Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To byłem ja ;). Gord, po co mieszasz gimnazjum do niego? Jak jeszcze grałeś to zawsze im dupę lizałeś...

Jak im lizałem dupę ? Językiem czy czym ? masz jakieś dowody, zdjęcia ? filmik ? 

Azoom, True było wam przyjemnie ;d ? 

Cieszę się. 

xD 

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak im lizałem dupę ? Językiem czy czym ? masz jakieś dowody, zdjęcia ? filmik ? 

No wcale nie lizales im dupy tylko pisales po 20 razy jaki dreikon to nie jest ale ok to nie jest lizanie wedlug twojego rozumowania?

Opublikowano

No wcale nie lizales im dupy tylko pisales po 20 razy jaki dreikon to nie jest ale ok to nie jest lizanie wedlug twojego rozumowania?

A to teraz, jak ktoś napiszę pod tematem, że poleca serwer to oznacza, że lizę dupę administracji. O nie wiedziałem, dzięki przyda mi się na przyszłość. 

@Dziobak_2 dokładnie tak jak mówisz. 

xD 

Opublikowano

A to teraz, jak ktoś napiszę pod tematem, że poleca serwer to oznacza, że lizę dupę administracji. O nie wiedziałem, dzięki przyda mi się na przyszłość. 

Poczekamy nie więcej niż 2 tygodnie i pod prezentacją Inv*rii będziesz pisał - Zapraszam na serwer, dobra atmosfera, graczy 1,1k online.

@Edit

Takie błędne koło, minie kilka miesięcy, spiny się zaczną, potem zmienisz serwer i tak w kółko, ta? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@Dziobak_2 dokładnie tak jak mówisz. 

583b857482_ty_tak_na_serio_.jpg

@av: Skad Bao-Bao?

Opublikowano

Z isa ;) lub możesz kupić od innych graczy za yangi. 

Tak, teraz po 400kk bao bao ;). Lepiej z IS, wydać parę groszy... Gordon wow, stare czasy, taki pomocny, wow 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Poczekamy nie więcej niż 2 tygodnie i pod prezentacją Inv*rii będziesz pisał - Zapraszam na serwer, dobra atmosfera, graczy 1,1k online.

@Edit

Takie błędne koło, minie kilka miesięcy, spiny się zaczną, potem zmienisz serwer i tak w kółko, ta?

5 minut temu napisał, że poleca invor*e, taki szczegół.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Tak, teraz po 400kk bao bao ;). Lepiej z IS, wydać parę groszy... Gordon wow, stare czasy, taki pomocny, wow 

Dokładnie GordOnix taki pomocny, wow !! 

Czy ja wiem, 400kk to kwesta paru minut, na amuletach ;) 

xD 

Opublikowano

;) Przed eventem wielkanocnym amulety chodziły po 80/100kk, chyba normalna cena ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Coś dla Cb GordOnix :)

Na serwerze aktualnie jest 1126 online :)

Przypominajka o trwającym evencie:

27.04.2014 (niedziela) 20:00 : Event Zabij Tanaka (podział poziomowy) - Wejście Uriel

Zapraszam na TS Dreikona: TsGames.pl

Opublikowano

Trudne Sprawy ! Kiedyś przez czytanie takich rzeczy i przejmowanie się takim czymś będę łysy :)

Kiedy będzie jakaś aktualizacja ?

Serwer polecam i zapraszam ludzi z bujną czupryną :D

Opublikowano

Trudne Sprawy ! Kiedyś przez czytanie takich rzeczy i przejmowanie się takim czymś będę łysy :)

Kiedy będzie jakaś aktualizacja ?

Serwer polecam i zapraszam ludzi z bujnryną :D

Pierwszego Maja, nowa mapa, 205 Lvl ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nowy Dungeon który bd na 190 : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1184045-sniezne-lochy/#entry10132659

A mapka bd wyglądać tak : 

http://scr.hu/2rvo/rngqk

Pozdrawiam.

Wow, najsowy spoiler. Nie rozumiem tylko po co to robisz? Widzę, że SS nawet z dreikona, więc administracja Ci zaufała, a Ty pokazujesz tylko swoją inteligencje. Miejmy nadzieje, że panowie z Invorii będą bardziej wyrozumiali (bez obrazy administracjo Dreikona). Jeszcze napisz, że bon to orki, pewnie nikt nie wie. Czemu na tej mapie jest Smok Wojownik z 175? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wow, najsowy spoiler. Nie rozumiem tylko po co to robisz? Widzę, że SS nawet z dreikona, więc administracja Ci zaufała, a Ty pokazujesz tylko swoją inteligencje. Miejmy nadzieje, że panowie z Invorii będą bardziej wyrozumiali (bez obrazy administracjo Dreikona). Jeszcze napisz, że bon to orki, pewnie nikt nie wie. Czemu na tej mapie jest Smok Wojownik z 175? 

Okej mistrzu, bo mnie denerwujesz już. Nie gram na żadnej invori, robiłem sobie tylko jaja bo pisaliście coś "o zaraz Gordon pobiegnie do tematu z invorią i bd lizał dupę", napisałem to, ponieważ wiedziałem że wejdziecie tam i bd się spinać, a ja tu mam taką bekę z was, że szok. Po 2, dungeona ja wyszukałem z innego forum i wrzuciłem go na mpc, potem Azoom wrzucił go na serwer, ja go przetestowałem i wrzuciłem 2 ss z dreikona, także nie rozumiem, gdyby nie ja, jestem przekonany że azoom by na serwer jakiś gówniany dungeon dał typu Orkowy co jest na 175. 

PS : Dla zainteresowanych gdzie gram, to juz mam mówię. Zaczynam znów przygodę na neverwinter - idźcie już zobaczyć na forum, bo może znajdziecie coś na mnie, jak truje im dupę. 

xD 

Opublikowano

Okej mistrzu, bo mnie denerwujesz już. Nie gram na żadnej invori, robiłem sobie tylko jaja bo pisaliście coś "o zaraz Gordon pobiegnie do tematu z invorią i bd lizał dupę", napisałem to, ponieważ wiedziałem że wejdziecie tam i bd się spinać, a ja tu mam taką bekę z was, że szok. Po 2, dungeona ja wyszukałem z innego forum i wrzuciłem go na mpc, potem Azoom wrzucił go na serwer, ja go przetestowałem i wrzuciłem 2 ss z dreikona, także nie rozumiem, gdyby nie ja, jestem przekonany że azoom by na serwer jakiś gówniany dungeon dał typu Orkowy co jest na 175. 

Skąd ty to wszystko wiesz? Nie grasz na żadnej invorii ta? Ostatnio mi na PW SS wysyłałeś ile tam osób gra.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Skąd ty to wszystko wiesz? Nie grasz na żadnej invorii ta? Ostatnio mi na PW SS wysyłałeś ile tam osób gra.

To, że sobie tak wszedłem nie oznacza że tam gram, dałem tylko przykład Ci, że na invori na liczniku jest tyle samo jak tu a w grze wygląda to całkiem inaczej. 

Boshe, wy to macie logikę ;d 

xD 

Opublikowano

To, że sobie tak wszedłem nie oznacza że tam gram, dałem tylko przykład Ci, że na invori na liczniku jest tyle samo jak tu a w grze wygląda to całkiem inaczej. 

Boshe, wy to macie logikę ;d 

No nie wcale nie grasz tam masz tylko 140lv ale nie grasz :) boshe.. 

av: Co leci ze skrzynki ox?

Opublikowano

No nie wcale nie grasz tam masz tylko 140lv ale nie grasz :) boshe.. 

av: Co leci ze skrzynki ox?

Rozumiem, że teraz będziemy się kłócić czy gram na invori ? pozdro 600 dla was,a jeżeli mam na  innych serwerach konto to oznacza że również tam gram ? na takim mentisie też mam 140 i co ? nie wierzę, zastanówcie się a potem piszcie. 

Z skrzynki masz  do wyboru : 120 sm, hwang, renifer, bojownika. 

xD 

Opublikowano

Rozumiem, że teraz będziemy się kłócić czy gram na invori ? pozdro 600 dla was,a jeżeli mam na  innych serwerach konto to oznacza że również tam gram ? na takim mentisie też mam 140 i co ? nie wierzę, zastanówcie się a potem piszcie. 

Z skrzynki masz  do wyboru : 120 sm, hwang, renifer, bojownika. 

Lolz, na forumku pisałeś że wymieniasz topowe konto tu za topowe konto na invorii 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Lolz, na forumku pisałeś że wymieniasz topowe konto tu za topowe konto na invorii 

Racja, zgodzę się z tobą. Pisałem, ponieważ chciałem się wymienić albo za EQ invoria albo PLN. Dostałem Dobre EQ na Invori i sprzedałem je na allegro. 

// Poza tym nie ma co dążyć tego tematu, bo jest on bez sensu. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania lub problem piszcie PW. To już jest mój ostatni post w tym temacie, nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu. 3 majcie się Cześć. 

xD 

Opublikowano

Racja, zgodzę się z tobą. Pisałem, ponieważ chciałem się wymienić albo za EQ invoria albo PLN. Dostałem Dobre EQ na Invori i sprzedałem je na allegro. 

// Poza tym nie ma co dążyć tego tematu, bo jest on bez sensu. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania lub problem piszcie PW. To już jest mój ostatni post w tym temacie, nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu. 3 majcie się Cześć. 

Oks, wreszcie. Co masz na myśli pisząc, że nie chcesz się zniżać do naszego poziomu? Według mnie to ty jesteś psem i zawsze nim będziesz. Nie przedłużając, cya. Nie zaśmiecajmy tematu 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dajcie już sobie siana wszyscy. Gordon skończ lament i zajmij się czymś bardziej twórczym niż spamowanie w tym temacie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...