Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja może poczekam jak zrobią autopatcher, bo nie lubię ściągać łatek itp..

Skąd można trutę ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serw spoko ale jest powazna rzecz do zmiany ;x mapa od 125... grupki to tam po pare mobow sa i to tak malutko ze masakra bez porownania z innymi mapkami... lipa lipa..

@Edit

no i szkoda ze z naiwkeszego spota jakiego znalazlem leci po 3% ;/ 

@Edit 2

przepraszam bardzo nie 3 tylko 2 do 2,5%  -.- 

Opublikowano

serw padl!!! ludzi jak na lekarstwo;/

eq to pikus do 160

poznied trzeba lata zeby to zdobyc;]

wojny nikt nie wezmie bo sie boi

bm kozak (3 rozne klasy z full eq nie daja mu rady)

zero zainteresowania ze strony administracji

Opublikowano

serw padl!!! ludzi jak na lekarstwo;/

eq to pikus do 160

poznied trzeba lata zeby to zdobyc;]

wojny nikt nie wezmie bo sie boi

bm kozak (3 rozne klasy z full eq nie daja mu rady)

zero zainteresowania ze strony administracji

Sam padles na glowe (Kontakt Dywan-Podloga)

Zero zainteresowania ? na ts3 jestem codziennie do gry wchodze praktycznie wieczorem w sobote-niedziele wczesniej lub po nocach. Kustos jest codziennie online bo widze to w logach.

A rozne rzeczy testujemy na testowym serwerze zeby potem wszystko odrazu naprawic razem z dmg.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer żałosny, wiem bo gram już od tygodnia. Gościu o nicku Surczyzna ciśnie na jakimś bugu i w 5 ludzi nie da się go zabić. BM to masakra jakaś, reszta klas może najwyżej mu buty lizać. Nie polecam ;9

Opublikowano

Sam padles na glowe (Kontakt Dywan-Podloga)

Zero zainteresowania ? na ts3 jestem codziennie do gry wchodze praktycznie wieczorem w sobote-niedziele wczesniej lub po nocach. Kustos jest codziennie online bo widze to w logach.

A rozne rzeczy testujemy na testowym serwerze zeby potem wszystko odrazu naprawic razem z dmg.

jakos was nie widac na metku;]

dmg juz od miesiaca mialo byc wyrownane i nic

a co do ludzi wejsc na m1 nie mozna bo tlumy:D: :D hahah jak 1 osobe sie zobaczy to max

Opublikowano

Bm kozak powiadacie? a co jeśli wam powiem że mi każdy bm bije sfere max 1k? tak pewnie nie uwierzycie ale tak właśnie jest:> szamany to już nic nie biją tymi skillami. nie mogę już polecić serwa bo jak to ująć technik zaginął w akcji i wisi mi to czy ma szkołę czy nie nie wierze że nie jest w stanie poświęcić   30 min dziennie by coś zrobić , ten serwer nigdy nie był zły ale brak zapału niestety i jest jak jest bugów niestety dużo trochę a jeszcze to robienie z serwa EASY serw prawie że pod harda bo tak właśnie jest żeby zrobić eq na 180 , exp jeszcze da się przeboleć.  Ja nw czemu tylko hardy mają  techników którym chce się coś zrobić..

PMk co do Cb mydlisz oczy i tyle. Już trochę na to za późno

jedynie co do tych offów to nw bo mnie jakoś nigdy nie offa.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

UP%

Popieram cię kolego w 100%.. Serwer może i fajny:> Lecz jak gra max 20 osób to mi się żygać an niego chce.

Zrobic eq 175lvl (dokładnie)  To jest zayebista przesada:>

Admin olał serwer tak i gracze jego olali:> Kiedys od chuya ludzi an nim grało:)

No cóż pier dolony bękart nachłapał sie kasy IS a teraz ma wypier dolone na serwer:>

Skuterka sobie kupił i popier dala:> Ehh irutują mnie takie yebane dzieciaczki:> Lepiej by było gdyby serwer Odsprzedał Komuś ogarniętemu:> Więc nie polecam gry na nim:>) Tyle z mojej strony:) A la tego Admina chyle czoła ku jego głowy za zayebisty debilizm:>

Opublikowano

Czy Admin olał to bym nie powiedział , Luzer zawsze się starał żeby wszystko było w jak najlepszym porządku na serverze i te UpDate które dodaje są całkiem ciekawe .

Lecz nie gram bo ktoś poleciał w chuya :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bm kozak powiadacie? a co jeśli wam powiem że mi każdy bm bije sfere max 1k? tak pewnie nie uwierzycie ale tak właśnie jest:> szamany to już nic nie biją tymi skillami. nie mogę już polecić serwa bo jak to ująć technik zaginął w akcji i wisi mi to czy ma szkołę czy nie nie wierze że nie jest w stanie poświęcić   30 min dziennie by coś zrobić , ten serwer nigdy nie był zły ale brak zapału niestety i jest jak jest bugów niestety dużo trochę a jeszcze to robienie z serwa EASY serw prawie że pod harda bo tak właśnie jest żeby zrobić eq na 180 , exp jeszcze da się przeboleć.  Ja nw czemu tylko hardy mają  techników którym chce się coś zrobić..

PMk co do Cb mydlisz oczy i tyle. Już trochę na to za późno

jedynie co do tych offów to nw bo mnie jakoś nigdy nie offa.

bm nic  nie bije hahah nie gralem z 2-3tyg i dalej to samo full abs roski i cala reszta abije po20-30k;]

Opublikowano

bm nic  nie bije hahah nie gralem z 2-3tyg i dalej to samo full abs roski i cala reszta abije po20-30k;]

czy ja nie wyraźnie napisałem? 

miał full eq 160 a ile mi walnoł sferki to już zostawiam tobie  http://scr.hu/0z16/h6md1

jak się nie umie zrobić abs to tak jest. każdy bm obok którego przechodziłem wie że niema co mnie bić ;d

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

czy ja nie wyraźnie napisałem? 

miał full eq 160 a ile mi walnoł sferki to już zostawiam tobie  http://scr.hu/0z16/h6md1

jak się nie umie zrobić abs to tak jest. każdy bm obok którego przechodziłem wie że niema co mnie bić ;d

chyba tak full"klasa" i bije 20k:) wiec pozdro grajcie tam w 20

Opublikowano

chyba tak full"klasa" i bije 20k:) wiec pozdro grajcie tam w 20

następny się będzię wykłucał? chyba widzę ze bije mi po 2k sfera z krytem? nie wierzysz? zrób bma napisz pw wbije specjalnie na serwa walniesz sfere i ci kapcie spadną.

Już jeden mi pisał że mam "blokade skilli" xD

a po 3 skoro sądzisz że eq klasa zwiększa abs to hm no ciekawe ciekawe xD

KsdzBq1.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...