Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam serwa niby EASY ale tego tutaj nie widac z BIG spota gdy dodali 50% expa jeszcze lecialo mi po 5% na 105 lvl  ale gdy zabrali to, to po 3/2 % wiec ja podziekuje Bb 3maj cie sie :D

zycze milego expienia.

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Dodać 3 czcionke do klienta? 

- Postaram się dodać inne okienko , bo rzeczywiście trochę niewidoczne .

Z tą czcionką to mój błąd, nie zauważyłem.

Ale skyboxy i ta ramka wypadałaby.

Dlaczego działa tylko ch1? 5 osób na spocie w av1 :v

Opublikowano

Z tą czcionką to mój błąd, nie zauważyłem.

Ale skyboxy i ta ramka wypadałaby.

Dlaczego działa tylko ch1? 5 osób na spocie w av1 :v

Averast musisz pobrać łatkę ze strony głównej i będzie wszystko dobrze :

http://www.multiupload.nl/4QEHILMPM5

Ramkę się postaram , a skyboxy to jak fajne znajdę jakieś.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Averast musisz pobrać łatkę ze strony głównej i będzie wszystko dobrze :

http://www.multiupload.nl/4QEHILMPM5

Ramkę się postaram , a skyboxy to jak fajne znajdę jakieś.

Autopatcher będzie dostępny? Przydałby się bo pobieranie co chwile łatek trochę meczące jest. :D

Opublikowano

Jako, że administracja nie odpowiada wgl na PW, a na forum to raz na 2 dni więc nie będę niepotrzebnie zakładać nowych tematów tam dlatego tutaj się zapytam:

1.Co z expem 80-105 lvla? Z tego co słyszałem (mimo wielkich protestów dużej części graczy) nie zwiększycie expa. Ja rozumiem, że to nie jest 4fun i musi być jakieś przystopowanie tak jak na każdym serwerze ale trzeba też pamiętać, że to jest Easy i na takich serwerach ten stop expa jest np. z 128 na 130 lvl czyli tylko 2 lvle, a nie 25....

2.Kiedy zwiększycie max lvl? Już dużo osób go osiągnęło.

3.Co z pvp? Jeśli mam czekać na wbicie max lvla i eq na 160 lvl żeby móc walczyć to pierdole ten serwer. Gram dziennie mało, zawsze wieczorem lubię iść do m1 pobić się ale nie mogę, bo praktycznie skillami nikomu nic nie robie ani mi nikt nic nie robi. Na cholerę robiliście taki system broni i zbroi zamiast od razu zrobić bojowy-->broń na 160, stalka-->zbroja 160 ulepki na ulepszenie: po 3000 pereł i 500 złotych pereł. Nie byłoby takiego pierdolenia się z eq, które mimo perfect bonów i full kd są bezużyteczne.

Opublikowano

mam 3 pytania 

1. jakie bony na mape 105?

2. sa tam metiny?

3. zrobicie cos z tym jeba**m pvp? bo jak na razie widze to najlepiej tu grac bm i szzamanem

Opublikowano

Jako, że administracja nie odpowiada wgl na PW, a na forum to raz na 2 dni więc nie będę niepotrzebnie zakładać nowych tematów tam dlatego tutaj się zapytam:

1.Co z expem 80-105 lvla? Z tego co słyszałem (mimo wielkich protestów dużej części graczy) nie zwiększycie expa. Ja rozumiem, że to nie jest 4fun i musi być jakieś przystopowanie tak jak na każdym serwerze ale trzeba też pamiętać, że to jest Easy i na takich serwerach ten stop expa jest np. z 128 na 130 lvl czyli tylko 2 lvle, a nie 25....

2.Kiedy zwiększycie max lvl? Już dużo osób go osiągnęło.

3.Co z pvp? Jeśli mam czekać na wbicie max lvla i eq na 160 lvl żeby móc walczyć to pierdole ten serwer. Gram dziennie mało, zawsze wieczorem lubię iść do m1 pobić się ale nie mogę, bo praktycznie skillami nikomu nic nie robie ani mi nikt nic nie robi. Na cholerę robiliście taki system broni i zbroi zamiast od razu zrobić bojowy-->broń na 160, stalka-->zbroja 160 ulepki na ulepszenie: po 3000 pereł i 500 złotych pereł. Nie byłoby takiego pierdolenia się z eq, które mimo perfect bonów i full kd są bezużyteczne.

1. Expa nie zwiekszamy

2. Zwiekszymy go i dodamy nowe rzeczy gdzies za okolo 2-3tyg.

3. Pvp zostanie poprawione.

@ Roket Fjuel

1. Nieumarle

2. Sa

3. Pvp poprawimy

Potepiony

400-480 graczy  w dni szkolne

Thens

Trwa konserwacja.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

1395773263-U852309.jpg

24790528697226300755.png

Opublikowano

1395773263-U852309.jpg

Przerobiony ss.

Naprawiamy i zaraz wracamy.

@ Jacko

Nie zostanie zwiekszony. Nie wbija sie 40min bo jakos normalnie ludzie wbijali.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

hahahahaha nie no pozdro nie daliście mu bana bo to koneser który przyciąga 20 ludzi na serwa którzy go oglądają, jakbym to był ja to byście wje**ali mi bana na 40lat, tak wogóle to jak on tego expa bugował, chętnie to wykorzystam ;>

Opublikowano

hahahahaha nie no pozdro nie daliście mu bana bo to koneser który przyciąga 20 ludzi na serwa którzy go oglądają, jakbym to był ja to byście wje**ali mi bana na 40lat, tak wogóle to jak on tego expa bugował, chętnie to wykorzystam ;>

Po 1 , bez logów nie możemy zbanować kogoś bez dowodu ? 

Jedynie gdy dowiedziemy że wykorzystywał bugi w grze, możemy mu dać perma zgodnie z regulaminem.

On zapraszam do gry !

Poprawiony olejek wygnania nie zmienia na chunjo królestwa
Naprawiono Polowanie
DMG postaci lekka modyfikacja
Resp metinów w red lesie większy
Resp metków na 125 mniejszy

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

1. Expa nie zwiekszamy

2. Zwiekszymy go i dodamy nowe rzeczy gdzies za okolo 2-3tyg.

3. Pvp zostanie poprawione.

1.Aha ok czyli uważacie, że macie lepsze obeznanie w tym serwerze mimo, że mnóstwo graczy upomina się o to. Zwłaszcza, że dropienie ulepek jest nudne-ciągle te same ulepki się dropi i poza tym ma ich się cały czas mnóstwo. Pvp nie ma więc na serwerze aktualnie tylko się stoi, trzyma spacje i naciska pelerynki....

2.Hmmmm 2-3 tygodnie moim zdaniem to już powinno być przygotowane na starcie i już dzisiaj wprowadzić to powinniście.

3.Skoro max lvl (czyli aktualnie jedna z pierwszorzędnych rzeczy, bo umożliwia dalszą grę wielu graczom) zrobicie w 2-3 tygodnie to boję się zapytać kiedy to chcecie zrobić.

Jednym słowem na serwerze aktualnie nie ma pvp dla wielu osób, a dla większości klas nie opłaca się robić eq przed 160 oraz używać skillów. Stoi się na mapce 86 kilka godzin i macha mieczem. Brak wypadów na dungi i bossy, bo ulepki i tak nie są najmniejszym problemem. Jak to teraz często ludzie mówią: emocje jak na grzybach....

Opublikowano

1.Aha ok czyli uważacie, że macie lepsze obeznanie w tym serwerze mimo, że mnóstwo graczy upomina się o to. Zwłaszcza, że dropienie ulepek jest nudne-ciągle te same ulepki się dropi i poza tym ma ich się cały czas mnóstwo. Pvp nie ma więc na serwerze aktualnie tylko się stoi, trzyma spacje i naciska pelerynki....

2.Hmmmm 2-3 tygodnie moim zdaniem to już powinno być przygotowane na starcie i już dzisiaj wprowadzić to powinniście.

3.Skoro max lvl (czyli aktualnie jedna z pierwszorzędnych rzeczy, bo umożliwia dalszą grę wielu graczom) zrobicie w 2-3 tygodnie to boję się zapytać kiedy to chcecie zrobić.

Jednym słowem na serwerze aktualnie nie ma pvp dla wielu osób, a dla większości klas nie opłaca się robić eq przed 160 oraz używać skillów. Stoi się na mapce 86 kilka godzin i macha mieczem. Brak wypadów na dungi i bossy, bo ulepki i tak nie są najmniejszym problemem. Jak to teraz często ludzie mówią: emocje jak na grzybach....

2-3 tygodnie do wprowadzenia tego a nie zaaczynanie robienia tej aktualizacji. za okolo 2-3 tyg bedzie ona wprowadzona w zycie serwera.

@ Potepiony

Pobierz ta latke ;)

http://www.speedyshare.com/WDsZ6/mapka-105.rar

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dzieki dziala juz. Jeszcze jedno pytanko. Dlaczego cisna mnie tam jak szmate ? na mapie od 86 nic 0 dmg mi zabieraja a tutaj po 3 sekundach padam. Mental 1500 defa 40k hp

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

To dojebaliście z tymi metkami na mapie 125, rly.. ;c Wiara, która nic tylko siedziała i napierdalała te metki ma po 50k + pereł to da radę, a reszta co ?!  I gdzie zostało pomyślone o nowych graczach, którzy już praktycznie nie mają szans się wybić.

Jeżeli takie rozwiązanie zastosowaliście, to chociaż ogarnijcie dungi, żeby dało się wbijać solo, bo co niektórzy mogą solować taką baronke, a to już jest jakiś drop.

Druga kwestia tyczy się tego jebanego DMG !!! Do cholery jasnej, dudniłem wam na becie codziennie spamiłem - poprawcie, wyrównajcie zbilansujcie, odpowiedź była :

- "Jutro"

-"Przekaże technikowi"

-"Poprawiliśmy"

-"Jest OK"

itp...

A teraz co ? Wychodzą tylko hity, gdzie jak ktoś ma absy to się bije po 3k z hita, przy 100k hp, a o skillach nie wspomnę... Jeżeli nie chcecie grzebać w jakiś tam tabelkach czy coś w ten deseń, to weźcie kurwa DMG broni poprawcie i tyle. Wystarczy podnieść magiczne DMG ODPOWIEDNIM broniom.. Jeżeli nie to, to dodajcie questa, który dodaje tam nwm, 20% um więcej i tyle.. 

Bosh, czy to takie skomplikowane ? Moim zdaniem nie.

I tak poza tematem, jeżeli do jutra wieczora nie będzie to poprawione, mianowicie "to" oznacza tutaj DMG i metki 125 to podziękuję za grę, jak i myślę spora liczba graczy.

Serwer nie jest zły, jednakże administracja jak narazie nie popisała się niczym.

Dziękuję, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...