Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo expilem cala noc ? 

Gz inteligencji .

winny sie tlumaczy

a nawet jak tak bylo to gz:)

ale i tak to krzywo wyglada ze ten co 1 jest dostal od administarcji sm :]

Opublikowano

Ty sam jesteś dziurawy randomie.

To są terenzo pałeczko ;-).

Będą jutro raty? Kiedy forum IP.B ?

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Pliki Avestia Pełne Dziur Nie polecam !

Ta i jeszcze gumis panel v1. 

Idz na swoj serwer pozdrawiam hejtera zazdrosnego o ilosc graczy.

Dziury ? to masz w glowie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak jak mówiłem Wezzy dostał SM i szaleje ten down i jest już TOP 1 a później rozda kolegom te sm i po serwerze.

SERWER na jeszcze tydzień bo kazdy sie z nudzi i max lvl i jeszcze ten wezzy.

Opublikowano

Tak jak mówiłem Wezzy dostał SM i szaleje ten down i jest już TOP 1 a później rozda kolegom te sm i po serwerze.

Dostał SM , zasłużone na każdym serwerze YouTuber dostaję za reklamę pewną ilość SM. WeeZy nie bierze za duzo akurat i napewno to nie będzie rozdawanie.

Avernusek będą aktualizacje spokojnie , ale widzę że musisz się odegrać za to , że nie wzieliśmy Cię do forum.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Ty to lepiej wyjdź - Tam są drzwi

Dostałem 300 za gp 275 za konkurs i 125 za odc + 200 za bugi 

Jeszcze cos ? poza tym is off byl i na starcie nakupowalem PD i wyexpilem

ciao hejcie ;)

Opublikowano

Serwer Polecam w 100%, oby sie nie stało z nim tak jak z innymi serwerami sponsora "True"

Opublikowano

Ile ludzi jest aktualnie online ? Nie obchodzi mnie o porach dziennych ;p Tylko aktualnie.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Online 260 osob. Jest to duzo zwazajac ze jutro szkola. W godzinach dziennych bylo dzis online 666 osob. (Tyle ja widzialem)

Tutaj dowod : 

http://screenshooter.net/0423643/hjncrek 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Link nie działa ( przynajmniej u mnie :) )

Przepraszam...

http://i60.tinypic.com/2w4jwnl.jpg

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Weezy co ty pier**** ?? Moze troszke prawdy hmm?? Oki dostales iles tam sms ale nie mieszaj w to is off :) Bo mimo tego pobierali ci z konta monety, a wzamian dostawales pd :) Wiec skarbie przyznac sie tak ciezko?? Bo kazdy juz o tym wie bo bylo to powiedziane glosno :) Inni nie mieli dojscia do zakupu pd i tylko dlatego wbiles ten lvl, a gdyby nie to pewnie bys byl daleko z wszystkim bo w pvp nic nie znaczysz, bo nawed eq musza mieszac ci koledzy :) Ps ( jestem kolega z gildii, mam nadzieje ze przestaniesz wkur***) Pozdro wariacie heh. Niech prawda wyjdzie na swiatlo dzienne :)

97121467056121262842.png

33113689180289315833.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo fajny tylko taki Archer jest gownem na tym Serwie bije z tego 6 skila te 10k a ze skilli po 2k wiec taki dagger ktory bije ze sztyletow po 2k z hita kladzie mnie w 20 sekund prosze o zwiekszenie dmg Archera mam cale eq na 100 lvl kd +6 6 7 sila i wartosc i jestem gownem... bo niemam wogole dmg

a i byscie dodali platnosc przez paypal

Opublikowano

Weezy co ty pier**** ?? Moze troszke prawdy hmm?? Oki dostales iles tam sms ale nie mieszaj w to is off :) Bo mimo tego pobierali ci z konta monety, a wzamian dostawales pd :) Wiec skarbie przyznac sie tak ciezko?? Bo kazdy juz o tym wie bo bylo to powiedziane glosno :) Inni nie mieli dojscia do zakupu pd i tylko dlatego wbiles ten lvl, a gdyby nie to pewnie bys byl daleko z wszystkim bo w pvp nic nie znaczysz, bo nawed eq musza mieszac ci koledzy :) Ps ( jestem kolega z gildii, mam nadzieje ze przestaniesz wkur***) Pozdro wariacie heh. Niech prawda wyjdzie na swiatlo dzienne :)

Dobre żarty :)

Jestem niczym w pvp ? może się zmierzymy kozaczku za 5 groszy ;)

Bardzo ciekawe rzeczy opowiadasz ^^

https://www.youtube.com/watch?v=_6rvq-lb1hQ&feature=youtu.be

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...