Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dojebaliście z tymi metkami na mapie 125, rly.. ;c Wiara, która nic tylko siedziała i napierdalała te metki ma po 50k + pereł to da radę, a reszta co ?!  I gdzie zostało pomyślone o nowych graczach, którzy już praktycznie nie mają szans się wybić.

Jeżeli takie rozwiązanie zastosowaliście, to chociaż ogarnijcie dungi, żeby dało się wbijać solo, bo co niektórzy mogą solować taką baronke, a to już jest jakiś drop.

Druga kwestia tyczy się tego jebanego DMG !!! Do cholery jasnej, dudniłem wam na becie codziennie spamiłem - poprawcie, wyrównajcie zbilansujcie, odpowiedź była :

- "Jutro"

-"Przekaże technikowi"

-"Poprawiliśmy"

-"Jest OK"

itp...

A teraz co ? Wychodzą tylko hity, gdzie jak ktoś ma absy to się bije po 3k z hita, przy 100k hp, a o skillach nie wspomnę... Jeżeli nie chcecie grzebać w jakiś tam tabelkach czy coś w ten deseń, to weźcie kurwa DMG broni poprawcie i tyle. Wystarczy podnieść magiczne DMG ODPOWIEDNIM broniom.. Jeżeli nie to, to dodajcie questa, który dodaje tam nwm, 20% um więcej i tyle.. 

Bosh, czy to takie skomplikowane ? Moim zdaniem nie.

I tak poza tematem, jeżeli do jutra wieczora nie będzie to poprawione, mianowicie "to" oznacza tutaj DMG i metki 125 to podziękuję za grę, jak i myślę spora liczba graczy.

Serwer nie jest zły, jednakże administracja jak narazie nie popisała się niczym.

Dziękuję, pozdrawiam.

Mapa 125 będzie dziś naprawiona i będą normalne metki dziś

https://www.youtube.com/watch?v=-Ic5bLvVGvY&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dojebaliście z tymi metkami na mapie 125, rly.. ;c Wiara, która nic tylko siedziała i napierdalała te metki ma po 50k + pereł to da radę, a reszta co ?!  I gdzie zostało pomyślone o nowych graczach, którzy już praktycznie nie mają szans się wybić.

Jeżeli takie rozwiązanie zastosowaliście, to chociaż ogarnijcie dungi, żeby dało się wbijać solo, bo co niektórzy mogą solować taką baronke, a to już jest jakiś drop.

Druga kwestia tyczy się tego jebanego DMG !!! Do cholery jasnej, dudniłem wam na becie codziennie spamiłem - poprawcie, wyrównajcie zbilansujcie, odpowiedź była :

- "Jutro"

-"Przekaże technikowi"

-"Poprawiliśmy"

-"Jest OK"

itp...

A teraz co ? Wychodzą tylko hity, gdzie jak ktoś ma absy to się bije po 3k z hita, przy 100k hp, a o skillach nie wspomnę... Jeżeli nie chcecie grzebać w jakiś tam tabelkach czy coś w ten deseń, to weźcie kurwa DMG broni poprawcie i tyle. Wystarczy podnieść magiczne DMG ODPOWIEDNIM broniom.. Jeżeli nie to, to dodajcie questa, który dodaje tam nwm, 20% um więcej i tyle.. 

Bosh, czy to takie skomplikowane ? Moim zdaniem nie.

I tak poza tematem, jeżeli do jutra wieczora nie będzie to poprawione, mianowicie "to" oznacza tutaj DMG i metki 125 to podziękuję za grę, jak i myślę spora liczba graczy.

Serwer nie jest zły, jednakże administracja jak narazie nie popisała się niczym.

Dziękuję, pozdrawiam.

Słuchaj metki zostały teraz przywrócone po przerwie do stanu pierwotnego z tego co wiesz.

Dmg , zostało poprawione koło 20 a przerwie . 

Więc oceniaj od teraz.

dzis a Ci co zarobili to spoko;>?

serw spoko mialo wszystko byc ogarniete a jest co?

coraz wiecej bugow

to samo przenoszenie ludzi na wyzsze mapy ( to nie bug ale poraszka )!!!

Mapa została przywrócona jak pisze po raz kolejny ..

Na wyższe mapy było tak i zostanie ponieważ zostało ustalone, że można buffy.

Teraz tak bugów jest mało i to są drobne bugi zobacz co zostało poprawione potem oceniaj.

Dziękuję.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Gdzie dropią zasuszone głowy?! Dlaczego nadal wale z zasadzki po 2k w 100lvl jak on ma full abs na mnie? Mozemy sie bić ciągle ij bić.

Opublikowano

Dokladnie tak,sura WP 95 lvl palcem bije po 2k i to do tego ze zrobionym eq.. ARcher wali 150k ze skilla. 50lvl arch zabije skillem 120lvl woja,sure,szamana lub ninje dagg.. Ogarnijcie te bugi. Jeśli jakieś prucie to w grze: (Maturzysta)

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Serwer ma najlepszą możliwą reklamę- 28 stron narzekań na bugi Oby tak dalej;) Nie wiem dlaczego wypuściliście tak niedopracowany projekt.

Opublikowano

@Toxic992

Wytlumacz mi czemu jesli jest tak wiele bugow caly czas gra 500-700 osob oraz z dnia na dzien ta liczba rosnie.

je0o.png

Opublikowano

serw byl ok, juz jest dno, administracja nic nie ogarnia ludzie 150-160lvl na wh leca i nci z tym nie robia (etes) bije pare h na wh i nic

pvp to na hity czyli body i smok bo skilami mniej sie bije

Opublikowano

opłaca sie zaczynac czy lepiej grac na innym??? i olac serwer ?? bo spoko wyglada ale widze ze admini troche przyjebani sa..

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

opłaca sie zaczynac czy lepiej grac na innym??? i olac serwer ?? bo spoko wyglada ale widze ze admini troche przyjebani sa..

jak masz ukaldy oplaca sie jak nie szkoda czasu

370-160 ch2 :) bije ladnie i ma metki od gm

Opublikowano

Ehh.. graj ;x Nie wiem o co im chodzi;x Nic nikt nie rozdaje, bugów zaraz nie będzie bo będzie łatka na: 

- Arene walk

- Nowe, fantastyczne tła.

- Bugi naprawione w 99%w

- Nowe m1

- Poprawione DMG archera (zmniejszone) 

- Mapka 125

- Kilka innych :)

Kolego zapraszam serdecznie na serwer, nie pożałujesz! :) W ten weekend dodamy bronie do expa (3set) W piątek o godz. 20.00 odbędzie się OX a w sobotę o 20.00 odbędzie się ZUO. Macie już ekwipunek na zułoo? :P

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Ta administracja to porazka... Archer bije ze skilla kazdego po 8k hahaha ale duzo japier... zabije takiego bm ktory mi bije po 30k ze sferki bez problemu 

Dali nerf dla archer ze bije po 8k a teraz dagger za to z chmurki przy 70 na magie bije 62k niezle...

Opublikowano

Serwer będzie stał i nie ważne co o nim mówią...

Że niby bugi (nie ma prawie żadnego, jednak dziś będzie ostateczna łatka na bugi)

Że niby administracja rozdaje eq (koleś zrobił ss jak oddawaliśmy mu eq i wstawił na mpcforum, taka sytuacja się nie powtórzy ponieważ nie będzie już znikało eq).

Że niby administracja młoda.. Co z tego? Mając 16 lat nie jesteśmy już chyba dziećmi i sobie poradzimy bez niczyjej pomocy..

Że niby serwer True... True to jeden z lepszych sponsorów! Dzięki niemu jest taka stablinosc serwera. 

To tyle, idę spać bo jutro szkoła. <3  W razie czego to jest z wami jeszcze True i 3 TGMów którzy często robią nocki w dni szkolne i chętnie pomogą. Przypominam że w piątek o 20 OX a w sobotę o 20 zuo. Dobranoc. :-)

19739262381075596135.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...