Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz licznik na stronie.Ta liczbe podziel przez 3 i wychodzi,ze aktualnie gra 212 osob.

Kolego, jak nie wiesz, nie pisz...

W samym m1 jest ok.40 sklepów, a metki trudno jest spotkać. To, że 800 (tak jak na stronie pisze) na pewno nie gra jestem pewien, ale ok.400

Opublikowano

Serwer działa? Channele wyłączone, a na stronie pisze, że aktualnie gra 802 osoby, co jest...?

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Serwer działa? Channele wyłączone, a na stronie pisze, że aktualnie gra 802 osoby, co jest...?

Podejrzane prawda? Gdyby liczniki były prawdziwie, wskazywały by poprawną liczbę graczy ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie ładnie, teraz gdy liczba graczy spadła, próbujecie się wybić kosztem innych serwerów ? Pozdro 600 dla Was SS :  http://i.imgur.com/4Jwpwd7.jpg

Nie polecam. 

Może sam spamowałeś z miltukonta żeby przedstawić tu owy "dowód". Gordonix, każdy dobrze wie jak wygląda Twoja sytuacja z team Dreikon wiec dla Ciebie lepiej nie pisać takich komentarzy. Na serwerze gra obecnie 700-800 osób, więc raczej liczba graczy trzyma się.

Serwer polecam.

Opublikowano

Może sam spamowałeś z miltukonta żeby przedstawić tu owy "dowód". Gordonix, każdy dobrze wie jak wygląda Twoja sytuacja z team Dreikon wiec dla Ciebie lepiej nie pisać takich komentarzy. Na serwerze gra obecnie 700-800 osób, więc raczej liczba graczy trzyma się.

Serwer polecam.

Po co miałby zakładać multikonta? Według mnie ma za dużo do stracenia - ban na główną postać... 700 osób na dreikonie, gdzie? M1 80 osób ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie ładnie, teraz gdy liczba graczy spadła, próbujecie się wybić kosztem innych serwerów ? Pozdro 600 dla Was SS :  http://i.imgur.com/4Jwpwd7.jpg

Nie polecam. 

A jeszcze jak im tyłek lizałeś, to gdy ktoś wstawiał tego typu screen to mówiłeś, że to nie admini tylko gracze za których true itp. nie odpowiadają  :ninja:    I.D.I.O.T.A  pewnie gruby w dodatku

io7e.jpg

Opublikowano

Po co miałby zakładać multikonta? Według mnie ma za dużo do stracenia - ban na główną postać... 700 osób na dreikonie, gdzie? M1 80 osób 

Nie każdy stoi w m1. Expowiska zajęte, metki zwłaszcza na nowej mapie obstawione na każdym ch, dungi tak samo co chwilę piszę w ogłoszeniach :), gra dużo osób.

Opublikowano

Nie każdy stoi w m1. Expowiska zajęte, metki zwłaszcza na nowej mapie obstawione na każdym ch, dungi tak samo co chwilę piszę w ogłoszeniach :), gra dużo osób.

Tak... W mieście powinna być 1/3 graczy min... Według Ciebie 600 graczy expi? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wiesz, ja na tym serwerze gram dla zabawy i nie wyliczam w % ile typa stoi w m1 a ile powinno..  Dla mnie serwer jest okej, gra się przyjemnie i o to chodzi. Nie prawdaż? :P

Opublikowano

Wiesz, ja na tym serwerze gram dla zabawy i nie wyliczam w % ile typa stoi w m1 a ile powinno..  Dla mnie serwer jest okej, gra się przyjemnie i o to chodzi. Nie prawdaż? :P

Zapomniałeś także wspomnieć o bugach, które wymienił Gordonix i także o teraźniejszych, m.in błędy na dg 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Zapomniałeś także wspomnieć o bugach, które wymienił Gordonix i także o teraźniejszych, m.in błęd

Coś tak mnie się uczepiłeś? :D

Gram na tym serwerze dla zabawy i podoba mi się :) Serwer Polecam :P 

Bez odbioru 

Opublikowano

Tak... W mieście powinna być 1/3 graczy min... Według Ciebie 600 graczy expi? 

Już dobre kilka stron piszecie o tym niby podkręconym liczniku.

Ostatnio (w sumie ok. 3 tygodnie temu) wraz z Arkadiuszem i Array'em porównywaliśmy jednym licznikiem (a raczej sposobem liczenia) liczbę graczy na dreikonie i invorii. Wynik: 720 graczy - Dreikon | 890 graczy - Invoria

720/890 = w przybliżeniu 80% (skala graczy dreikona do graczy invorii)

Patrząc w tej chwili na licznik obu stron

Wynik = 609 graczy - Dreikon | 784 graczy - Invoria

609/784 = w przybliżeniu 77% (skala graczy dreikona do graczy invorii)

Jak nie wierzycie możecie spytać się Array'a ;)

Wasze argumenty dotyczące licznika są wyssane z palca, a graczy liczycie metodą "kto ma więcej w m1" co posiada BARDZO WIELKĄ wiarygodność.

Jak wcześniej wspomniałem od kilku stron męczycie ten temat i nie możecie przeboleć, że na dreikonie ktoś jeszcze gra. Oczywistą sprawą, że były błędy/niedopatrzenia, to sprawa raczej do przyjęcia, wielkie firmy też mają z nimi problemy (przykładowo RIOT z LoL'em i RP generatorami itp.) Liczy się gra i rozrywka, jeśli Wam się nie podoba, okej, przyjmuję krytykę, ale ileż można pisać o jednym i tym samym? Myślę, że ludzie samodzielnie myślący po nawet krótkiej analizie wyciągnął sensowne wnioski.

Nie polecam. 

Tak właśnie reklamujemy się na innych serwerach, a zwłaszcza na Invorii, gdzie w przyjaźni żyje z tamtą administracją. Ktoś z Vixy (serwer hool'a) też spamował u nas i co? Mam oskarżać tamtą administrację? No własnie. Kolejny bullshit od znanego byłego gracza nie mogącego przeboleć rozstania z serwerem.

Pozdrawiam i zapraszam do gry. Sami spróbujecie i zobaczycie czy warto zostać :)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Już dobre kilka stron piszecie o tym niby podkręconym liczniku.

Ostatnio (w sumie ok. 3 tygodnie temu) wraz z Arkadiuszem i Array'em porównywaliśmy jednym licznikiem (a raczej sposobem liczenia) liczbę graczy na dreikonie i invorii. Wynik: 720 graczy - Dreikon | 890 graczy - Invoria

720/890 = w przybliżeniu 80% (skala graczy dreikona do graczy invorii)

Patrząc w tej chwili na licznik obu stron

Wynik = 609 graczy - Dreikon | 784 graczy - Invoria

609/784 = w przybliżeniu 77% (skala graczy dreikona do graczy invorii)

Jak nie wierzycie możecie spytać się Array'a ;)

Wasze argumenty dotyczące licznika są wyssane z palca, a graczy liczycie metodą "kto ma więcej w m1" co posiada BARDZO WIELKĄ wiarygodność.

Jak wcześniej wspomniałem od kilku stron męczycie ten temat i nie możecie przeboleć, że na dreikonie ktoś jeszcze gra. Oczywistą sprawą, że były błędy/niedopatrzenia, to sprawa raczej do przyjęcia, wielkie firmy też mają z nimi problemy (przykładowo RIOT z LoL'em i RP generatorami itp.) Liczy się gra i rozrywka, jeśli Wam się nie podoba, okej, przyjmuję krytykę, ale ileż można pisać o jednym i tym samym? Myślę, że ludzie samodzielnie myślący po nawet krótkiej analizie wyciągnął sensowne wnioski.

Tak właśnie reklamujemy się na innych serwerach, a zwłaszcza na Invorii, gdzie w przyjaźni żyje z tamtą administracją. Ktoś z Vixy (serwer hool'a) też spamował u nas i co? Mam oskarżać tamtą administrację? No własnie. Kolejny bullshit od znanego byłego gracza nie mogącego przeboleć rozstania z serwerem.

Pozdrawiam i zapraszam do gry. Sami spróbujecie i zobaczycie czy warto zostać :)

Azoom zbytnio mnie nie interesują wasze stosunki z Array. Po 2 gdzie napisałem, że to własnie ty i cała twoja administracja spamuje botami ? napisałem ogólnie, a nie bezpośrednio do Cb.  Po 3 powodzenia w rozwoju. Pis joł. 

xD 

Opublikowano

Azoom zbytnio mnie nie interesują wasze stosunki z Array. Po 2 gdzie napisałem, że to własnie ty i cała twoja administracja spamuje botami ? napisałem ogólnie, a nie bezpośrednio do Cb.  Po 3 powodzenia w rozwoju. Pis joł. 

Na początku porównywałeś liczbę graczy Dreikon'a do liczby graczy Invorii więc myślę, że uczciwe jest pokazanie różnic właśnie na przykładzie tego serwera.

"Po 2 gdzie napisałem, że to własnie ty i cała twoja administracja spamuje botami ? napisałem ogólnie, a nie bezpośrednio do Cb."

Ogólnie to nie odpowiadam za zachowanie innych graczy :)

No i ostatnia rzecz, miałeś przestać udzielać się w tym temacie już z 2 strony temu  xD

pIOuQ29.png

Opublikowano

Nie polecam. 

Nie ma to jak hejtować serwer który kilka dni temu się polecało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...