Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumaczył to już kilka razy, tak trudno czytać ze zrozumieniem? 

Co ty go tak bronisz ? zaczynasz już mu powoli lizać dupę 

Serwer jest dobry i lejcie na Gorodnixa bo po jakimś czasie doda Prawdę o Invor** ;)

To już ostatni kom. z mojej strony 

Opublikowano

A Ty rzecznik prasowy GordOnix-a? Milcz jak do mnie mówisz :P 

Serwer polecam :)

Opublikowano

A Ty rzecznik prasowy GordOnix-a? Milcz jak do mnie mówisz :P

Serwer polecam :)

Co ty go tak bronisz ? zaczynasz już mu powoli lizać dupę 

Serwer jest dobry i lejcie na Gorodnixa bo po jakimś czasie doda Prawdę o Invor** ;)

To już ostatni kom. z mojej strony 

Więc, gdy stoję po czyjejś stronie i mam takie same zdanie, oznacza to, że liże komuś dupę? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ale gówno kogo obchodzą durne tłumaczenia tego grubasa czy tam nerda ? Jak ktoś wcześniej dawal screeny tego typu to pisał, że admini za to nie odpowiadają tylko gracze, a tu wyleciał baran bez życia z takim samym SS i opisuje go w sposób taki jakby obarczał winą adminów jak i graczy, a nie samych graczy. 

comment_7VcYjwySKuxijSg4uxFDcVeAJyJDnY34

io7e.jpg

Opublikowano

Nie grałem od początku maja na serwerze. Jak wygląda obecna sytuacja ?

Ludzi dosyć duzo ( na metki i bossy spokojnie dopiero po 1 w nocy i do 9 rano). Trochę shopów, dobra atmosfera i na kazdy weekend jakieś eventy ( OX, zuo, itp).

Opublikowano

Ludzi średnio, 500, metki i bossy wolne w powyższych godzinach, shopów mało, 40 max w m1, słaba atmosfera, powtarzające się eventy

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ten diss mówi wszystko za serwer, walić azooma i agonię, pis joł. 

Nie polecam. 

xD 

Opublikowano

Ten diss mówi wszystko za serwer, walić azooma i agonię, pis joł. 

Nie polecam. 

Nie rozumiem Cię troche. Najpierw chwalisz ten serwer, pamiętam jak mi pomagałeś na starcie etc. ,a teraz go hejtujesz ? Co się stało ? :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie rozumiem Cię troche. Najpierw chwalisz ten serwer, pamiętam jak mi pomagałeś na starcie etc. ,a teraz go hejtujesz ? Co się stało ? :P

Długa historia dot. gordonixa. Cofnij się kilka stron wstecz i odwiedź forum ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ok przeczytałem. Na serwer niebawem wracam bo troche mnie tam nie było. 

Co do tego licznika. Porponuję zrobić jedną prostą rzecz:

True wejdź na konto gm'a i wpisz /w i jeżeli naprawde jest te ~1k graczy to pokaż im że się mylą bo inaczej przy takim zachowaniu jaki teraz panuje w temacie będe musiał zamknąć temat.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przeanalizuj swoje posty i zadaj sobe pytanie "Czy aby napewno nadaje sie na moderatora?" Gdyby przyjrzec sie wszystkim twoim wypowiedziom mialbys juz perma.Tak wiec nie naduzywaj swojego stanowiska i cofaj tego warna za post,ktory napisalem 2 miesiace temu.

topic@ Szykujecie jakies update na wakacje?

Srij9JT.png

Opublikowano

Przeanalizuj swoje posty i zadaj sobe pytanie "Czy aby napewno nadaje sie na moderatora?" Gdyby przyjrzec sie wszystkim twoim wypowiedziom mialbys juz perma.Tak wiec nie naduzywaj swojego stanowiska i cofaj tego warna za post,ktory napisalem 2 miesiace temu.

topic@ Szykujecie jakies update na wakacje?

Jasne że nie szykują. Potem gracze mają ból dupy, że muszą siedzieć kilka miesięcy w m1 czekając na update 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jasne że nie szykują. Potem gracze mają ból dupy, że muszą siedzieć kilka miesięcy w m1 czekając na update 

Za to Ty przesiedzisz całe wakacje przeglądając prezentacje dreikona i hejcąc go z każdej możliwej strony ;)

Szykujecie jakies update na wakacje?

Tak, najprawdopodobniej będzie przeniesiony na nowe pliki itp.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Administracja kolejny raz poszła na gotowca. Event ten sam co w Wielkanoc, drop także ;)

A Ty poza hejtowaniem Dreikona na MPC jakie jeszcze zainteresowania masz? :D

Opublikowano

mógłby mi ktoś powiedzieć tylko jak wygląda event, nie mam możliwości wejść i sprawdzić, konkretnie coś się zbiera i wymienia?

Opublikowano

mógłby mi ktoś powiedzieć tylko jak wygląda event, nie mam możliwości wejść i sprawdzić, konkretnie coś się zbiera i wymienia?

Nie. Wszystko jest jak w czasie Wielkanocy. Dosłownie wszystko, lecz zamiast jajek dropią cukierki. Drop identyczny... 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie. Wszystko jest jak w czasie Wielkanocy. Dosłownie wszystko, lecz zamiast jajek dropią cukierki. Drop identyczny... 

Boshe, po całej prezentacji na każdej stronie po 3-4 Twoje posty, masakra. 

Polecam serwer.

Opublikowano

Boshe, po całej prezentacji na każdej stronie po 3-4 Twoje posty, masakra. 

Polecam serwer.

I co w związku z tym? Jest to forum dyskusyjne, więc nie zabronisz mi wyrażać swojej opinii. Znając życie, jutro OX, sobota ZUO, niedziela tanaki. Te same eventy always 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

I co w związku z tym? Jest to forum dyskusyjne, więc nie zabronisz mi wyrażać swojej opinii. Znając życie, jutro OX, sobota ZUO, niedziela tanaki. Te same eventy always 

Nigdzie nie jest napisane że zabraniam :) 

Pokaż mi serwer na którym eventy nie powtarzają się i co tydzień są jakieś nowe. Na niektórych serwach eventy wgl robione raz na jakiś czas. Poza tym nie musisz cytować każdej wypowiedzi w tym temacie, chyba ze jesteś zwyczajnym Trollem internetowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...