Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem wręcz pewny gdybyście samego expa dali takiego jak był na becie dużo graczy by wróciło to był exp easy ! skoro jest milion tematów o tym expie to usłuchajcie w końcu a nie ciągle na swoim...  z dnia na dzień przez to tracicie...

KsdzBq1.jpg

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo osób gra tak na oko ?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

3up

Dzis ok 21 bylo ~300 online (wg admina..), jednakze administracja kompletnie nie ogarnia.

Nie wiem czemu sie tak dzieje, ale jest masa zajebistych serverow w rekach kompletnych idiotow servera nie potrafiacych prowadzic.

Dzis sie GM machnal i od rana do 16 byl exp 1000% (tak, tysiac..) przez co Ci co byli, powbijali lajtowo max lvle, a reszta? meczmy sie... 3 osoby z HTBG (gildia top1) dostaly dzis bany (mialy byc permy na ip, skonczylo sie na banie na 4h) za "zadawanie glupich pytan" GMowi.. To chyba troche przesada, nie sadzicie? W dodatku ban ten wygladal tak, ze ESECHIEL dostal bana na 4h, ale go nie wywalilo i ban leci, a on sobie smiga, bo admin podobno nie ma praw do tego aby go kicknac.. :D Kompletnie nie ogarniaja :) Dodali kd+7 ktorych nei da sie robic. Mialy byc hwangi v2 - nie ma. Takze coz, gdyby server przejely jakies ogarniete osoby, graloby sie swietnie. A poki co lekka zenada.

Od razu nie chcialem tu zaczynac ze wzgledu na 3 administratorow - DZIECI. Ale mnie namowili, wbilem, wiekszosc czasu jaka mam przegrana to expienie na zbugowanej pelerynce, faktycznej gry moze 3-4h (na 25h przegranego czasu..)

Sami ocencie czy warto:)

//EDIT: co do skilli... Coz, majac BMa 140 lvl inne klasy bija mi malo co (5-7k), ale i ja potrafie walnac ok 15k ze sfery w wyabsowanego 160.. Czy to duzo? Zwazajac na fakt ze ma sie okolo 60k hp to za wiele to nie jest, jednak pvp chwile trwaja i sa ciekawe, to plus, gorzej przy zadymach i wojnach (choc ich nie ma :D ), bo wtedy trwa to monotonnie dlugo :P

Tak czy tak - HardToBeGooD top1, pamietajcie! 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No i jak tu robic pvp? Pan wyzej to doskonale opisal... On bije 15k, a inni mu po 5-7k...

Chociaz ninja 105 lvl ostatnio (kilka dni temu, gdy podobno wyrownali klasy) 15k mi z chmurki zabral. Ja mialem sure WP 93 lvl z eq perfekt no i + strach...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

No i jak tu robic pvp? Pan wyzej to doskonale opisal... On bije 15k, a inni mu po 5-7k...

Chociaz ninja 105 lvl ostatnio (kilka dni temu, gdy podobno wyrownali klasy) 15k mi z chmurki zabral. Ja mialem sure WP 93 lvl z eq perfekt no i + strach...

"Epickie" eq duzo daje. Zauwazylem ze BM oraz ninja z chmurka bija duzo, ale inne postacie magiczne - szaman smok - bija gowno... W postad 15 lvl, ja majac 140, walnalem ze sferki 100k (bez kd na ta klase), z kd na klase ale bez kryta uderzylem 60k. Mysle, ze BM 160 z full eq moze byc nie do pokonania, ale to sprawdze za jakis czas :P

Chyba ze administracja nic nie ogarnie i dalej server bedzie chylil sie ku upadkowi.

I tez nie zapominaj ze ja mam BM'a z prawie full int.. Ochronka sporo daje, stad taki maly dmg we mnie :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pvp na mentis ma wiele do zyczenia , mialo byc wwyrownane lecz roznicy nie poczulem . 

Ogolnie serwer jest ciekawy , tylko glupota jest system ulepszen co do broni , bo jest max 160 lvl a bron do 135 + ulepki , monotonne perly to sie nudzi .

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Opublikowano

Ile graczy zostało online?

Chciałbym zagrać, futrzaki do eq leca od 1 lvl?

Gracz jest do 300 aktualnie.

Już nie lecą futrzaki tylko kwiatki łatka jest na stronie.

Opublikowano

Futrzaki? Wbilem 93 i zadnego nie widzialem. Postac miala przegrane jakies 7h...

Gdyz teraz futrzaki zostaly zmienione na kwiatki, ale drop z nich ten sam :D

A jesli nie widzisz to sciagnij i wgraj latki :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Więc tak. Pograłem trochę na serwerze i mogę wystawić opinię.

Serwer pod względem expa jest easy do 75. Potem zaczyna się trochę trudniej, 3h od 86 do 102, jak nie więcej.

Ludzie widząc serwer easy nastawiają się na 100 w 1 dzień przy 160 maksymalnie. A 100 w jeden dzień, to dosyć trudno wbić.

Po 125 robi się nudno, wszystko masz z metków, których jest w p**du na mapie 125. Możesz expić dalej, jeśli chcesz, ale tam dropisz WSZYSTKO już.

Team 16-latków robi swoje. Pomoc jakaś tam jest, ale widać, że nie podobało się to teamowi, że pytałem o coś.

Odpowiedzi bardzo szorstkie, zero szacunku (a może bardziej "przyjemności") wobec gracza.

Głupoty na tym pisaniu tylko dla GM co jakiś czas przelatują, jakieś pieprzenie, jakby się ktoś z teamu upił.

Pod względem technicznym serwer jest bardzo dobry.

Fajnie by było, gdyby team sprzedał serwer innej, lepszej administracji, gdyż jest fajnie dopracowany itd.

No, ale to jest niemożliwe. Ich serwer, ich zarobki, kto chciałby sprzedać taki dobry client.

Podsumowując: serwer jest naprawdę fajny, ale team pozostawia wiele do życzenia.

Pozdrawiam i proszę pamiętać, że to jest tylko MOJA OPINIA

1389638202-U295319.png

Opublikowano

<R>

<E>

<K>

<L>

<A>

<M>

<A>

<R>

<E>

<K>

<L>

<A>

<M>

<A>

pazgtvyvd6nf.jpg

15zmug.jpg

zouozxqnuwip.png

zrov8cij8018.png

uqn2dw1e30mo.png

i0uajx0w7hvz.png

1hostdner5q4.png

wv8fgteepvwq.png

ekwz9r3u41cp.png

avnn3t5bpbln.png

ji3y7oxq4id6.png

xqs92s9rru51.png

dfwe29r6pses.png

ugkxpkj8byfx.png

Tak exp dużo większy od mapy 86+ , wielu z was narzeka że to serwer medium, a nie easy więc postanowiłem wam zwiększyć ten exp.

pn206mgglyqt.png

vbtu2azaah59.png

skgisxnyrbtm.png

Dodaliśmy lodowy wachlarz do lodowego setu, a także:

- Niebiański Set Broni - 145lv

- Zatruty Set Broni - 160lv

RANO DODAMY WYGLĄD SETÓW I OPISZEMY ULEPSZENIE

fe626821laf8.png

Przepraszam za problemy , zapraszam do gry.

Aktualizacja wejdzie w życie o 3 rano, idzie za tym chwilowa przerwa.

ZMIANY WPROWADZONE .

RANO POJAWI SIĘ ŁATKA.

ŁATKA WRZUCAMY DO PACK I PODMIENIAMY PLIKI:

http://www21.zippyshare.com/v/6165848/file.html

http://www.multiupload.nl/TGS4ZUCBJT

https://www.virustotal.com/pl/file/aa47b66f2b2cbe747a416e71c6510c0da13d76e1fb8da2f9a0ef84f6c7ed9152/analysis/1396691726/

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Pozdro, tyle sie meczylismy do 160, a teraz dajecie wiekszy exp... 16letnia administracja i widac efekty :x Ide na xxx...

Serio "administracjo" (jesli was tak nazwac mozna) ogarnijcie to, co robicie. Masa osob wymeczyla sie expiac na mapie 86 po pare godzin i na kolejnych rowniez, a teraz ulatwiacie exp a dla nas zadnej rekompensaty za to? Reszta zmian na "+" choc sa to bardziej zmiany kosmetyczne...

@4 UP
Co Ty pieprzysz ze od 125 tylko metki? Wbiles w ogole maxa? :O

Masz kilka dungeonow na ktorych "zarabia" sie o wiele lepiej. Z samej baronki ktora zrobisz kazda postacia w 5 min masz po 2k+ perel nieraz..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pozdro, tyle sie meczylismy do 160, a teraz dajecie wiekszy exp... 16letnia administracja i widac efekty :x Ide na xxx...

Serio "administracjo" (jesli was tak nazwac mozna) ogarnijcie to, co robicie. Masa osob wymeczyla sie expiac na mapie 86 po pare godzin i na kolejnych rowniez, a teraz ulatwiacie exp a dla nas zadnej rekompensaty za to? Reszta zmian na "+" choc sa to bardziej zmiany kosmetyczne...

@4 UP

Masz kilka dungeonow na ktorych "zarabia" sie o wiele lepiej. Z samej baronki ktora zrobisz kazda postacia w 5 min masz po 2k+ perel nieraz..

też wbiłem max lvl na tym takim expie i jestem za zwiększeniem go bez żadnej rekompensaty bo on po prostu ma być większy bo to easy więc nie pie*dol. STRASZNE BO MUSIAŁEŚ SIĘ MĘCZYĆ  ma już nie zwiększać bo musiałeś się męczyć? bez sens

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

@4 UP

też wbiłem max lvl na tym takim expie i jestem za zwiększeniem go bez żadnej rekompensaty bo on po prostu ma być większy bo to easy więc nie pie*dol. STRASZNE BO MUSIAŁEŚ SIĘ MĘCZYĆ  ma już nie zwiększać bo musiałeś się męczyć? bez sens

No tak, to rownie dobrze niech teraz dodadza 10x wiekszy drop z metkow, bo tez przeciez trzeba sie troche nameczyc nim uzbierasz na bron czy zbroje, czemu nie? Tez by Ci to nie przeszkadzalo, mimo ze masz juz cale eq? Ze meczyles sie parenascie godzin (przykladowo) na wydropienie perel, w inni zdobeda to w pol godziny? Sorry, ale na takie zmiany jest stanowczo ZA POZNO.

Dlatego serverow nie powinny prowadzic dzieci ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, to rownie dobrze niech teraz dodadza 10x wiekszy drop z metkow, bo tez przeciez trzeba sie troche nameczyc nim uzbierasz na bron czy zbroje, czemu nie? Tez by Ci to nie przeszkadzalo, mimo ze masz juz cale eq? Ze meczyles sie parenascie godzin (przykladowo) na wydropienie perel, w inni zdobeda to w pol godziny? Sorry, ale na takie zmiany jest stanowczo ZA POZNO.

Posłuchajcie , exp nie został jakoś ,, wielce'' zwiększony jedynie poprawiony by leciało troszkę lepiej.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Ależ ja mam całe eq i poziom 160;] i nie  przeszkadza;] takie zmiany powinny być i lepiej późno niż wcale;>

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

serwer już trochę stoi a patchera dalej nie ma jesionek myślisz,że graczą chce się wchodzić na forum i pobierać z linku  no chyba nie ....

widać narazie nie ma co wracać na serwer graczy nie ma za dużo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...