Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i serwera nie polecam.

Było 1000% expa nie zrobili cofki.

Ludzie wchodzili na kanal Pomoc Techniczna to jak się mówiło prawde o 1000% expa to MrLuzer mówił ''WYPIERDALAĆ'' chap banował za to że kolega chciał itemy :

http://scr.hu/25nc/sevsc

Chap rządził się jakby był niewiadomo kim a jest gównem ktoś mówił prawde to od razu diss bo tylko to umie.

Nie polecam serwera [ DNO ]

BANY NA TS DAJĄ ZA NIC

A LUZER TO MA 13 LAT ? BO JAK SIĘ ODEZWAŁ TO NAWET NA 14 LAT NIE WYGLĄDAŁ

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie wy serio nie macie nic lepszego do roboty tylko kłócić sie o durnoty? bedzie serwer to bedzie nie to nie. To jest tylko gra jak nie ten to 23141241 innych, nie rozumiem waszego podejscia. Mnie np pier***i czy bedzie dzialal rok czy jeden dzień nikt wam nie karze grac.

Opublikowano

No i serwera nie polecam.

Było 1000% expa nie zrobili cofki.

Ludzie wchodzili na kanal Pomoc Techniczna to jak się mówiło prawde o 1000% expa to MrLuzer mówił ''WYPIERDALAĆ'' chap banował za to że kolega chciał itemy :

http://scr.hu/25nc/sevsc

Chap rządził się jakby był niewiadomo kim a jest gównem ktoś mówił prawde to od razu diss bo tylko to umie.

Nie polecam serwera [ DNO ]

BANY NA TS DAJĄ ZA NIC

A LUZER TO MA 13 LAT ? BO JAK SIĘ ODEZWAŁ TO NAWET NA 14 LAT NIE WYGLĄDAŁ

"Nie wygladal" Widziales jego zdj ? 

A 1000% bylo przez blad. Naprawilismy to kazdy mogl sobie expic przez 10minut na tym 1000% expa. 

Wchodzili na kanal pomocy tylko siedzieli i sluchali to dostawali kicki/bany.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

A 1000% bylo przez blad. Naprawilismy to kazdy mogl sobie expic przez 10minut na tym 1000% expa. 

NIE WIDZIAŁEM I NIE CHCE PATRZEĆ NA KRZYWY RYJ

SERWERA NAWET NIE UMIECIE PROWADZIC 1000% EXPA NA 10 MIN ZEBY SOBIE POEXPILI ? HAHAHA

DOBRE SPIERDALAM Z SERWA

Opublikowano

1000% dobre jaja na serverze sie dzieja.. hmm i jeszcze na 10min. ? ;D hah ;p 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Off znów

server ma byc off do 4 rano ... maja sprawdzac dmg postaci i jakies nowe ' aktualizacje ' 

Opublikowano

NIE WIDZIAŁEM I NIE CHCE PATRZEĆ NA KRZYWY RYJ

SERWERA NAWET NIE UMIECIE PROWADZIC 1000% EXPA NA 10 MIN ZEBY SOBIE POEXPILI ? HAHAHA

DOBRE SPIERDALAM Z SERWA

Krzywy ryj , aham stwierdzasz to nie widząc mnie widać , że już tylko żyjesz w świecie wirtualnym ech ;/ . Napewno lepiej wyglądam od Ciebie misiaku :*

No elo .

Rano pojawi się łatka do aktualizacji. 

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Chopaki już 10, a łatki ni ma. YangBug słaby bo więcej się zarobi expiąc, ale sam fakt, że jest i powiem tyle, że jeszcze jest jeden YangBug. :) Co do administracji, proponuję popracować nad interpunkcją bo czasami aż razi (gdy piszesz i zamierzasz stawić "," to powinno wyglądać tak: "mentis, mentis", a nie "mentis , mentis"), ale w końcu co można wymagać od ludzi, którzy są na poziomie 3 gimnazjum. :) Do nauki bo chyba w tym roku piszecie test gimnazjalny.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Mogą mieć nawet 10 lat tylko żeby ogarniali server ;f. Wasz jedyny problem z serverem to młoda administracja, dobrą są bugi i niedociągnięcia ale w jakimś stopniu starają się to naprawić, chcą dodać nowości spokojnie poczekajmy, dużo osób odeszło przez jedną gildiie która spamowała że sella konto + pewnie zniechęcili dużą ilość graczy do dalszej gry. Ale najlepsze jest to że ich eq było nic nie warte bo byli zerem ;f a ludzie się nabierali że najlepsi kończą ^^ .

Opublikowano

Mozna dostac info + dowod o ilosci graczy online na serwerze?

Nie wiem czy to jest tak specjalnie zrobione, ale te symbole zwierzat leca tylko z tych szkat ferii zimowych... 92 lvl i mam ich tylko 8 przy czym tych drugich, ktore trzeba na peta mam prawie 180... Jak niby mam nazbierac 400 na mounta? No tak... IS

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Łatka :

http://www.multiupload.nl/4V1O49DMBA

https://mega.co.nz/#!pIA3QTAD!mIPEnzsBFV_Zvmr0Z19P_8HymEUhHB0AUAY33ys-O-c 

Wgrywamy, do packa zaraz pojawi się na innym hostingu .

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/7c2728e7aa60212e9bb72a00b6b9a34740ca5f1d1f1c918d365e741316030abf/analysis/1396180755/

Nie chce skłamać graczy jest teraz 300 +/-

O 14 : 30 pojawi się przerwa na 5minut mająca na celu wyrównanie skili postaci , napiszcie jakie będziecie mieli wrażenia po wyrównaniu tych skili .

Nasz team opuścił [GA]Damian.

UP :

Nie na serwerze są często eventy i naprawdę to chwila czasu i masz te symbole .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

@ up

A moze powiesz mi jak mam dropnac 400 symboli nie kupujac ich z ISu?

Parę godzin i naprawdę da się to mieć , postaram się jeszcze do 14 :30 wymyślić coś i dodać do czegoś te symbole jeszcze.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

@ up

A moze powiesz mi jak mam dropnac 400 symboli nie kupujac ich z ISu?

Wystarczy expić.

Co do serwera.. projekt fajny, ale Administracja to dzieci. Nie wiem w co ten True się wpakował, ale mniejsza z tym.

Nie polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

pomoze ktos?

dopiero pobralem klienta

Mi działa , postaraj się pobrać tą łatkę i wrzuć do pack podmień i wejdz , albo Ci się zbugowała postać to na stronie odbuguj.

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Mi działa , postaraj się pobrać tą łatkę i wrzuć do pack podmień i wejdz , albo Ci się zbugowała postać to na stronie odbuguj.

pobralem latke wczesniej nic  kliknalem odbuguj to tylko ch4 bylo nieczynne to teraz jest czynne ale i tak nie moge wejsc

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

pobralem latke wczesniej nic  kliknalem odbuguj to tylko ch4 bylo nieczynne to teraz jest czynne ale i tak nie moge wejsc

Spróbuj pobrać łatkę ze strony głównej wcześniejsza a potem wklej ta dzisiejsza do klienta i wtedy odpal ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...