Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMentis ,ale juz sie nie pogrążaj  , że mi jak to mowisz " oddawaliscie " eq i , -,- Bo sam MrLuzer dobrze wie jaka prawda ,dziwne ze tu sie nie udziela Tylko Ty damian ktory o niczym pewnie nie wie ;)

@ Haha jeszcze ,że sami potraficie se poradzić z serwerem , a  głownie Athleta jeszcze wam pisal questy itp -,-

Opublikowano

LUZER... Powiem, Ci... że zaraz (max tydzień) stracisz 30% graczy minimum z powodu baaaardzo słabego expa-.-

Nie piszcie mi, że lipa by była jakby wbijało się max lvl w godzine....

BO NIKT NIE CHCE ŻEBY BYŁ TAK DUŻY EXP -.-   Tylko jeśli na 86-139 lvl-u na wbicie lvl-a zajmuje 30-50 min to jest coś nie tak

Chyba że Admini zrobili tak po to żeby pobudzić IS na starcie, żeby każdy kupił PD...

ZWIĘKSZ EXPA I NIE ŻAŁUJ!!! 50% większy exp na stałe Ciebie by nie kosztował wiele, a ludzie wreszcie normalnie mogliby grać

Jeśli czegoś z tym nie zrobisz to i ja zrezygnuje bo sam grać tu nie będę

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

LUZER... Powiem, Ci... że zaraz (max tydzień) stracisz 30% graczy minimum z powodu baaaardzo słabego expa-.-

BO NIKT NIE CHCE ŻEBY BYŁ TAK DUŻY EXP -.-   Tylko jeśli na 86-139 lvl-u na wbicie lvl-a zajmuje 30-50 min to jest coś nie tak

Chyba że Admini zrobili tak po to żeby pobudzić IS na starcie, żeby każdy kupił PD...

ZWIĘKSZ EXPA I NIE ŻAŁUJ!!! 50% większy exp na stałe Ciebie by nie kosztował wiele, a ludzie wreszcie normalnie mogliby grać

Dlaczego Twoim zdaniem 30-50 min na wbicie lv to długo? Mógłbyś to jakoś sensownie uargumentować?

Rozumiem, że dzisiejsi gracze to zwykłe placki przez cheaty które można pobrać ale bez przesady.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zobacz sobie ile osób wbiło max lvl ... i z jakim czasem a ty płaczesz  ? 

Opublikowano

Dokładnie tylko płacze pamęcz się a nie od razu 160lv trochę poexp i będziesz miał sam mam 135lv i nie narzekam chociaż jest trudno

Opublikowano

Piękni, Wysłałem tutaj sms'a za 6zł chyba i na drugi dzień dostaje sms ze spamem. Numer: 886 446 642 Treść: Witaj Graczu, Chcielibysmy Cie zaprosic na najlepszy serwer Metin2 typu easy, Dreikon.pl. Ip naszego TS3: xx Pozdrawiamy, Team Dreikon.pl. Cytat słowo w słowo z telefonu. Kto nie wierzy mogę dać skrina.

Czyżby true znowu reklamował dreikona zapowiadając upadek Mentis ?

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Dlaczego Twoim zdaniem 30-50 min na wbicie lv to długo? Mógłbyś to jakoś sensownie uargumentować?

Rozumiem, że dzisiejsi gracze to zwykłe placki przez cheaty które można pobrać ale bez przesady.

Dokładnie tylko płacze pamęcz się a nie od razu 160lv trochę poexp i będziesz miał sam mam 135lv i nie narzekam chociaż jest trudno

Na wstępie nie rozumiem za co mam ostrzeżenie słowne... pomijając

Dalej. Powiem Wam tak.... Nie każdy ma czas żeby poświęcić 40-60h co najmniej na wbicie max lvl-a

@The Naid 30-40 min na wbicie każdego lvl-a to dużo z powodów oczywistych, nie każdy może sobie pozwolić na  wygospodarowanie dziennie 5h żeby wyexpić chociać tych 5-8 lvl-i

@l3uShi Uwzględnij że 98% osób które mają już 160 lvl (35 osób w chwili obecnej) wbiło max lvl przy użyciu PD + PD z VIP-a z IS :)

a nie każdego stać, a większość nie chce wydawać hajsu na IS

@LeemoN Wbiłem 140 lvl i w sumie 60% lvl-i wbiłem blokując spacje więc słabo trochę, na serwerze easy jeśli już ma być trudno to wole się pomęczyć o eq, lvl powinno robić się w miarę szybko...

Tak więc tamten post był na TEMAT, pisałem O serwerze i DO administratora serwara...

Nie nie jestem "plackiem" mam 24 lata, oraz własną firmę i nie zawsze mogę sobie pozwolić żeby siedzieć kilka h żeby expić... Zresztą mam prawo mieć pretensje, bo na Becie 140 lvl wbiłem expiąc samemu bez blokowania spacji poniżej 20h. Grało się bardzo przyjemnie. Tutaj?? Exp jest uciążliwy a nie EASY!! Więc jeśli chcecie hejtować to mi to to lotto :)

35 osób wbiło 160 i max eq (osoby z gildii WeeZ-iego którzy już sprzedają konta i idą na inny serwer) więc ile osób z max lvl-em zostanie?? Dalej idąc, w ciągu 3 tygodni Luzer zapowiedział się z Updatem i podniesiem max  lvl-u, po co??? 

Rozumiem podnoszenie max lvl-a po tym jak max lavl osiągnie 200-300 osób...

Opublikowano

Na wstępie nie rozumiem za co mam ostrzeżenie słowne... pomijając

Dalej. Powiem Wam tak.... Nie każdy ma czas żeby poświęcić 40-60h co najmniej na wbicie max lvl-a

@TheNaid 30-40 min na wbicie każdego lvl-a to dużo z powodów oczywistych, nie każdy może sobie pozwolić na  wygospodarowanie dziennie 5h żeby wyexpić chociać tych 5-8 lvl-i

@l3uShi Uwzględnij że 98% osób które mają już 160 lvl (35 osób w chwili obecnej) wbiło max lvl przy użyciu PD + PD z VIP-a z IS :)

a nie każdego stać, a większość nie chce wydawać hajsu na IS

@LeemoN Wbiłem 140 lvl i w sumie 60% lvl-i wbiłem blokując spacje więc słabo trochę, na serwerze easy jeśli już ma być trudno to wole się pomęczyć o eq, lvl powinno robić się w miarę szybko...

Tak więc tamten post był na TEMAT, pisałem O serwerze i DO administratora serwara...

Nie nie jestem "plackiem" mam 24 lata, oraz własną firmę i nie zawsze mogę sobie pozwolić żeby siedzieć kilka h żeby expić... Zresztą mam prawo mieć pretensje, bo na Becie 140 lvl wbiłem expiąc samemu bez blokowania spacji poniżej 20h. Grało się bardzo przyjemnie. Tutaj?? Exp jest uciążliwy a nie EASY!! Więc jeśli chcecie hejtować to mi to to lotto :)

35 osób wbiło 160 i max eq (osoby z gildii WeeZ-iego którzy już sprzedają konta i idą na inny serwer) więc ile osób z max lvl-em zostanie?? Dalej idąc, w ciągu 3 tygodni Luzer zapowiedział się z Updatem i podniesiem max  lvl-u, po co??? 

Rozumiem podnoszenie max lvl-a po tym jak max lavl osiągnie 200-300 osób...

Nie chcesz grac, nie chcesz wydawać pieniędzy, a może jeszcze nie chcesz dropić aby mieć eq? To co napisałeś jest bez sensu.

Jeżeli nie masz tyle czasu to po prostu wbijasz mniej lvli - proste.

Jeżeli nie chcesz wydawać pieniędzy czyli nie zależy Ci na tym, żeby serwer nie upadł to nie wydajesz kasy i wydłużasz swoją rozgrywkę - proste

Jesteś plackiem ponieważ gra Cię pokonała, taka prosta gra z usuniętymi logicznymi rozwiązaniami.

Nie musisz mieć wszystkiego od razu tak samo nie musisz utrzymywać kroku z graczami którzy grają non stop.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dokładnie troche te sms od dr*ikona to dziwne jak by ten serwer miał upadać ...

Piękni, Wysłałem tutaj sms'a za 6zł chyba i na drugi dzień dostaje sms ze spamem. Numer: 886 446 642 Treść: Witaj Graczu, Chcielibysmy Cie zaprosic na najlepszy serwer Metin2 typu easy, Dreikon.pl. Ip naszego TS3: ts.dreikon.pl Pozdrawiamy, Team Dreikon.pl. Cytat słowo w słowo z telefonu. Kto nie wierzy mogę dać skrina.

Czyżby true znowu reklamował dreikona zapowiadając upadek Mentis ?

Otóż nie!

Specjalnie ominąłem całkowicie usługi Mentisa aby nikt z graczy Mentisa nie otrzymał i tak oto się stało :)

Jednakże osoby które wysłały chociaż raz smsa na któryś z moich poprzednich serwerów które sponsorowałem (Victoria,Aurion itd.itd.) otrzymała takowego smsa :)

Mentis2 Istnieje i ma się bardzo dobrze więc nie snujcie jakiś swoich teorii :)

Pozdrawiam

True :)

Opublikowano

Nie chcesz grac, nie chcesz wydawać pieniędzy, a może jeszcze nie chcesz dropić aby mieć eq? To co napisałeś jest bez sensu.

Jeżeli nie masz tyle czasu to po prostu wbijasz mniej lvli - proste.

Jeżeli nie chcesz wydawać pieniędzy czyli nie zależy Ci na tym, żeby serwer nie upadł to nie wydajesz kasy i wydłużasz swoją rozgrywkę - proste

Jesteś plackiem ponieważ gra Cię pokonała, taka prosta gra z usuniętymi logicznymi rozwiązaniami.

Nie musisz mieć wszystkiego od razu tak samo nie musisz utrzymywać kroku z graczami którzy grają non stop.

Myślałem, że skoro umiesz robić ładne rzeczy z metinem umiesz też czytać ze zrozumieniem. Rozumiem, że możesz mieć inne podejście od mojego z tym się nie sprzeczam.

Chcę grać, gdybym nie chciał to bym po prostu nie grał.

NIE CHCĘ WYDAWAĆ PIENIĘDZY I TYLE. Nie ma to żadnego znaczenia, po prostu mam takie zasady...

Expię i Dropię sam, rozdaje sporo ulepszaczy ludziom z gildii. 

Na koniec to TWOJA wypowiedź jest bez sensu, bo twierdzisz że jestem "plackiem" bo "gra mnie pokonała" pomimo, że sam sobie powoli expie, nie lece na topkę mam 140 lvl pełne na ten lvl eq i z niczym nie robię problemu. Zaś temat expa poruszyłem tylko ze względu na 2 okoliczności:

1. exp na becie był większy

2. ludziom z gildii taki stan rzeczy po prostu nie odpowiada, a ja robię co w mojej mocy żeby ludziom ze swojej gildii pomóc.

Więc @The Naid daruj sobie... odpowiedz mi jeszcze co rozumiesz przez: usunięte logiczne rozwiązania???

Opublikowano

Otóż nie!

Specjalnie ominąłem całkowicie usługi Mentisa aby nikt z graczy Mentisa nie otrzymał i tak oto się stało :)

Jednakże osoby które wysłały chociaż raz smsa na któryś z moich poprzednich serwerów które sponsorowałem (Victoria,Aurion itd.itd.) otrzymała takowego smsa :)

Mentis2 Istnieje i ma się bardzo dobrze więc nie snujcie jakiś swoich teorii :)

Pozdrawiam

True :)

Bardzo dziękuje za wyjasnienie i przepraszam za sianie paniki.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Proszę Was ogarnijcie te cholerne wywalanie z chaneli. Nie da się expić, ciągle mnie wywala co kilka minut (dodam na wstępie, że nie posiadam WH). Obojętnie który chanel, gdy jest sporo moobów to wywala, inne konto gdzie jest BS z F5 to nie wywala konta. Proszę o pomoc, internet mam dobry. 

Opublikowano

ODNOŚNIE TEMATU SZYMONA:

Śmieszy mnie ta cała sytuacja .. 

Wypowiem się w tym temacie pierwszy i ostatni raz..

Z tej strony MrLuzer, tak znacie mnie po śmiesznym temacie tego użytkownika..

Dostał kostium +sm ? Tak jest to prawda, dostał za to że wyjawił luki które wywalały chanele. Dostał parę k sm ? No to nie wiem chyba serio się zjarał czy coś halucynacje dostał szczerze 600sm.

Następna rzecz miałbym ,, full eq i 160lv'' czemu go nie ma ? Chyba wolałby poczekać i wtedy zrobić większą aferę . Widocznie tego nie dostał :)

Serwer nie padnie , ani nie przejmuje się takim czymś jak on .

Ludziom oddawaliśmy eq racja, bo naprawdę znikało od 18 do 22 . Każdy o tym wiedział.

Szymon się postanowił odwdzięczyć , za to ze Chap ma TGM..

Ta cała sytuacja jest śmieszna , wielu z was pewnie się nie zawiedzie na nas.

Kto zna Szymona wie , że potrafi być taki a nie inny kłamać bo ja potrafię się przyznać a on że pare k sm ... Śmieszne czemu ss nie ma ? Bo widocznie ich nie miał.

Pozdrawiam MrLuzer i cały Team nie mamy zamiaru już tu odpisywać , jedynie zapraszamy do gry nie zawiedziecie się .

Teraz tak na weekend spodziewajcie się sporej aktualizacji i event ox o 20 jutro ! 

Zaraz sprawdzę te chanele , dajcie mi chwilę .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

ODNOŚNIE TEMATU SZYMONA:

Śmieszy mnie ta cała sytuacja .. 

Wypowiem się w tym temacie pierwszy i ostatni raz..

Z tej strony MrLuzer, tak znacie mnie po śmiesznym temacie tego użytkownika..

Dostał kostium +sm ? Tak jest to prawda, dostał za to że wyjawił luki które wywalały chanele. Dostał parę k sm ? No to nie wiem chyba serio się zjarał czy coś halucynacje dostał szczerze 600sm.

Następna rzecz miałbym ,, full eq i 160lv'' czemu go nie ma ? Chyba wolałby poczekać i wtedy zrobić większą aferę . Widocznie tego nie dostał  :)

Serwer nie padnie , ani nie przejmuje się takim czymś jak on .

Ludziom oddawaliśmy eq racja, bo naprawdę znikało od 18 do 22 . Każdy o tym wiedział.

Szymon się postanowił odwdzięczyć , za to ze Chap ma TGM..

Ta cała sytuacja jest śmieszna , wielu z was pewnie się nie zawiedzie na nas.

Kto zna Szymona wie , że potrafi być taki a nie inny kłamać bo ja potrafię się przyznać a on że pare k sm ... Śmieszne czemu ss nie ma ? Bo widocznie ich nie miał.

Pozdrawiam MrLuzer i cały Team nie mamy zamiaru już tu odpisywać , jedynie zapraszamy do gry nie zawiedziecie się .

Teraz tak na weekend spodziewajcie się sporej aktualizacji i event ox o 20 jutro ! 

Zaraz sprawdzę te chanele , dajcie mi chwilę .

Gratulacje za szczerość, takich ludzi lubię :) a tym czasem proszę ogarnij wywalanie z serwa, bo nie da się expić. 

Opublikowano

Gratulacje za szczerość, takich ludzi lubię :) a tym czasem proszę ogarnij wywalanie z serwa, bo nie da się expić. 

Staram się to ogarnąć , dziękuję .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

@Luzer,  Chcialem z Toba dalej zyc w zgodzie ale widze dalej Graczy oklamujesz i zrzucasz wine na mnie teraz..  Chcesz tak bardzo zebym te nasze Rozmowy Udostepnil co pisales o serwerze itp ? -,- , Ja za bardzo tego nie chce bo CI juz calkiem zrypie reputacje i tyle .  , Mialbys luzer jaja i do tego sie przyznal ,  Piszesz ze mna normalnie a teraz nagle tutaj oklamujesz graczy -,-  :) 

Opublikowano

Koleżko nawet sobie nie zdajesz sprawy ile osób teraz jest uzależnionych od metina, gra pół dnia w 3 (3 np.kumpli/braci na jednym koncie napierdzielają w metina 24h/7) więc max lvl zawsze, wszędzie szybko będą......

Lepiej ośle sprawdź ile osób o to się domagało i domaga na czacie/PW (którego GM nie czyta)/forum serwera/mpc forum... 

Tak czy inaczej będziecie musieli zwiększyć expa... Nowi ludzie zobaczą ile osób ma max lvl i jak wolno się im to idzie od razu odejdą z serwera. To miał być chyba serwer Easy! Czyli exp łatwy, a eq średnie. Wy zrobiliście exp medium, a eq 4fun/pvp.....

Ja już się nie spinam o tego expa, bo i tak za około 2 tygodnie musowo coś z nim zrobicie, bo mało nowych graczy będzie chętnych do gry....

Opublikowano

@Luzer,  Chcialem z Toba dalej zyc w zgodzie ale widze dalej Graczy oklamujesz i zrzucasz wine na mnie teraz..  Chcesz tak bardzo zebym te nasze Rozmowy Udostepnil co pisales o serwerze itp ? -,- , Ja za bardzo tego nie chce bo CI juz calkiem zrypie reputacje i tyle .  , Mialbys luzer jaja i do tego sie przyznal ,  Piszesz ze mna normalnie a teraz nagle tutaj oklamujesz graczy -,-   :)

No to wrzuć te dowody i będzie spokój -.- ....

Co do serwera to skończyłem grę na nim , głównie dlatego że administracja jest dziecinna .

-----

Opublikowano

No to wrzuć te dowody i będzie spokój -.- ....

Co do serwera to skończyłem grę na nim , głównie dlatego że administracja jest dziecinna .

-----

Powiem tak Pan wyżej dobrze gada. Bo nie rozumie jednego jeżeli jakaś osoba próbuje podać ci kłamstwo za prawdę ,a ty masz dowody świadczące o tym ,że to ty masz jednak racje a On okłamuje ludzi to po kij to nabijanie postów?(Od razu nie sugeruje ,że admini okłamują graczy)

No ale sama sytuacja ,że ludziom na słowo eq oddawaliście no to było 2/10-Luzer i to do Ciebie. Bo znam osoby ,które podostawały pełno EQ, którego nie miały a im "Niby mi zniknęło".

Opublikowano

mam pytanie bo mam 70 lvl i mam broń na 30 lvl jak zdobyć lepszą? bo u handlarzy nie widze

Opublikowano

NIE POLECAM!!! od kilku dni czekam na pomoc techniczna i nikt z administracji mi nie pomógł, więcej mi już gracze pomogli, ale i tak problemu się nie udało rozwiązać, tak więc jak będziecie mieć problem to nie liczcie na tą administracje...

5113992856.png

Opublikowano

Serwer nie jest zły ale trafic moze expienie ,jak nie masz pd to musisz sie meczyc mase czasu ......Dodam ze pd mozna jedynie kupic w is ,ktos mi napisze ze gracze nim handluja na grze :P owszem  ale nie kazdego z  lv 100 stac na niego.......Po drugie aby kupic pd od gracza graniczy to z cudem .......Na mapie 125 expienie  to totalne dno nawet z pd ...........0,02 % z moba.......To serwer dla osob bardzo ,bardzo wytrwalych:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...