Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na tym serwerze Archer jest dobry? Może lepiej BM'a?

Archer jest dobry i ma duże kopnięcie. Tyle, że jest jeden warunek.. musisz posiadać odpowiednie EQ. BM też w miarę dobry. Wybór należy tylko i wyłącznie od Ciebie  :P wwwww

19739262381075596135.gif

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Archer jest dobry i ma duże kopnięcie. Tyle, że jest jeden warunek.. musisz posiadać odpowiednie EQ. BM też w miarę dobry. Wybór należy tylko i wyłącznie od Ciebie  :P wwwww

Ma duze kopniecie ze 6 skilla bije 10k x2 wiec 20k a jak ktos ma  60k HP to jest w hu... duzo.. jak taki Body,Dagger lub WP bije z hita po 2-3k wiec to jest jakies 7-10 hitow Odnowa 6 skilla trwa 60 sekund 7-10 hitow zadaje sie 10 sekund gdzie jest sens?Jeszcze jak ktos bije z hitow omdlewa caly czas ogarnijcie te nno

Opublikowano

Wszelkie Sapy że ktoś ma jakieś TOP, że ktoś jakieś SM jest GŁUPIE!!!

Trzeba było grać na BECIE i szukać bugów :)

Trzeba się szkolić i nagrywać GP (akurat w tym wypadku poziom kultury jaką reprezentuje Weezy pozostawia duuuuuuużo do życzenia... ale ja ich po prostu nie oglądam :)

TAK WIĘC LUDZIE WRZUĆCIE NA LUZ, TOPKA JEST CH*JA WARTA :D

A co do klas, może trzeba zrobić abs-y na strzały?? może trzeba zrobić tarczę klasową na v2??? może uwzględnijcie, że 6skill u ninji to czysta magia, a na początku nie macie na nią dużo ABS-u???

MYŚLCIE-.- bo płacze, że archer jest mocny są śmieszne :) eq skończe (gram mentalem) i życzę powodzenia każdemu arczerowi :)

@2UP Dungeony i metki 86+

-Hwangi
-bronie 75

-perły (białe niebieskie czerwone złote)

-szkaty (z metków ripera z bossów azraela)

-szkaty po 1k pereł

-zmianki i dodania 6-7 bonu

i to chyba na tyle :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Kolejny niestety niezbyt dobry popis serwera:

Najlepszymi klasami do pvp są: woj body i ninje. Dlaczego? Na serwerze występują absy po 20%, max PZ 3000, status 15 i ludzie 15 czyli bardzo niedopasowane bony.

Jak się to przekłada na grę?-przy perfect eq i z epikami na wyższe lvle postacie skillami biją po 1-3k w siebie mając 30-40k hp czyli nawet połowy hp sobie nie biorą. Hitami zaś można dużo hp zabrać dlatego:

-woj body-dzięki aurze i berserkowi ma mocne, szybkie ataki przez co kładzie większość ludzi

-ninja dagger-nie muszę mówić, bo szybkość sztyletów+omdlenie robi wszystko

-ninja archer-nie musi biegać za przeciwnikiem żeby go trafić oraz łuki są najmocniejsze w grze od zawsze

Podsumowanie: robisz postać na siłę/szybkość ataku, sr obrażenia, omdlenie, krytyk i każde pvp jest twoje...

Mentalem nie polecam grać bo tylko 0-90 koxice potem ludzie maja perfect eq z ogromnymi abs'ami (niedostosowanymi do reszty bonów) i hitami was cisną, a wy jako mental bronią 2h raczej hitami nic nie zrobicie....

Opublikowano

Panie WiemWszystko nie zapominaj, że Mental ma mocne skille, a zawsze może walczyć mieczem :)

Jesli ktoś bodym używa berka w pvp, to wg mnie na starcie ma w plecy, poza tym używając szarży na początku sami tracimy HP

Dalej, nie wiem kto Ci liczył ilość HP, ale na serwerze spokojnie można mieć około 100k hp

Nie zapominaj o WP ;) który ma rozproszenie a takżę o BM który ma ochronke i duszka, Twoja opinia jest wyssana z palca bo nie grałeś na serwerze...

a co do bonów... +30 siły/inta/zręki w tarczy i mieczu raczej nie zmieni Ci nic wielkiego...

a jeśli już twierdzisz, że bony są nieodpowiednie, to jakie bony proponujesz ?? zmiany w którą stronę ??

Opublikowano

Panie WiemWszystko nie zapominaj, że Mental ma mocne skille, a zawsze może walczyć mieczem :)

Jesli ktoś bodym używa berka w pvp, to wg mnie na starcie ma w plecy, poza tym używając szarży na początku sami tracimy HP

Dalej, nie wiem kto Ci liczył ilość HP, ale na serwerze spokojnie można mieć około 100k hp

Nie zapominaj o WP ;) który ma rozproszenie a takżę o BM który ma ochronke i duszka, Twoja opinia jest wyssana z palca bo nie grałeś na serwerze...

a co do bonów... +30 siły/inta/zręki w tarczy i mieczu raczej nie zmieni Ci nic wielkiego...

a jeśli już twierdzisz, że bony są nieodpowiednie, to jakie bony proponujesz ?? zmiany w którą stronę ??

Heh kolego nie przeczytałeś uważnie:

1.Po pierwsze nie wyjeżdżaj mi z szarżą, bo nic o niej nie pisałem, a nawet powiedziałem, że skille atakujące nie mają sensu.

2.Po drugie co z tego, że skille mental ma mocne jak przy takim abs'u nic nie robią? W postać bez absów tylko ze samym 1500 defa wale po 50k z duchowego, a w innych 4....

3.Po trzecie podałem przykładowe hp na 90-100 lvl. Nie pisałem ile max może być....

4.Po czwarte gram od startu serwera....

5.Co z tego, że BM ma duszka jak zrobie abs na magie, wbudowany abs w zbroi +rosa i po co mu to?

6.Sura wp ma wolną animację hitów.

7.Moja propozycja: ABS'y do 15% zmniejszyć, kryt/przeszywka 10%, ludzie i hp zostawić, status 20. 6 i 7 bon troszkę zwiększyć np. status 5, kryt/przeszywka 7, a reszta może zostać

8.Zapraszam do ćwiczeń z czytania ze zrozumieniem, bo twoja odpowiedź (która jak się domyślam miała "zniszczyć" moją) w 90% nie dotyczy tego co napisałem: nie pisałem o maksymalnej ilości hp, o surze wp i bm, o szarży...

Opublikowano

Heh kolego nie przeczytałeś uważnie:

1.Po pierwsze nie wyjeżdżaj mi z szarżą, bo nic o niej nie pisałem, a nawet powiedziałem, że skille atakujące nie mają sensu.

2.Po drugie co z tego, że skille mental ma mocne jak przy takim abs'u nic nie robią? W postać bez absów tylko ze samym 1500 defa wale po 50k z duchowego, a w innych 4....

3.Po trzecie podałem przykładowe hp na 90-100 lvl. Nie pisałem ile max może być....

4.Po czwarte gram od startu serwera....

5.Co z tego, że BM ma duszka jak zrobie abs na magie, wbudowany abs w zbroi +rosa i po co mu to?

6.Sura wp ma wolną animację hitów.

7.Moja propozycja: ABS'y do 15% zmniejszyć, kryt/przeszywka 10%, ludzie i hp zostawić, status 20. 6 i 7 bon troszkę zwiększyć np. status 5, kryt/przeszywka 7, a reszta może zostać

8.Zapraszam do ćwiczeń z czytania ze zrozumieniem, bo twoja odpowiedź (która jak się domyślam miała "zniszczyć" moją) w 90% nie dotyczy tego co napisałem: nie pisałem o maksymalnej ilości hp, o surze wp i bm, o szarży...

Nikogo nie "niszczę" pisałem tylko o klasach których nie wziąłeś pod uwagę... I umiem czytać ze zrozumieniem

Dalej, grałem na Becie, gdzie każdy miał FULL eq, mental bił duchowym około 15-17k z krytem

Co z Absu na magię jeśli maxymalnie wynosi on 75% w obecnej chwili ??? to jest prawie nic

Pisanie o pvp zanim zrobiło się max lvl i max eq jest troszkę bez sensu...

Więc dalej nie wiem, czego wg Ciebie nie zrozumiałem

Opublikowano

ogarnijcie te pvp bo to jest nie do zniesienia, przeciez to sie bic nie da w kilka osób na "poty", odechciewa mi sie grac przez takie cos

Opublikowano

Działa odbugowywanie postaci? O 19 odbugowałem postać, poczekałem 35minut i postac dalej zbugowana

Zbugowała się na mapie metinów.

Opublikowano

próbuj u Sury w m1 :) tylko uważaj, bo tam jak spali, to zniknie :)

Opublikowano

Serwer fajny ale zniszczyło mnie totalnie to, że mając perf eq na 90+ walne takiemu 100lvlowi z duchowego 1-2k -,- To jest żenada, dlatego szukam innego serwa.

Opublikowano

Oco chodzi z braniem rozwodu ????? pisze mi że "Nie możesz jeszcze wziąć ślubu" wtf?? i  zwiekszcie dmg postaci bo nie ma sensu bicie po 2k

Opublikowano

Mam pytanie gdzie exspic na 128 lvl? bo na mapie od 125 leci mniej niz na mapie od 105 a na mapie od 105 0.03 % leci wiec gdzie mam exspic bo to przesada jak bylo 50% to sie zaje... exspilo ale bez exspa zenada.

Opublikowano

Rekrutacja na TGM serwera była ustawiona i wygrał członek zespołu serwera i jakiś innych co zapłacili tak słyszałem na team speak

Podobno komendy na wywalabie channeli nie sa zzablokowane jak dice itp

Jeden z nnowych tgm ma 11 lat xD

BEKA xD

Opublikowano

Rekrutacja na TGM serwera była ustawiona i wygrał członek zespołu serwera i jakiś innych co zapłacili tak słyszałem na team speak

BEKA xD

Dobra spierdalaj bo wkurwiasz tylko ludzi idioto

Pierdolisz głupoty bo jestes nikim , hejtujesz zawsze jak cie do forum nie chca wziasc

elo i potancz

Opublikowano

BEKA xD

Początkowo ci uwierzyłem ale gdy wyczytałem, że ma 11 lat to wiem, że ściemniasz. Masz jakiś dowód?

Opublikowano

Dobra spierdalaj bo wkurwiasz tylko ludzi idioto

Pierdolisz głupoty bo jestes nikim , hejtujesz zawsze jak cie do forum nie chca wziasc

elo i potancz

Ja bym nawet za dopłatą nie dał tego forum. I ja nikogo nie prosze tylko ludzie sami do mnie piszą to raz. A ty wezzy tak gadasz bo ci płacą za chwalenie serwera więc po co ta twoja gadka.

11 lat ma po głosie zapraszam do nich na ts.

Po co miałbym tu kłamać ?

TGM dostali obecny Mod forum i Admin TS i ktoś poza. Po co ta rekrutacja była jak wzieli osoby będące w team ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...