Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miala byc jakas Zapowiedz jakiegos Eventu i jak narazie nic nie widac

Dzisiaj tj 23.03.2014, odbędzie się małe zuo o godzinie 18 , więcej info na forum.

WH , drophack surowo karane .

Pojawiła sie na forum w kalendarz eventów.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

jestescie wogole w grze ??? mapa 86 ludzie z 84 lvl biegaja i z wh;]

a co do metkow poraszka 3/4 dropa bylo dlamnie a nic nie podniosle,m nie dalo sie i w sekunde zniklo bo gosc to zwina

Opublikowano

jestescie wogole w grze ??? mapa 86 ludzie z 84 lvl biegaja i z wh;]

a co do metkow poraszka 3/4 dropa bylo dlamnie a nic nie podniosle,m nie dalo sie i w sekunde zniklo bo gosc to zwina

Trzeba było zgłosić to i zrobić ss tego typka ;)

Beznadziejny serwer, nie polecam... Codziennie jakieś chore resety, bo nie dodali tego, tamtego. Exp ustawiają od piątku i nadal nie mogą ustawić, gimbaza została pieniądze i postawili serwer. Nie polecam. 

Ja ci ziomek nie rozumiem .

Serwer jest bardzo fajny .

Administracja pomaga cały czas.

Exp w Av1 poprawiony został (Od 75 do 80 expiłem 15/20min bez pd ;O)

Serwer jak najbardziej polecam :)

Opublikowano

Pierwszy 160lvl osiagniety.  (WeeZyHakeRR)

Zapraszamy do gry online 573 osoby. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

W reklamie serwera jest ze potrzeba 100 certow na wierzchowce i pety a na prawde potrzeba 400 wiec zmiencie to na 100 bo uzbierac 400 symboli to jest masakra.

Opublikowano

administracja juz zwiekszyła czas na oczekiwanie podniesienia przedmiotu do 15 sekund.

chyba powiedzileli ze zwiekszyli bo na serwie dalej mam to samo;]

Opublikowano

Co do uzbierania 400 certów gram 15 h ogółem i z expa wyniosłem 800 certów wiec masakry nie ma xD A czas zwiekszyli itemow pobierz łatke z strony głównej.

Opublikowano

WeezyHakeRR

Dostal 700sm. 

300 za gp, 275 za wygranie konkursu gp i 125sm za odcinek.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jeśli jest tak jak na prezentacji to nie polecam .

Bo ? moze podaj powod.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer coraz bardziej mnie załamuje ;/ event ZUO tak samo udany jak powstanie styczniowe.....

Wytłumaczenie GM'a: "to był event dla małej ilości graczy" hmmmm 4 metki i 10 bossów (nie do ubicia te bossy) to moim zdanie na max 2 osoby jest. Mogę wiedzieć na ile ten event niby był? Głupie wytłumaczenie

Rozumiem, że jakby był OX byłyby 2 pytania tylko, bo byście myśleli, że będzie mało graczy i do razu odpadną?

Opublikowano

Mental czy Dagger?

Dagger wali jedynie z chmurki porządnie a mentala nie miałem okazji sprawdzić z powodu braku eq.

Ale z drugiej strony wojownik ( bez użycia silnego - mając tyle samo defa co ninja ) na mapie 86 świetnie sobie radzi zupełnie odwrotnie jak ninja.

Więc? ;d

2662114216934981012447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...