Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyłka. Konto sprzedałem, a dokładniej 1,5k bryłek. Jaki ban? Nie każdy zgadza się z twoją opinią, a to nie jest hejt. Mam prawo wyrazić zdanie o serwerze czy liczniku.

Pisanie po 5 postów ( same negatywne :D) na każdej stronie i odpowiadanie na każdy post w tym temacie tak by jak najbardziej zniechęcić ludzi nazywasz "wyrażaniem swojej opinii" :D

Czego nie potrafisz przebaczyć tej "nieszczęsnej" administracji?? :D Myślisz że jak ludzie nie piszą nic na Twój temat to każdy jest ślepy?

W sumie poza tym durnym spamem, jedna dobra rzecz dla nich robisz, zawsze odświeżona prezentacja :D

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 104 lvl wojem na serwie nie grałem prawie pół roku ;D Podpowie ktoś jak się wybić?

W grocie respia sie metiny a z nich dropia rozowe medale mocy.Nie wiem jak teraz ale kiedys bylo nie duze zapotrzebowanie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam 104 lvl wojem na serwie nie grałem prawie pół roku ;D Podpowie ktoś jak się wybić? 

exp i przy okazji drop ulepy na robienie eq chociazby samego do expa, potem na 175/190 mozna cos zgarnac za ulepki z dungeonow bo do 145 lvl zarobki sa zalosnie male i nieoplacalne

Opublikowano

Ogólnie trochę lipa z kasą, a przydała by się na PD, dzięki za wskazówki.

Zrób sobie dropa ok.90 i drop w atlantydzie v2 truciaki/inne bronie 75 oraz PD z metków w grocie.

Opublikowano

Wbiłem po 4 miechach przerwy i dużo się zmieniło.

Jakieś rady?

I mam kilka pytań:

-Kd + ile max i jak je zrobić?

-Opłaca się chodzić na dungeony?

-Gdzie dropi zwój mutacji, ewolucji?

-Po ile chodzą Itemy z ISu(kostiumy, pet, wierzchowce). Tutaj prosiłbym o jakąś rozpiske, bo widziałem, że ktoś sprzedawał jakiegoś białego hwanga, którego nie ma w prezce.

Po za tym znajdę gdzieś info o aktualizacjach ze screenami, żeby jakoś to ogarnąć?

Opublikowano

Zrób sobie dropa ok.90 i drop w atlantydzie v2 truciaki/inne bronie 75 oraz PD z metków w grocie.

Ale truta jest warta około 20kk nie pamiętam jak dropi ale czy na prawdę da się na tym zarobić aż tyle? ;D 

Opublikowano

Ale truta jest warta około 20kk nie pamiętam jak dropi ale czy na prawdę da się na tym zarobić aż tyle? ;D 

ale truta spadła z ceny :D za moich czasów truta kosztowała 500kk-800kk

Serwer był fajny ale znudził mi się po 2 miesiącach gry ciągły exp, ulepszanie, a na małych lvl'ach w ogóle nie ma zabawy 

Opublikowano

ale truta spadła z ceny :D za moich czasów truta kosztowała 500kk-800kk

Serwer był fajny ale znudził mi się po 2 miesiącach gry ciągły exp, ulepszanie, a na małych lvl'ach w ogóle nie ma zabawy 

Truta nie spadła w cenie, chodzi teraz po 50-100 kk ale weź pod uwagę denominacje waluty x100 na serwerze pod Twoja "nieobecność" :)

Serwer był fajny i jest, a exp + ulepszanie to na każdym serwerze niestety. 

Opublikowano

Dla tych, którzy nie wiedzą jak zarobić, polecam zapoznać się z moim poradnikiem na forum. Tu mogę dodać, że najlepszy zarobek to wieczne pióra (dg 160), czarne księgi (boss 160) i zielone diamenty (dropek 145), a także różowe medale mocy z metków na grocie 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dla tych, którzy nie wiedzą jak zarobić, polecam zapoznać się z moim poradnikiem na forum. Tu mogę dodać, że najlepszy zarobek to wieczne pióra (dg 160), czarne księgi (boss 160) i zielone diamenty (dropek 145), a także różowe medale mocy z metków na grocie 

Zgadzam się z kolega (Dziobak co za zmiana:D) 

ale w tym momencie równie dobry (jeśli nie lepszy) zarobek to j.niebieskie i czerwone medale mocy, złote zwoje, czaszki i oczy Trolla 

Opublikowano

Witam wlasnie pobieram clienta , czy aby sie oplaca ? mam kilka pytan dot. tego serwera  a wiec ..

- W ile wbije 205 lv ?

-Oplaca sie grac ninja archer ?

-Jak z eq ? /trudno/latwo/srednio /

-administracja robi jakies eventy / wbija chociaz na serwer ? ;x

Opublikowano

Witam wlasnie pobieram clienta , czy aby sie oplaca ? mam kilka pytan dot. tego serwera  a wiec ..

- W ile wbije 205 lv ?

Zależy. Od 100 exp z PD i monetką, bez pd z isu, grając kilka godzin dziennie, max lvl wbijesz w 1,5 - 2 tygodnia

Nie. Tylko sura i wojek

Łatwo/średnio

Tak i nie wbija. W piątek jest OX zawsze (chyba). Przy świętach okolicznościowych pewnie drop włączą jakiegoś itemka, z którego wypadają cały czas te same rzeczy co na poprzednich. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wbiłem po 4 miechach przerwy i dużo się zmieniło.

Jakieś rady?

I mam kilka pytań:

-Kd + ile max i jak je zrobić?

-Opłaca się chodzić na dungeony?

-Gdzie dropi zwój mutacji, ewolucji?

-Po ile chodzą Itemy z ISu(kostiumy, pet, wierzchowce). Tutaj prosiłbym o jakąś rozpiske, bo widziałem, że ktoś sprzedawał jakiegoś białego hwanga, którego nie ma w prezce.

Po za tym znajdę gdzieś info o aktualizacjach ze screenami, żeby jakoś to ogarnąć?

1. KD max +6 only drop metki.

2. Zwoje mutacji i ewolucji dropią z bossów.

3. Kostium - 200/220, BaoBao kolo 250, wierzchowce po 300

4. Biały Hwang to unikat który dropi z eventu z okazji mundialu jego wartość to od 700kk w górę. Event kończy się 04.07.2014 o godzinie 17. Wszystkie nowości / zmiany / eventy / aktualizacje znajdziesz na stronie głównej oraz forum - tam jest wszystko dokładnie napisane.

- W ile wbije 205 lv ?

1. Zależy ile grasz i czy wydajesz pieniądze na IS.

2. Tak, każda klasa jest dobra i każda klasą opłaca się grać.

3. O eq na serwerze jest wystarczająco łatwo aby każdy mógł sobie poradzić tylko trzeba chcieć między łatwo a średnio.

4. Eventy są co tydzień + eventy z różnych okazji jak np: Dzień Dziecka, Mundial / Tak.

39935986022375653157.png

Opublikowano

2. Tak, każda klasa jest dobra i każda klasą opłaca się grać.

gówno prawda, nie ma balansu, ninja archer jest jedna z gorszych postaci na dreikonie w pvp

mowa o max odpale biolog kostium max i eq 

Opublikowano

gówno prawda, nie ma balansu, ninja archer jest jedna z gorszych postaci na dreikonie w pvp

mowa o max odpale biolog kostium max i eq 

zawsze byla najgorsza, mental kosił od samego początku choć nie wiem jak jest teraz.

Opublikowano

Na tym serwie Archera robi sie max pod srednie,wtedy ma problemy jedynie z drugim archerem lub bm.

a do łuku lud\kryt\sił\zrek\szyb zaklec czy zamiast szyb. zaklec szycie ,albo omdlenia?

jak z szamanen też go robic pod srednie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a do łuku lud\kryt\sił\zrek\szyb zaklec czy zamiast szyb. zaklec szycie ,albo omdlenia?

jak z szamanen też go robic pod srednie?

Na 205 masz w samym eq ponad 100% szycia.Najlepiej takie bony wg.mnie:LUD,KRYT,SILA,ZREKA,ZAKLECIE

Nigdy nie gralem szamanem na tym serwerze,ale wydaje mi sie ze jezeli ktos nie ma abs na wachlarze lub dzwony to raczej srednie.Jednakze lepiej wejdz na serwer i zapytaj jakiegos szamana :P

Opublikowano

na tym serwie pozostalo dosyc malo osob i w wiekszosci to 175+ z wymaxowanym eq wiec magia nic nie wskorasz z gory wiec pozostalo ci liczyc, ze typek nie ma ubranego eq na wachlarze i sie w takich wbijac. Polecam robic dzwona i wachel na wojny i w razie cos zmieniac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...