pobierać ;)

Nie. Na stronie pustki od 2 tygodni, licznik podkręcony, to tak ogólnie ;) Wszyscy gracze już odchodzą. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Siema . 

Warto zagrać na serwerze ? Proszę o odpowiedzi na pw bo nie wiem czy pobierać ;)

Warto. Mimo hejtów (to jest sprawa osobista) kolegi up, serwer jest wart uwagi. Ludzi gra sporo, dużym atutem też jest stabilność i to że serwer stoi już kilka miesięcy. 

Nie. Na stronie pustki od 2 tygodni, licznik podkręcony, to tak ogólnie ;) Wszyscy gracze już odchodzą. 

Owszem, ostatnie 2 tygodnie liczba graczy nieco spadła w tygodniu, koniec roku szkolnego i dzieci poprawiają oceny :) W weekend ludzi jest sporo i przestań Dziobak już hejtować ten serwer, najwyższy czas byś poszukał innego :P

Opublikowano

Fajny serwer! Polecam wbijać każdemu.

Jedna rzecz tylko mnie denerwuje - bez wbicia lvla - jesteś nikim.

Niestety tu trzeba expić, żeby mieć coś do powiedzenia w pvp. Ja tam na innych serwerach lubiłem się bawić na niższych lvlach bijąc te wyższe - tu takie coś nie przejdzie. wszystko zalezy od lvla. 

Metin2

Opublikowano

Dnia 27.06.2014 od godziny 24:00 włączony zostanie Event Mundialowy - drop piłek
Zabawa trwa do 04.07.2014 (18:00)

Drop z piłek :
- Losowy Ulepszacz (40%)
- 1.000.000 yang (20%)
- x3 Losowa perła (10%)
- 5x Losowa Mikstura Smoka (10%)
- Zaczarowanie Zwierzątka(10%)
- x10 Zasuszona Głowa (5%)
- x1 PD/Rękawica Złodzieja/Szczęśliwa Moneta 3h  (3%)
- Amulet Wojenny/Potwora (1,7%)
- Legendarna Fryzura (0,02%) 
- Kostium Hwang Biały(0,01%)

Dodatkowo:
27.06.2014 - Exp 30%
28.06.2014 - Exp 40%
29.06.2014 - Exp 50%

Zapraszamy do wzięcia udziału w Mundialowym Pucharze Gildyjnym. Zapisy na forum do Piątku (27.06.2014) do godziny 20:00.

Ps.Ogarnijcie tę administratorke Astoria,przezywa ciagle na czat boksie.

Ps.Zartowałem,Astoria jest super !!!!!!

Opublikowano

Dnia 27.06.2014 od godziny 24:00 włączony zostanie Event Mundialowy - drop piłek

Zabawa trwa do 04.07.2014 (18:00)

Drop z piłek :

- Losowy Ulepszacz (40%)

- 1.000.000 yang (20%)

- x3 Losowa perła (10%)

- 5x Losowa Mikstura Smoka (10%)

- Zaczarowanie Zwierzątka(10%)

- x10 Zasuszona Głowa (5%)

- x1 PD/Rękawica Złodzieja/Szczęśliwa Moneta 3h  (3%)

- Amulet Wojenny/Potwora (1,7%)

- Legendarna Fryzura (0,02%) 

- Kostium Hwang Biały(0,01%)

Dodatkowo:

27.06.2014 - Exp 30%

28.06.2014 - Exp 40%

29.06.2014 - Exp 50%

Zapraszamy do wzięcia udziału w Mundialowym Pucharze Gildyjnym. Zapisy na forum do Piątku (27.06.2014) do godziny 20:00.

Ps.Ogarnijcie tę administratorke Astoria,przezywa ciagle na czat boksie.

Ps.Zartowałem,Astoria jest super !!!!!!

taki sam event jak w wielkanoc, dzień dziecka.. to żart?

gdzie ta wielka reklama która miała być?

Opublikowano

taki sam event jak w wielkanoc, dzień dziecka.. to żart?

gdzie ta wielka reklama która miała być?

Jej nigdy nie będzie, to chyba oczywiste. Eventy... Cały czas to samo. Na święta będą pewnie dropić prezenty, a drop ten sam. Mundial trwa dłużej, a event tak krótko? Plz...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

No niestety administracja się strasznie opierdala, ale sam serwer w sobie fajny. Gdyby wyjebać administracje i dać nową, która się stara - serwer najlepszy w Polsce.

Metin2

Opublikowano

Serwer pod względem grywalności jest zaj*ist,brakuje tylko częstszych i trudniejszych aktualizacji.Generalnie POMPA w chu************

Aktualnie 902 graczy online !

Opublikowano

Serwer pod względem grywalności jest zaj*ist,brakuje tylko częstszych i trudniejszych aktualizacji.Generalnie POMPA w chu************

Aktualnie 902 graczy online !

Chyba 402. Fakt, serwer dobry, lecz licznik podkręcony, a administracja ma na niego wyjebana. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Chyba 402. Fakt, serwer dobry, lecz licznik podkręcony, a administracja ma na niego wyjebana.

Idz byc chu*em gdzie indziej,ok? zakompleksiony 14 latku :>

aw.gdzie dropi Fioletowa Skala?

Opublikowano

Jezu Dziobak i nie znudzi Ci się pierdolenie głupot w tej prezentacji :D

Pogódż się już z tym chłopie że wyjebali Cie z tego serwera i daj se już siana :D Nie rób z siebie jeszcze większego pajaca niż jesteś :P

Serwer polecam. Ludzi jest sporo, serwer stabilny pod każdym względem. Fajnie się gra.

Warto.

Opublikowano

Jezu Dziobak i nie znudzi Ci się pierdolenie głupot w tej prezentacji :D

Pogódż się już z tym chłopie że wyjebali Cie z tego serwera i daj se już siana :D Nie rób z siebie jeszcze większego pajaca niż jesteś :P

Serwer polecam i zapraszam. Ludzi jest sporo, serwer stabilny pod każdym względem.

Warto.

Pomyłka. Konto sprzedałem, a dokładniej 1,5k bryłek. Jaki ban? Nie każdy zgadza się z twoją opinią, a to nie jest hejt. Mam prawo wyrazić zdanie o serwerze czy liczniku.

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...