Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moze ci sie w skrzynke zmaienily jak miales 1000

Nie wiem czy do mnie akurat mówiłeś ...a jak nie to sorry, ale mi znikły 4 itemy...

2-reka na 100lv ... bezdy ... 2x tarcza, i nie po to dropię w nocy perły i ulepszam eq, by mi to znikało co 10min po kolei ....

Bo admin napisze, oddam jutro ... no kurwa ... zjebali to niech teraz siedzą i oddaja, nie będę robił od nowa skoro straciłem swój czas grając na ich serwie by admin po chwili napisał że odda jutro ...

Ciekawe co mam zrobić jak nie mam ssów ani nic ... bo skąd mogłem wiedzieć że takie cyrki tu będą ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie.... Mi niestety również znikły 2 itemki... Zobaczymy co Admini z tym zrobią, bo nie wiem, czy już robić od zera czy jeszcze zaczekać

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Cyrki się zaczynają dziać... Mi obecnie zniły wszystkie ataki,rosy,dłonie i perły... Po prostu wylogowałem się koło 18tej, wchodzę teraz i tego nie ma... 

Opublikowano

Zniklo wam cos ? Wbijcie na ts'a na sub channel kanalu MrLuzera Zniknelo mi eq. Wtedy Luzer sprawdzi w logach i wam odda.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Hahaa ;d 8 osób już chyba w teamie, a jeszcze nie wszystkich sprawdzili. Bomba ! Serio... Piszą '16 lat' a głos na ts jakby helu się nawpierdalal.

Pozdrawiam, szybszy koniec serwera ;-).

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Hahaa ;d 8 osób już chyba w teamie, a jeszcze nie wszystkich sprawdzili. Bomba ! Serio... Piszą '16 lat' a głos na ts jakby helu się nawpierdalal.

7 z True.

TGM'i sa na probe jezeli sie nie sprawdza to po prostu ich w teamie nie bedzie. 

Kto ma taki glos ? 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Połowa waszych TGM'ów to jeszcze 4-6 klasa podstawówki. ;) <na okresie próbnym każdy się sprawdza>.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Połowa waszych TGM'ów to jeszcze 4-6 klasa podstawówki. ;) <na okresie próbnym każdy się sprawdza>.

Polowa ? Podziel 3 przez 2 ;)

Powiem Ci tyle beda cos odwalac to odrazu leca z teamu (Logi) 

PS Masz jakis dowod ze to 4-6 klasa pods. (I kim ta niby 4-6 klasa pods jest)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dolicz sobie jeszcze kolejne 3 osoby które dacie na TGM.

Ta 4-6 klasa podstawówki to wasz Team <beka>.

Poza tym paru graczy odeszło z serwera przez to, że takie dzieci w teamie.

Każdy co z nimi na ts gadał powie Ci że to 11 latki.

Pozdrawiam.

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Dolicz sobie jeszcze kolejne 3 osoby które dacie na TGM.

Ta 4-6 klasa podstawówki to wasz Team <beka>.

Poza tym paru graczy odeszło z serwera przez to, że takie dzieci w teamie.

Każdy co z nimi na ts gadał powie Ci że to 11 latki.

Pozdrawiam.

Nie bedzie wiecej niz 3 tgmow. 

@ Odezwal sie ten wszystko wiedzacy i potrafiacy. Pozdrawiam. Nie odpisze Ci wiecej w tej prezentacji jezeli czegos chcesz to pisz GG 44567805. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Klient się wrzuca , za 2/3 godziny będzie. Łatka tak samo :)

Start jak planowaliśmy o 19 , rejestracja 18 :50 . 

A jeszcze mam pytanie. Dokładnie kiedy to będzie? 

Opublikowano

Mam pytanie na ktore nie dostalem odpowiedzi czemu niemozna u was kupic SM przez Paypal jest to nie problem a duzo ludzi z zagranicy co zaladuja w IS $

Opublikowano

Nie polecam servera.. Niby była beta lecz moim zdaniem server nie jest zrównoważony. PVP polega tylko i wylacznie na "hitach", ze skili po 2k.. :)) Jedynie BM i szamanek coś robią. Ja zawijam :P Ale jak już ktoś się zdecyduje to chętnie sprzedam duuużo ulepek, konto archera 126lv, pare kostiumów razem z fryzurka. (PW) 

P0zdro

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajna, client już się ściąga.. ;)

@Początkujący - osoba spoza teamu, która tego teamu wgl nie zna, a go ocenia? Proszę, wyjdź.
Sorry, nie teamie, a osobach które może w nim będą.
FTW.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Ty nawet serwera nie umiesz założyć, o wszystko na tym forum prosisz więc wyjdź tępaku.

Dziwi mnie dlaczego daliście range Sproumowi za forum, które ZAINSTALOWAŁ, a MyBB nawet płatne nie jest.

Opublikowano

Rekrutacja na TGM serwera była ustawiona i wygrał członek zespołu serwera i jakiś innych co zapłacili tak słyszałem na team speak

Podobno komendy na wywalabie channeli nie sa zzablokowane jak dice itp

Jeden z nnowych tgm ma 11 lat xD

BEKA xD

hahaha wywal jakąś komendą , dostaniesz order wywalania Ch pozdro noname :) .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Przydałoby się:

- Dodanie skyboxów do m1. (na wieczór jest strasznie żółto)

- Możliwość wybrania standardowej czcionki w kliencie.

- Zmiana ramki questa na jakiś list, bo strasznie jest niewyraźne.

@Jesionek05 ? :)

Opublikowano

Przydałoby się:

- Dodanie skyboxów do m1. (na wieczór jest strasznie żółto)

- Możliwość wybrania standardowej czcionki w kliencie.

- Zmiana ramki questa na jakiś list, bo strasznie jest niewyraźne.

@Jesionek05 ? :)

- Dodać 3 czcionke do klienta? 

- Postaram się dodać inne okienko , bo rzeczywiście trochę niewidoczne .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...