Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Prawilny Serwer

Prawilna Administracja

Prawilny System

Prawilni Gracze

Ja jako osoba grająca od początku bardzo polecam i zapraszam ! 

Pozdrawiam

GordOnix

xD 

Opublikowano

Bardzo dużo graczy,pomocna administracja.Oceniając serwer w skali 1/10 daje mu 9.99... :P Lepszego Easy/Medium póki co nie ma :>

Opublikowano

Chciałbym wspomnieć, że bugi które istniały na początku serwera istnieją do dziś i nie zostały naprawione. Grałem zaraz po starcie serwera, ww oczywiście stanardowo zbugowane, z tego powodu odpuściłem serwer. Wróciłem 5 dni temu, niestety nadal zbugowane... Proszę mi nie wmawiać, że się mylę, ponieważ przechodziłem razem z dwoma kolegami kilkakrotnie ww i nie udało nam się jego ukończyć z powodu przerzucania na 3 piętno, niepojawianie się mobów bądź kapitana. Mogę przedstawić dowody w postaci filmiku. 

Opublikowano

Prezentacja bardzo ladna.Gdy gralem,co chwile wywalalo channele i to mnie zniechecilo do gry.Zostalo to naprawione?

Nie okłamując cię,zdarzy się raz na jakiś okres czasu ze nie tyle co channel co mapka od expa padnie,jednakże od razu zostaje ona włączona.Z tego co mi wiadomo Azoom już to naprawił i teraz już all powinno śmigać.

Oczywiście na Serwer Zapraszam

IP TS3: ts.dreikon.pl

No i True zaczyna reklame :(

Pozdrawiam!

[HA]True!

Opublikowano

SERWER ZAJEBISTY , POPULARNY ;)

Prezentacja idealna aczkolwiek logo nie za fajne :)

Powiększycie max lvl do 250?

można wiedzieć kto zrobił grafikę?

Przed grą normalnie trzeba spatchować gre,tak jak na PL?

Opublikowano

SERWER ZAJEBISTY , POPULARNY ;)

Prezentacja idealna aczkolwiek logo nie za fajne :)

Powiększycie max lvl do 250?

można wiedzieć kto zrobił grafikę?

Przed grą normalnie trzeba spatchować gre,tak jak na PL?

Z czasem na pewno lvl będzie ciągle zwiększany :)

Tak,po pobraniu clienta należy spachować gre :)

Opublikowano

True dzięki,po spatchowaniu pojawi mi się ikonka do odpalania metka? Ile trwa patchowanie? 

Polecałbym zmienić sygne dreikona na nowszą bo brzydko wygląda ta sygna co masz ustawioną. ;)

Opublikowano

Serwer taki sobie żmudny exp , wywala channele przynajmniej wcześniej + ,że TuTowi się nie spodoba to możesz dostać bana za darmoszke . Ostatnio spadła bardzo ilośc graczy z 1000 stało się 500 ..  Co zniechęciło mnie do dalszej rozgrywki.

Opublikowano

True dzięki,po spatchowaniu pojawi mi się ikonka do odpalania metka? Ile trwa patchowanie? 

Polecałbym zmienić sygne dreikona na nowszą bo brzydko wygląda ta sygna co masz ustawioną. ;)

Różnie czekaj do końca patchowania,i automatycznie po zakończeniu odpali Ci się client :)

Zaraz zmienie :)

Serwer taki sobie żmudny exp , wywala channele przynajmniej wcześniej + ,że TuTowi się nie spodoba to możesz dostać bana za darmoszke . Ostatnio spadła bardzo ilośc graczy z 1000 stało się 500 ..  Co zniechęciło mnie do dalszej rozgrywki.

Wywalało lecz już stabilnie siedzi :>

Co do teorii bana się nie zgodzę,każdy gracz gdy odwołuje się od bana,zawsze otrzymuje stosowny dowód-SS/Filmik i na jego podstawie odbywa się dyskusja na temat odwołania.

Pozdrawiam

True!

@EDIT

Do 500graczy?

Jest godzina 14:44,nie każdy wrócił z szkoły/pracy itd. a jest 507online :)

W godzinach "szczytu" dosięgamy do 800-900online,a liczba się powiększy z względu na to iż  po wstawieniu prezentacji mogę ruszyć z tzw.Reklamą :)

Opublikowano

Jak tu expić na mapie od 160 lvl-a, skoro mam trute V2 50 sr 20 mistyki kd +6, ten najlepszy kostium na mooby, maske na mooby, full mistyki, dzik, pet, kozaki glorii bodajże +9 i bije je milion lat wp-kiem ? o.O     Rozumiem, że jak będę je truł to luz, ale mając 10 lvl-i różnicy nie mogę ich otruć. 

+ jakby mi mógł ktoś powiedzieć jaki jest teraz najlepszy zarobek ?

io7e.jpg

Opublikowano

Można wiedzieć w jaki sposób zareklamujesz serwer? U youtuberó'w czy w reklamie na mpcforum/googlach?

I czy można wiedzieć kto zrobił grafikę  do prezki :)?

Opublikowano

Można wiedzieć w jaki sposób zareklamujesz serwer? U youtuberó'w czy w reklamie na mpcforum/googlach?

I czy można wiedzieć kto zrobił grafikę  do prezki :)?

Zobaczycie w jaki sposób,efekt będzie widoczny :)

Liczba osób po moim przyjsciu do domu przeglądająca prezentacje mówi już powoli sama za siebie :)

Grafike robił Kurlz :)

Ile graczy online?!?

Teraz jest 564 online,licznik masz po prawej strony w postaci wysuwanego suwaka ;)

Opublikowano

Wczoraj o godzinie 18:00 było 980 on-line. O innych godzinach wiadomo, że będzie mniej ponieważ ludzie pracują i się uczą. 

Jak tu expić na mapie od 160 lvl-a, skoro mam trute V2 50 sr 20 mistyki kd +6, ten najlepszy kostium na mooby, maske na mooby, full mistyki, dzik, pet, kozaki glorii bodajże +9 i bije je milion lat wp-kiem ? o.O     Rozumiem, że jak będę je truł to luz, ale mając 10 lvl-i różnicy nie mogę ich otruć. 

+ jakby mi mógł ktoś powiedzieć jaki jest teraz najlepszy zarobek ?

To jest nierealne, jeżeli masz Full na mistyki to powinieneś na lajcie dawać sobie radę. - otruć można - 7 lv od Bossa/mooba. 

Co do zarobków to polecam : 

- Dropić Zielone Diamenty 

- Dungeony 160 oraz 175 oraz Boss na mapie 160 (księga jest warta 15kk, korona 30kk, pióro 30kk)

- Uczęszczać na eventy które są organizowane co weekend. Np na oxie ja ostatnio zarobiłem 450 brył.  

Ile graczy online?!?

-Licznik masz na stronie głównej. 

Teraz około 600 - Ponieważ jest szkoła i praca, po 18:00 z 800 graczy a w weekendy do 1k, ale spokojnie będzie więcej, true już nad tym pracuje ! 

Zapraszam ! 

xD 

Opublikowano

W końcu nowa prezentacja. Serwer jak najbardziej polecam. Dobra Atmosfera, exp przyjemny a o ekwipunek nie jest aż tak ciężko. Administracja na poziomie.U nich nie jest ważne to, czy "hajs się zgadza" z Item Shopu tylko dobra rozgrywka na serwerze i żeby stał spokojnie.  Fakt faktem, czasami wywala chanele ale to jest wina ataków na serwer. Serwer stoi od 13 września ubiegłego roku i ani razu nie był wyłączony.Pamiętam nawet jak w Październiku i Listopadzie Graczy Online na serwerze przekroczyła 1500 :). Dla mnie jest to najlepszy serwer Easy/Medium w Polsce. Mam nadzieję, ze serwer postoi jeszcze kilka dobrych miesięcy albo kto wie? możliwe że kilka lat ;)

Tylko nie gadać tylko grać !. Grać na Dreikon.pl :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Ale ja daję radę, tylko ubijanie zajmuje mi 100 lat...

Na 100% masz : 

-  Strój Bojownika/Dreikon

- Fryz 15 na potwory. 

- Amulety potwora + PPK. 

- Buty pod potwory

- Wierzchowiec 

- Full Mistyki

- Kryształ na potwory 

- Rosy na Mistyki

etc ? 

Bo ja gram mentalem i przy 0 na mistykach nawet na lajcie daję radę. Więc coś tu nie hallo. 

xD 

Opublikowano

Kiedy będzie najbliższy event? W jaki czas wbiję 100lvl?

100 lvl wbijesz w 1-2h. A najbliższy event bodajże w Piątek. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...