Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj na pw nick postaci odbuguje Ci ją.

odbugowywalem sam zakladalem nowe postacie ja dopiero pobralem klienta all latki mam zakladam postac chce grac dalej nic ;/

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

zrestartowalem kompa nadal nic;/

Az zalogowałem się by sprawdzić czy tez tak mam, niestety ... nie ;D Mi działa normalnie a mam klienta 'Beta' z latka z dnia 26.03 zaktualizowana latka dzisiejsza i wszystko mi działa ;). Nie mam pojęcia jak mogę Ci pomoc ;/ 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

siema serwer off? pobralem przed chwila klienta i latki z tej strony 

xx

i nie moge sie polaczyc zadno z ch nie dziala czy musze jeszcze cos pobrac czy serwer off ?

Opublikowano

Parę godzin i naprawdę da się to mieć , postaram się jeszcze do 14 :30 wymyślić coś i dodać do czegoś te symbole jeszcze.

Symbole oczywiście kradzione z .... ? Auriona !

67248792843061145727.png

Opublikowano

Serwer fajny ale według mnie na niektórych mapach exp jest o wiele za słaby wkońcu to jest easy a nieraz czuje się jak na medium. Administracja bardzo pomocna, kiedy mi zniknął hełm odrazu dostałem pomoc od Luzera, a bugów nie ma sporo. Radzę wam uważać na mapę 86 bo w pewnym miejscu jest zbugowana i nieraz wyrzucić channel potrafi. Serwer polecam.

Opublikowano

Serwer fajny ale według mnie na niektórych mapach exp jest o wiele za słaby wkońcu to jest easy a nieraz czuje się jak na medium. Administracja bardzo pomocna, kiedy mi zniknął hełm odrazu dostałem pomoc od Luzera, a bugów nie ma sporo. Radzę wam uważać na mapę 86 bo w pewnym miejscu jest zbugowana i nieraz wyrzucić channel potrafi. Serwer polecam.

Oddal Ci hełm wooow ? Mi znikły perły, bransa, kolce, truty i co ? I gówno nic nie odzyskałem ;) Dobrze ze chociaż Tobie ' Administracja ' pomogła ^^

@Topic

Ten exp jak na server easy to naprawdę porażka...  aż się odechciewa. 

Opublikowano

Oddal Ci hełm wooow ? Mi znikły perły, bransa, kolce, truty i co ? I gówno nic nie odzyskałem ;) Dobrze ze chociaż Tobie ' Administracja ' pomogła ^^

@Topic

Ten exp jak na server easy to naprawdę porażka...  aż się odechciewa. 

Weszłem na ts i odrazu mi pomogli wiec nwm co masz do administracji spamiąc w grze wiadomo, że szybko nie odzyskasz.

@Aw

Czy wszystkie pety dają jednakowe bonusy?

Opublikowano

Weszłem na ts i odrazu mi pomogli wiec nwm co masz do administracji spamiąc w grze wiadomo, że szybko nie odzyskasz.

@Aw

Czy wszystkie pety dają jednakowe bonusy?

Tak wszystkie dają to samo ;p

Opublikowano

Witam niektórym osobą niknie eq hmm a możne tutaj jest wina jest to cytat, ale jakże prawdziwe.

Cześć, jeśli posiadacie taki sam login i hasło jak na innych serwerach prosimy o zmiane by wasze hasło było unikalne i używane tylko na naszym serwerze - jest to dla bezpieczeństwa ponieważ w internecie są bazy niektórych upadłach serwerów oraz administratorzy niektórych serwerów które upadły to tak zwani "debile" i będą próbowali was okraść użwajać haseł oraz kont z swojego dawnego serwera (wiele osób używa haseł i loginów takich samych na każdym serwerze) i możliwe ze akurat trafi na wasze konto

W skrócie co nalezy zrobić by dbać o bezpieczeństwo swojego konta:

• Używaj hasła oraz loginu unikalnego tylko na naszym serwerze, jeśli posiadałeś takie dane na innych serwerach zmień hasło natychmiast na unikalne i najlepiej trudne.
  •  Nie wysyłaj nikomu pliku dane z clienta
  •  Nie wchodz na strony podawane przez graczy typu cba itd.

Najważniejszy z tych punktów to pierwszy, jeśli dotyczy ciebie to zmień hasło na trudne i takie którego jeszcze nie używałeś. (unikalne)

Jeżeli chodzi o sam serwer podobał mi się do 86 wszedłem na kolejna mapę i bije bije ............................bije moby metiny i 96 lev i już mi się znudziło. Ulepszanie powiedzmy do eq na 80 spoko ale na 100 lev to już trzeba się poświecić.Szukałem zabawy a nie trzymania spacji i klikania w kółko pelerynek

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...