Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To akurat niestety prawda, w godzinach szczytu realnie graczy jest ok. 400

Emm Lexus, Tobie bardziej wieże, napisałem temat na forumku, poczekamy na zdanie, cya

1394047278-U990178.png

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na liczniku 1200 w grze około 500-600 MAX. także pozdro ;p 

SS z shinsoo Ch1 : http://scr.hu/2rvo/51wnx w jinno ciup więcej, ponieważ sklepy. 

True zaraz będziesz hejtował, no ale niestety taka jest prawda ;( 

To jest jedna z głównych przyczyn dlaczego sprzedałem konto. 

Co już dupy nie liżesz, nie spamisz pod tematem jaki to dreikon zajebist# i ile to ludzi nie gra? Wyrzucenie ciebie z "teamu" w którym nigdy nie byłeś było najlepszym co mogli zrobić. Idź lizać dupę pod tematem Invor.. może tak też cie wezmą do niby teamu. 

Opublikowano

Na liczniku 1200 w grze około 500-600 MAX. także pozdro ;p 

SS z shinsoo Ch1 : http://scr.hu/2rvo/51wnx w jinno ciup więcej, ponieważ sklepy. 

True zaraz będziesz hejtował, no ale niestety taka jest prawda ;( 

To jest jedna z głównych przyczyn dlaczego sprzedałem konto. 

To akurat niestety prawda, w godzinach szczytu realnie graczy jest ok. 400

2 Panów  były [NA]GordOnix i były [sGM]Lexus

Co tu dużo dodawać,Hejty zostaną hejtami bo nic nie zostanie podparte dowodami,czemu mnie to nie dziwi.Dziwię się wam Panowie że mimo wyjaśnień miedzy nami na ts który były kilkukrotnie prowadzone nadal chce wam się pisać takie głupoty na forum i próbować nakręcać pseudo anty reklame na serwer,a szkoda bo kiedyś jeszcze powierzyłbym wam mojego kota do opieki,ale widzę że nawet na ludzi których sie powyżej 7msc zna i współpracuje trzeba uważać....

Pozdrawiam Was mam nadzieję że pójdziecie po wodę do mózgu i przestaniecie głupoty pisać na forum,czasami krytykę trzeba przyjąć na klatę lecz wpierw musi być ona uzasadniona....

Pozdrawiam jeszcze Raz..

True....

Opublikowano

Co tu dużo dodawać,Hejty zostaną hejtami bo nic nie zostanie podparte dowodami,czemu mnie to nie dziwi.Dziwię się wam Panowie że mimo wyjaśnień miedzy nami na ts który były kilkukrotnie prowadzone nadal chce wam się pisać takie głupoty na forum i próbować nakręcać pseudo anty reklame na serwer,a szkoda bo kiedyś jeszcze powierzyłbym wam mojego kota do opieki,ale widzę że nawet na ludzi których sie powyżej 7msc zna i współpracuje trzeba uważać....

Pozdrawiam Was mam nadzieję że pójdziecie po wodę do mózgu i przestaniecie głupoty pisać na forum,czasami krytykę trzeba przyjąć na klatę lecz wpierw musi być ona uzasadniona....

Pozdrawiam jeszcze Raz..

True....

To tak, wierze Ci raczej, lecz powiedz mi, gdzie są te wszystkie osoby, 1,1k na liczniku, jest OX i...? 200 osób max, gdzie jest reszta? Logiczne, że 80% powinna być na OX...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

To tak, wierze Ci raczej, lecz powiedz mi, gdzie są te wszystkie osoby, 1,1k na liczniku, jest OX i...? 200 osób max, gdzie jest reszta? Logiczne, że 80% powinna być na OX...

Dobre pytanie, 200 osób na ox, gdzie większość była na multikontach. 

Co już dupy nie liżesz, nie spamisz pod tematem jaki to dreikon zajebist# i ile to ludzi nie gra? Wyrzucenie ciebie z "teamu" w którym nigdy nie byłeś było najlepszym co mogli zrobić. Idź lizać dupę pod tematem Invor.. może tak też cie wezmą do niby teamu. 

Muszę się znów powtarzać ? Odpisałem grzecznie tylko chłopakowi, który się pytał ile gra ludzi, a ja mu odpowiedziałem, nic nie hejtuje stwierdzam tylko fakty. 

Co do dowodów, wystarczy wejść do m1 i zobaczyć ile jest ludzi, gram tu od początku i kiedyś tez tu grało 1,2k ludzi i gracze byli wszędzie nawet całe m2 było zawalone, a teraz jest tyle i w m1 20 osób i to każdy w kole siedzi. 

/// Nic nie może przecież wiecznie trwać, za minutę zostanie jeden gracz ! 

xD 

Opublikowano

Dobre pytanie, 200 osób na ox, gdzie większość była na multikontach. 

Muszę się znów powtarzać ? Odpisałem grzecznie tylko chłopakowi, który się pytał ile gra ludzi, a ja mu odpowiedziałem, nic nie hejtuje stwierdzam tylko fakty. 

Co do dowodów, wystarczy wejść do m1 i zobaczyć ile jest ludzi, gram tu od początku i kiedyś tez tu grało 1,2k ludzi i gracze byli wszędzie nawet całe m2 było zawalone, a teraz jest tyle i w m1 20 osób i to każdy w kole siedzi. 

/// Nic nie może przecież wiecznie trwać, za minutę zostanie jeden gracz ! 

Spamowałeś jaki to ten priv dobry, lizałeś tyłek itp. Pokłóciłeś się o coś i już robisz anty-reklamę.  Ilu to ludzi w różnych prezkach posądzałeś za to samo, a teraz sam to robisz.  Jesteś hipokrytą.  Powstrzymywałem się od pisania jakim to "lizodupem" jesteś oraz jakie to jest irytujące, ale teraz to dowaliłeś równo :D  

io7e.jpg

Opublikowano

Pozdrawiam jeszcze Raz..

True....

Nie zamierzam nikomu robić anty-reklamy, ani nakręcać żadnej nagonki. Gdybym chciał to robić na pewno byłyby o wiele gorsze rzeczy do napisania, ale nie sprawia mi radości takie wyciąganie brudów.

To już raczej ostatnia moja wypowiedź tutaj, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie zamierzam nikomu robić anty-reklamy, ani nakręcać żadnej nagonki. Gdybym chciał to robić na pewno byłyby o wiele gorsze rzeczy do napisania, ale nie sprawia mi radości takie wyciąganie brudów.

To już raczej ostatnia moja wypowiedź tutaj, pozdrawiam.

Cya, gdybyś dalej był GM to wszystko było by po staremu? Przejechałem się (podobnie jak inni) na obu panach. Gdy byliście w teamie wszystko było inaczej, lecz tak jest zawsze. Stracisz to co lubisz = ból dupy na całego

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Cya, gdybyś dalej był GM to wszystko było by po staremu? Przejechałem się (podobnie jak inni) na obu panach. Gdy byliście w teamie wszystko było inaczej, lecz tak jest zawsze. Stracisz to co lubisz = ból dupy na całego

Jakie życie taki rap, co zrobisz ;( 

True mnie przekupił, zachęcam wszystkich na serwer i polecam ! Aktualnie gra 1,2k ludzi jest pompa !  Wbijajcie. 

/// Ostatni post w tym temacie, życzę wszystkim powodzenia na serwerze i 3 majcie się. Bay. 

xD 

Opublikowano

Jakie życie taki rap, co zrobisz ;( 

True mnie przekupił, zachęcam wszystkich na serwer i polecam ! Aktualnie gra 1,2k ludzi jest pompa !  Wbijajcie. 

/// Ostatni post w tym temacie, życzę wszystkim powodzenia na serwerze i 3 majcie się. Bay. 

Ta, gordon, ale sam powiedz, było by inaczej, gdybyś dalej grał? B|

CH1: 120+/- luda w jinno razem z shopami, shinsoo pewnie z 30/40, chunjo z 10 max pewnie = może 200 będzie + expowiska, tam też trochę trudno określić, 150 może? Reszta CH, nie wiem, trudno określić. ;______________________________;

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Walić ten licznik, może i jest podkręcony, ale co z tego ? Na serwerze gra się fajnie i to jest najważniejsze :D 

Najbardziej mnie wkurwia czasem zachowanie administracji, np. wczoraj był idol jak każdy dobrze wie administracja ts to prawie całą gildia Agonia, kto jest w temacie ten dobrze wie :)

Przechodząc do sedna, tekstami typu " kiedy zmieniam nazwę serwera na Agonia.pl " itp. myślicie, że to jest normalne i fer w stosunku do innych? Nic bym do tego nie miał, ale jeżeli takie teksty padają z ust administracji, to się nie dziwcie, że macie potem  hejty na forach. Moim zdaniem, wy jako administracja nie powinniście robić takich rzeczy, wiem może i było to na żarty, ale serio to wygląda kiepsko z waszej strony. 

Opublikowano

lXYHidF.png

jOzfJqm.png

Na Serwerze od ponad pół roku występował Bug u mikołaja, mając 50 różdżek mogliśmy wymieniać je na amulety do nieskończoności, dokładnie miałem ich parę tysięcy na 40 kontakt, zarobiłem 2 tysiące na allegro i zepsułem przez to cały rynek serwera, ogólnie o bugu wiedziały trzy osoby. Tak samo bugowało się Kryształy Energi oraz Smocze Runy --> Dowody poniżej. 

http://i.imgur.com/OSiD5Qx.jpg

Filmik : Pokazuje jak z paru postaci je wywalam, mógłbym pokazać jak all wywalam, ale niestety film trwał by za długo. (Przed wrzuciłem filmiku wszystko zostało wywalone, pozdro dla osób, co coś podnieśli. 

https://www.youtube.com/watch?v=N-b27yxCPlU&feature=youtu.be

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Ilość graczy na serwerze, na liczniku pokazuje, że jest ponad 1,2k a w rzeczywiście wygląda to tak : 

http://scr.hu/2rvo/51wnx

Poza tym wystarczy wejść do m1 i zobaczyć ilość graczy, maksymalnie w normalnych godzinach jest 500-600. 

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Relacje Azooma z Gildią Agonią --> Wszystko pięknie opisał Chap na oficjalnym Forum dreikona w dziale "pożegnanie". 

Bugi na SM. 

Gildia FearFactory mieli buga na Sm przez parę miesięcy, rozwali ulepszacze, kostiumy, skrzynkę Baobao na prawo i lewo. Rozwalili całą gospodarkę serwera, ulepszacze do dziś nie mają wartości. Zostały zbanowane tylko osoby które to używały, ponieważ administracji nie chciało się sprawdzać ile komu dali, ale prawda jest taka, że dawali je każdemu, i sprzedali na allegro.

I wiele wiele innych ! 

NIE POLECAM TEGO SERWERA. 

xD 

Opublikowano

mowilem, ze gordonix to kurwa? hahahahahahahhahahahhaah

pierdole te wasze ostrzezenia

patrzcie kurwa lizodupa jebanego wyjebali i odrazu z placzem na mpc przybiegł, a pare stron wczesniej wrzucal skriny jak to duzo ludzi gra, ty kurwo pluje ci w ryj

Opublikowano

lXYHidF.png

jOzfJqm.png

Na Serwerze od ponad pół roku występował Bug u mikołaja, mając 50 różdżek mogliśmy wymieniać je na amulety do nieskończoności, dokładnie miałem ich parę tysięcy na 40 kontakt, zarobiłem 2 tysiące na allegro i zepsułem przez to cały rynek serwera, ogólnie o bugu wiedziały trzy osoby. Tak samo bugowało się Kryształy Energi oraz Smocze Runy --> Dowody poniżej. 

Filmik : Pokazuje jak z paru postaci je wywalam, mógłbym pokazać jak all wywalam, ale niestety film trwał by za długo. (Przed wrzuciłem filmiku wszystko zostało wywalone, pozdro dla osób, co coś podnieśli. 

Ilość graczy na serwerze, na liczniku pokazuje, że jest ponad 1,2k a w rzeczywiście wygląda to tak : 

Poza tym wystarczy wejść do m1 i zobaczyć ilość graczy, maksymalnie w normalnych godzinach jest 500-600. 

Relacje Azooma z Gildią Agonią --> Wszystko pięknie opisał Chap na oficjalnym Forum dreikona w dziale "pożegnanie". 

Bugi na SM. 

Gildia FearFactory mieli buga na Sm przez parę miesięcy, rozwali ulepszacze, kostiumy, skrzynkę Baobao na prawo i lewo. Rozwalili całą gospodarkę serwera, ulepszacze do dziś nie mają wartości. Zostały zbanowane tylko osoby które to używały, ponieważ administracji nie chciało się sprawdzać ile komu dali, ale prawda jest taka, że dawali je każdemu, i sprzedali na allegro.

I wiele wiele innych ! 

A o to jinno ;)

1398618345-U990178.jpg

Nie wszyscy są w m1... Jeżeli jest podkręcony to max o 100 osób, które są wynikiem błędów

1394047278-U990178.png

Opublikowano

A o to jinno ;)

1398618345-U990178.jpg

Nie wszyscy są w m1... Jeżeli jest podkręcony to max o 100 osób, które są wynikiem błędów

Ja tu widzę same sklepy, looknij sobie na taką xx gdzie też gra 1k ludzi i jest w ogóle inna różnica. 

Ew na ss widzę 50 osób w tym 90% to sklepy. 

xD 

Opublikowano

Dobra GordOnix najlepiej nachapać sie kasy a dopiero pozniej pisac 'cala prawde' hahha dla mnie jestes nic nie warta jednostka i juz nie placz, bo zaraz bedzie kałuża :(

Opublikowano

lXYHidF.png

jOzfJqm.png

Bugi na SM. 

I wiele wiele innych ! 

Gordonix jesteś zwykłym śmieciem... Sam przestałem grać na Dreikonie bo mi się znudził, ale to co robisz ty jest żałosne. Zbanowali cie na forum na co zasłużyłem w 100% i teraz próbujesz rozkręcić jakąś aferę. Mam nadzieje że żaden team widząc co robisz nie będzie chciał mieć nic wspólnego z tobą. Wyjdź z tego tematu i nie wracaj nie ma już tutaj dla ciebie miejsca. 

Opublikowano

Gordonix jesteś zwykłym śmieciem... Sam przestałem grać na Dreikonie bo mi się znudził, ale to co robisz ty jest żałosne. Zbanowali cie na forum na co zasłużyłem w 100% i teraz próbujesz rozkręcić jakąś aferę. Mam nadzieje że żaden team widząc co robisz nie będzie chciał mieć nic wspólnego z tobą. Wyjdź z tego tematu i nie wracaj nie ma już tutaj dla ciebie miejsca. 

stwierdzam tylko fakty, i nie robię tego bo dostałem bana na forum, tylko temu że azoom się sprzedał, i potraktował osoby z teamu i które mu pomagały, jak przedmiot. 

xD 

Opublikowano

lXYHidF.png

jOzfJqm.png

Bugi na SM. 

http://www.dreikon.pl/zbanowani/4

I wiele wiele innych ! 

Witam

Zostałem wytypowany niestety na wypowiedzenie się na temat tych wypocin...

Na początek ss z rozmowy na gg z Gordonem:

bt-eghnwlnflhgswpvglcry.jpg

Sam sobie już zaprzeczasz,peszek...

Co do bugu-Prawda działał lecz naprawiliśmy go prawie od razu,z resztą Gord napisał Pół roku z bugu z mikołajem?Dla Ciebie w takim razie Święta trwają cały rok na Dreikonie :D

Nazwałeś temat "Ukryta Prawda" a ja sobie zadaje pytanie "Dlaczego Ja" muszę na ten temat się wypowiadać bo to śmiech na sali żeby mieć taką spinkę za zbanowanie konta na forum Dreikona ^ ^

Lecimy dalej...

Co do bugowania SM-I tu GordOnix skłamałeś wiedząc jak było,zgadza się bugowali SM poprzez nowoczesną stronę by.... Lecz nie o tym mowa,wszystkie konta które bugowały zostały zbanowane,i nie zostały rozdane poza gildię,bo byli na tyle mało sprytni że all zostało na ich głownych kontach,i dzięki temu bug nie zrobił żadnej szkody serwerowi.Powiem dodatkowo jako ciekawostkę że sami przyszli tego samego dnia do mnie o UB bo stracili całkowicie wszystko,i nie zdążyli dać nikomu z poza ich ekipy itemków które zdobyli (sprawdzane w logach) PESZEK VOL 2.

GordOnix a nie dawno wszyscy mówili że to Ty masz niesamowite dobre relację z Team Dreikon.pl ,więc trochę zabawne że teraz jakaś gildia z serwera się pojawiła :D

40 kont? A na GG pisałeś, że 15

ie-gvlbccnhdhbqbebdllvt.jpg

Kończąc mą jakże ciekawą wypowiedź, powiedz mi odprowadziłeś z tych 2k zarobku podatek dochodowy? :D

A tu piszesz ponad 1000zł:

dh-btjlxcdfjdprqipxvsoj.jpg

ale widać że jak się wstawia na MPC to trzeba zrobić historie bardziej kolorową :D

89590977950161709586.jpg

Ześ naspamował w grze niczym szalony,ale jak to mówią reklama to reklama za co Ci serdecznie dziękujemy w moim imieniu jak i Azooma.

Oczywście wszystkie rzekome bugi które tutaj Gord podał,nie działają już od dłuższego czasu,a osoby które z niego korzystały szybko były wyłapywane,po czym banowe i nici z zarobku ani psucia gospodarki serwera.

Dopisałbym także kilka ciekawostek na twój temat oraz innych spraw,jednakże nie należę do osób by uprzykrzać komuś życie na siłę szukając dziury w całej sprawie.

Pozdrawiam

[HA]True=Sponsor Serwera Dreikon.pl

Opublikowano

1 : True widzę masz problemy z czytaniem z zrozumieniem, ale wybaczam Ci bo jeszcze długa droga przed tobą Gimbaza i te sprawy. Już Ci wyjaśniam. Jakaś osoba na Forum Dreikona napisała "Cześć, zauważyłem że Gord napisał na mpc, że na dreikonie jest podkręcony licznik, co wy o tym uważacie". A ja napisałem do azooma, haha patrz jak ludzie na mnie patrzą ledwo coś napiszę na mpc to dają to na Forum, i że ja niby zaprzeczam czegoś ?. Wow. 

co do ostatniego SS, nie ja to pisałem, looknij sobie po IP a potem pisz. 

A i niby banowałeś osoby które korzystały z buga ? nawet mnie jeszcze na wszystkie konta nie zbanowałeś, a na ss nawet są widać moje nicki, wow. 

xD 

Opublikowano

1 : True widzę masz problemy z czytaniem z zrozumieniem, ale wybaczam Ci bo jeszcze długa droga przed tobą Gimbaza i te sprawy. Już Ci wyjaśniam. Jakaś osoba na Forum Dreikona napisała "Cześć, zauważyłem że Gord napisał na mpc, że na dreikonie jest podkręcony licznik, co wy o tym uważacie". A ja napisałem do azooma, haha patrz jak ludzie na mnie patrzą ledwo coś napiszę na mpc to dają to na Forum, i że ja niby zaprzeczam czegoś ?. Wow. 

A i niby banowałeś osoby które korzystały z buga ? nawet mnie jeszcze na wszystkie konta nie zbanowałeś, a na ss nawet są widać moje nicki, wow. 

To byłem ja ;). Gord, po co mieszasz gimnazjum do niego? Jak jeszcze grałeś to zawsze im dupę lizałeś...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dokładnie Gord jesteś dojrzalszy od mnie,przyznam się,zbanowali Ci konto na forum i od razu płacz :> 

Szkoda że odniosłeś się tylko do jednego zarzutu no ale "WYBACZAM CI W KOŃCU TOP 1 NOLIFE ,GRA CI JUŻ SIĘ NA GŁÓWKĘ RZUCA ;> "

Co do IP znając życie któryś z kolegów czy coś ale to małe piwo,nie wnikam....

@AW 

Zapraszam na Serwer,Atmosfera świetna,Ludzi bardzo dużo,i nawet mamy graczy którzy urządzają sami eventy PT "Kabaret"

Zapraszam :)

Pozdrawiam

[HA]True!

To byłem ja  ;). Gord, po co mieszasz gimnazjum do niego? Jak jeszcze grałeś to zawsze im dupę lizałeś...

Gord jest zazdrosny że lepiej mi poszedł test szóstoklasisty od niego :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...